AKC Folder 2014

24
1 2014 WWW.AKCKAMPEN.NL kampfolder

description

 

Transcript of AKC Folder 2014

Page 1: AKC Folder 2014

1

2014

WWW.AKCKAMPEN.NLkampfolder

Page 2: AKC Folder 2014

2

Jaaa! De zomer komt er aan!

Het. wordt. awesome!

Ben jij tussen de 9 en 21 jaar, dan ga jij mee met AKC. Een week lang beleef je volop hoe mooi het leven kan zijn op één van onze kampen. Of je nu wil zeilen, surfen of survivallen: het kan allemaal! In een week waarin de hoogtepunten elkaar in rap tempo opvolgen, ga jij meemaken wát de AKC zo bijzonder maakt... Je wordt onder-gedompeld in oeroude AKC-tradities, doet de meest waanzinnige spellen en deelt de mooiste momenten met je nieuwe vrienden. Tijdens een kampweek bij de AKC ontstaat er een hechte groep waarin niets te gek is en iedereen zichzelf kan zijn.Elk kamp wordt geleid door een enthousiast, betrokken en ervaren leidingteam dat de meest wilde plannen heeft. Eén ding is zeker: het wordt een week om nooit te vergeten!

We zien je deze zomer!Rick, Sanne, Wieger, Laura, Anouk, Ellen, Maaik, Maurice, Martijn(bestuur van de AKC)

VOORWOORD

Page 3: AKC Folder 2014

3

“Zelfs het corveeën was leuk, echt!”

deelnemer De Survival14 jaar

Page 4: AKC Folder 2014

4

Datum 26 juli t/m 2 augustus

Leeftijd 9 t/m 11 jaar

Maximum 24 deelnemers

Kampprijs € 270,-

Hoofdleider Marlot Wildervanck

Locatie De Cocksdorp, Texel

Hé Avonturier! Ga jij mee naar Texel?

We gaan met elkaar de bossen in voor gave spellen, fietsen al moppentappend het eiland over en rennen achterste-voren door de duinen. Aangekomen bij de zee nemen we een verkoelende duik. We spelen op het strand, doen een potje beach-trefbal of vangen een krab, of tien. We bouwen zandkastelen en luieren op onze handdoek. In het kamphuis beleven we de leukste momenten, zingend aan tafel, maar ook ’s avonds tijdens het overlopen. De week wordt afgesloten met een avond waarin iedereen zich van zijn beste kant laat zien. Met 23 nieuwe vrienden en een rugzak vol stoere verhalen kom je thuis.

Geef je op en beleef een avontuur!

KAMP 1: Het avontuur

Page 5: AKC Folder 2014

5

Datum 19 t/m 26 juli

Leeftijd 9 t/m 11 jaar

Maximum 24 deelnemers

Kampprijs € 270,-

Hoofdleider Laura Hoogcarspel

Locatie Nes, Ameland

Ben je nog nooit (of nog niet zo vaak) op AKC-kamp geweest?

Gefeliciteerd, dit kamp is er speciaal voor jou! Fietsend door de duinen van Ameland zingen we luidkeels het kamplied. Op het strand spelen we gave spellen, maken we de grootste zitkuilen en voor je het weet ben je ingegraven door je nieuwste vrienden. Als alle vossen in het dorp gevonden zijn, fietsen we terug naar ons kamphuis Blierherne. ’s Avonds spelen we in de laatste zonnestralen omgekeerd verstoppertje. Na de avondtune is het bedtijd, lekker slapen… Of toch niet? Je weet maar nooit wanneer het nachtspel gespeeld wordt. Als we de laatste ochtend opstaan en onze spullen pakken, besef jij je ineens dat de week voorbij gevlogen is en dat je helemaal niet naar huis wilt.

Grijp deze kans om te ontdekken dat je nooit meer een zomer zonder de AKC kunt!

KAMP 2: De ontdekking

Page 6: AKC Folder 2014

6

KAMP 3: GIETHOORN 1

Alles wat je over Giethoorn gehoord hebt is waar.

Je kent deze feiten vast al, maar we zetten ze graag nog even voor je op een rijtje. Het eiland waar we wonen is helemaal van ons, je kunt er alleen komen per punterboot. Dat betekent dat we niemand storen met onze keiharde zangsessies, verschrikkelijk leuke spellen en knallende corveetune. Al voor het ontbijt sta je tot je middel in het Wiede voor de ochtendgym, even de spieren losmaken voor de welbekende ‘Acht van Giethoorn’. Vaart jouw team deze tocht in een punter, optimist of zitten jullie met z’n allen op een opblaaskrokodil? Eenmaal over de finish vaar je door naar de steiger, waar we later aanschuiven voor het grote galadiner. Met onze nieuwe vrienden kletsen we tot iedereen minstens één vallende ster heeft gezien. O, maar pas op voor het Wiedemonster dat zich bij volle maan laat zien. Of was dat de stunt?

So you think you can Giethoorn? Ga mee!

Datum 19 t/m 26 juli

Leeftijd 11 t/m 12 jaar

Maximum 30 deelnemers

Kampprijs € 280,-

Hoofdleider Wiebe Dijkstra

Locatie Giethoorn

Page 7: AKC Folder 2014

7

KAMP 4: UITDAGING 1

Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, en op zoek naar een echte uitdaging? Dan is dit het kamp voor jou.

Stel je voor: je loopt op een prachtig strand en voelt het zand tussen je tenen wegglijden. Je kijkt om je heen en je ziet de open zee. Als je nog iets beter kijkt, zie je in de verte een paar zeehonden heerlijk ronddobberen voor de horizon. Maar dichter bij de branding zie je iets dat jouw aandacht volledig naar zich toetrekt: de eindeloze stroom van golven die op het strand aankomt. Je kan nog maar aan één ding denken: wat zou ik graag over die golven glijden! Dat is wat je deze week leert.Na een toffe surfles plof je met je kampgenootjes moe maar voldaan neer in het zachte warme zand, terwijl je de zon in de zee ziet zakken. De dag is zo om, wat gaan we morgen doen? Een fietsspeurtocht, het grote chaosspel of een gek spel in het dorp? Je hoort het morgenochtend.

Nu is het eerst tijd voor de avondsluiting, want de mooiste gesprekken voer je ’s avonds op het strand.

Datum 2 t/m 9 augustus

Leeftijd 11 t/m 12 jaar

Maximum 24 deelnemers

Kampprijs € 320,-

Hoofdleider Ellen Sijtsma

Locatie De Koog, Texel

Page 8: AKC Folder 2014

8

KAMP 5: GIETHOORN 2

Weet jij al wat je deze zomer doet? Ik doe een voorstel.

Wij zorgen voor een toplocatie, wetsuits, surfplanken, punterboten (zeil en punterstok inbegrepen), flippers, snorkels, opblaasmeuk en te gekke leiding die je leert hoe je zelfs tegen de wind in vooruitkomt. Maar dat is niet alles. We leveren ook 29 andere deelnemers, waarmee je aan het eind van de week te veel mooie herinneringen hebt gemaakt om thuis nog na te kunnen vertellen. Want weet je nog dat je bij de avondtune tegen je grote kampliefde aankroop? Of het nachtspel op het donkere water met alleen het licht van de maan en sterren? Die serieuze avondsluiting waarbij je elkaar echt leerde kennen? De discodouche, die middag waarop we het hele dorp op de kop zetten, de best wel vieze zeskamp…

Te veel om op te noemen, dus nu weet je wat je gaat doen: Giethoorn 2!

Datum 2 t/m 9 augustus

Leeftijd 13 t/m 14 jaar

Maximum 30 deelnemers

Kampprijs € 290,-

Hoofdleider Anouk Wildervanck

Locatie Giethoorn

Page 9: AKC Folder 2014

9

Datum 26 juli t/m 2 augustus

Leeftijd 13 t/m 14 jaar

Maximum 24 deelnemers

Kampprijs € 320,-

Hoofdleider Anne Stoker

Locatie De Koog, Texel

KAMP 6: Uitdaging 2

De warme lucht die langs je gezicht strijkt, het zachte zand onder je voeten, de stralende zon op je huid. De ultieme setting om te chillen. Toch?

Nee, natuurlijk niet! De perfecte setting voor De Uitdaging II: leer golfsurfen! Je wordt begeleid door de beste instruc-teurs. Het is peddelen, spartelen en tollen, totdat het moment daar is: je staat! Daarnaast hebben we briljante spellen en zullen de mooiste herinneringen ontstaan rond het kampvuur op het Texelse strand. Liefdes bloeien op en de beste vriendschappen worden gesloten. Lunchen doen we op een duin of in het bos. Dit alles ga je beleven met het meest awesome leidingteam ever! Wij gaan er een waanzinnige week van maken, maar dat kan alleen met 24 fantastische deelnemers.

Dus: durf jij deze uitdaging aan? Sla dan je slag, neem deze duik in het diepe en ga met ons in zee!

NIEUW!

Page 10: AKC Folder 2014

10

KAMP 7: De Survival

Het survivalkamp is na de spectaculaire entree van vorig jaar niet meer weg te denken binnen de AKC!

Daarom wordt er ook in 2014 weer volop getokkeld, gezwommen, geklommen en geklauterd. Maar ook wie bijvoorbeeld altijd al eens heeft willen waterskiën... dit is je kans! Natuurlijk staan er ook nieuwe outdoor-activiti-teiten op het programma, net zoals oer-AKCspellen zoals Hollandse Leeuwen of Levend Stratego!Na een dag vol actie genieten we van een heerlijk kopje warme thee bij het kampvuur. We zitten tussen onze tentjes, iemand pakt een gitaar en begint te spelen. We vergeten waar we zijn en dromen weg.. Tot we wakker worden geschud voor een nachtelijke dropping. Hoe goed is jouw richtingsgevoel als je alleen de sterren hebt om je de weg te wijzen?Overleef jij zeven nachten in een tent, een beetje modder en viezigheid en heb je altijd al je hoogtevrees willen overwinnen?

Ga dan mee met de Survival!

Datum 2 t/m 9 augustus

Leeftijd 14 t/m 16 jaar

Maximum 30 deelnemers

Kampprijs € 320,-

Hoofdleider Dirk Kruijt

Locatie Braamt

Page 11: AKC Folder 2014

11

KAMP 8: ZEILZWERF

Gezocht: man/vrouw voor stoer zeilen.

Heb jij bruisend bloed, nooit rust in je kont, reislust en zin in avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij bieden jou een fantastische week die je nooit zult vergeten. We zeilen de zon tegemoet en organiseren een privéfestival aan boord. Schipper Fred en zijn maat Ben leren jou zeilen op een heus zeiljacht. Met deze skût en twee valkjes varen we heel Friesland door. Uiteraard is er ook tijd om te relaxen en elkaar beter te leren kennen: tijdens het zonnen op het dek, het zwemmen in de drek of het hangen in de hangmat. Als klap op de vuurpijl is er een magnifiek leidingteam om deze ervaring mee te delen. Kijk in de spiegel en vraag je af: wil ik zwerven over de wilde wateren? Ja, begint er al iets te kriebelen?

Geef je dan snel op, want wij willen een date met jou.

Datum 19 juli t/m 26 juli

Leeftijd 15 t/m 17 jaar

Maximum 18 deelnemers

Kampprijs € 320,-

Hoofdleider Marlies Arkesteijn

Locatie Akkrum

Page 12: AKC Folder 2014

12

KAMP 9: GIETHOORN NOSTALGIA

Check this out!

Het enige kamp dat al nostalgisch is voordat het begint. Logisch, want of je nu voor het eerst naar Giethoorn gaat, of een oude bekende bent van Samen Eén… het zal lijken alsof dit kamp voor jou gemaakt is. Alsof de tijd stil staat, alsof je thuiskomt. Jij, met nieuwe en oude vrienden, wegdromend bij de zonsondergang aan het water van het Wiede, of uithijgend van een onbegrijpelijk maar hilarisch spel. Iets met vijf stuiterballen, zeshonderd gevulde enveloppen, een opblaasboot, een partytent en drie koffers verkleed-kleren. Leer zeilen in een laser, zon op een surfplank en bouw een feestje in een punter.

De mooiste locatie, (te) gekke leiding, volop actie en alle tijd. Waar wacht je nog op? Met jou maken we van Giethoorn Nostalgia een onvergetelijke week.

Nostalgia is what it used to be!

Datum 26 juli t/m 2w augustus

Leeftijd 15 t/m 17 jaar

Maximum 30 deelnemers

Kampprijs € 340,-

Hoofdleider Johan Tempelaar

Locatie Giethoorn

Page 13: AKC Folder 2014

13

KAMP 10: ZEILEN

De ochtendtune knalt al vroeg over het water. Je wrijft nog eens in je ogen en nog voor je helemaal wakker bent, is onze dauwzeiltocht al begonnen.

Dit jaar stappen we aan boord om de Friese meren over te varen. Zeilen krijgt deze week een nieuwe dimensie! Kun jij al achteruit zeilen met je ogen dicht terwijl je levend zeeslag speelt op het water? Met de wind in je haren en de zon in de zeilen sluit je vriendschappen voor het leven. Aangemeerd op een onbewoond Fries eiland, komen de lunchpakketten uit het vooronder. Tijd om te eten, te chillen en een tof spel te doen. Rozig meren we aan in onze thuishaven in de buurt van Sneek. Zelfs na de prachtigste zonsondergang is de dag nog niet voorbij. Lukt het jou om over te lopen, of trap je bij de eerste poging al in één van de boobytraps van de leiding?

Ga jij met ons mee?

Datum vrijdag 25 juli t/m vrijdag 1 augustus

Leeftijd 16 t/m 18 jaar

Maximum 28 deelnemers

Kampprijs € 320,-

Hoofdleider Janneke Priester

Locatie Sneek

Page 14: AKC Folder 2014

14

KAMP 11: De Overwinning

Denk je alles al gezien te hebben binnen de AKC? Dan moet je zeker nog eens met de Overwinning mee!

Op vier jachten scheuren we over de Nederlandse wateren. Het wordt een grandioze tocht door heel Nederland. Iedere avond slapen we in een andere provincie en wie weet ook een nachtje in onze hoofdstad! We jakkeren kriskras langs TV-TAS, gaan op bezoek bij de bekendste zanger van het wad en chillen op het dek. Met de sluis in zicht is het tijd voor sterke verhalen, een gaaf spel of een rondje op de reddingsboot. Na een door jou zelfgekookte pot, is het tijd voor een serieus gesprek of gaan we vandaag het nachtleven in? De avondtune klonk nog nooit zo mooi als voor anker bij volle maan.

Ga mee! Wij hebben er zin in!

Datum vrijdag 1 t/m vrijdag 8 augustus

Leeftijd 18 t/m 21 jaar

Maximum 24 deelnemers

Kampprijs € 350,-

Hoofdleider Jaap Heeringa

Locatie Lemmer

Page 15: AKC Folder 2014

15

De Algemene Kamp Commissie voor Doopsgezinde kampen (AKC) organiseert zomerkampen voor jongeren van 9 t/m 21 jaar. Op de kampen ligt de nadruk op gezelligheid en de vorming van een hechte groep. Dit is wat de AKC al meer dan negentig jaar kenmerkt.

Een kampweek is zeer divers; naast de hoofdactiviteit, bijvoorbeeld zeilen of surfen, wordt door de leiding een veelzijdig programma georganiseerd. Zoals speurtochten, te gekke spellen, een bonte avond met een disco en nog veel meer… De activiteiten gecombineerd met open gesprekken over verrassende, persoonlijke en soms diepgaande onder-werpen, maken de AKC tot een uniek concept, waarbij de deelnemer centraal staat.

Bij de AKC vinden wij het heel belangrijk dat elke deelnemer zich op zijn of haar plek voelt tijdens het kamp. ‘Jezelf zijn’ staat bij ons hoog in het vaandel.

In het begin van de week wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de kennismaking. Deelnemers raken snel vertrouwd met elkaar en er worden al gauw nieuwe vrienden gemaakt. In de loop van de week ontstaat er een steeds hechtere groep waarin iedereen geaccepteerd wordt.

VOOR OUDERS EN VERZORGERS

Page 16: AKC Folder 2014

1616

Elk kamp wordt geleid door een ervaren leidingteam. De AKC hanteert de regel dat er per vier deelnemers minstens één leider meegaat. Hierdoor is er altijd goed overzicht en genoeg aandacht voor iedere deelnemer. De leidingteams bestaan stuk voor stuk uit enthousiaste, verantwoordelijke leiders die maar één ding willen: een zo leuk mogelijke week voor iedereen! De AKC houdt rekening met iedere deelnemer. In principe hoeven medicatie en allergieën geen belemmering te zijn om mee te kunnen op kamp. Het is van belang dat de ouders/verzorgers ons hier volledig over inlichten. De hoofd-leider zal in een dergelijk geval voorafgaand aan kamp altijd contact opnemen met de ouders/verzorgers.

Een AKC-kamp is voor deelnemers een unieke en fantastische ervaring. Ze komen moe, maar vol enthousiaste verhalen en mooie herinneringen thuis. Velen van hen willen het jaar erop weer mee, om zo het speciale ‘AKC-gevoel’ opnieuw te beleven.

Meer informatie is te vinden op www.akckampen.nl

Page 17: AKC Folder 2014

1717

Laat dit ook aan je ouders of verzorgers lezen!

Opgeven

Ga jij mee deze zomer?! Opgeven kan alleen digitaal op de website van de AKC (www.akckampen.nl). Het is belangrijk dat het online opgaveformulier volledig, duidelijk en naar waarheid wordt ingevuld. Vooral de informatie over bijzon-derheden met betrekking tot gedrag, medicijnen, diëten en ziektes is erg belangrijk. Als de leiding hier van tevoren goed over wordt ingelicht, kunnen zij hier rekening mee houden.

Belangrijk: je digitale opgave moet nog bevestigd worden. Je krijgt direct een e-mail met daarin een bevestigingslink.

Betalen

Na digitale opgave ontvang je binnen veertien dagen een e-mail van de administratie met informatie over de betaling. Binnen twee weken moet een aanbetaling van twintig procent van het kampbedrag worden gedaan. Het reste-rende bedrag dient uiterlijk zes weken voor aanvang van

het kamp overgemaakt te worden aan de AKC. Je kunt er ook voor kiezen om meteen het hele bedrag over te maken. Zodra het volledige bedrag door de AKC ontvangen is, wordt je deelname aan het kamp definitief. Trek je je voor 1 april 2014 terug, dan krijg je het betaalde kampgeld, na aftrek van € 20,- administratiekosten, teruggestort.

Na 1 april 2014 ben je annuleringskosten, deze nemen per maand procentueel toe, verschuldigd (zie algemene voorwaarden). Wij adviseren je dan ook ten zeerste om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Verzekering Alle deelnemers dienen ervoor te zorgen dat ze een WA- en zorgverzekering hebben. De AKC is verzekerd voor ongevallen. Hieronder vallen alleen de extra kosten die niet door de zorgverzekering van de deelnemers worden gedekt. Kosten in verband met ziekte of doktersbezoek komen voor rekening van de ouders/verzorgers. Neem op kamp je zorgverzekeringspas mee.

OPGAVE EN BETALING

Page 18: AKC Folder 2014

18

Het zoekraken of beschadigen van persoonlijke eigen-dommen is geheel op eigen risico. Met nadruk adviseren wij om geen kostbare bezittingen mee te nemen en bovendien een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Afgelasting

De AKC behoudt zich het recht voor haar kampen af te gelasten bij te weinig deelnemers of als door omstandig-heden het organiseren van het kamp haar inziens niet verantwoord is. De deelnemers worden hierover uiterlijk zes weken voor de vertrekdatum door de AKC geïnformeerd. Er wordt dan samen met de deelnemers naar een ander geschikt AKC-kamp gezocht en indien dit niet lukt worden de verrichte betalingen teruggestort.

Kampkranten

In juni 2014 verschijnt er voor ieder kamp een kampkrant. Hierin staat alles wat je nog moet weten over het kamp, zoals de aankomsttijd, wat je mee moet nemen en wie je

leiding en mededeelnemers zijn. Wacht daarom deze krant af en bel hierover niet direct de administratie. De aankomst- en vertrektijden en -plaatsen staan uiterlijk één week voor vertrek op de website.

Reünies

In oktober en november 2014 worden de reünies van de kampen georganiseerd. Meer informatie over de datum en plaats van jouw reünie zal op tijd door de leiding van je kamp worden verstrekt.

De algemene voorwaarden van de AKC zijn te vinden op

www.akckampen.nl, onder het kopje AKC.

Page 19: AKC Folder 2014

19

Page 20: AKC Folder 2014

20

HET VRIJPLAATSENFONDS

De AKC vindt het belangrijk dat iedereen mee op kamp kan. De prijs mag geen reden zijn om niet mee te kunnen op kamp. Daarom heeft de AKC een Vrijplaatsenfonds.

Als je graag mee op kamp wilt maar de kampprijs is een obstakel, dan kunnen jij of je ouders een aanvraag voor financiële steun doen bij het Vrijplaatsenfonds. Als je per mail of per brief een gemotiveerd verzoek indient, wordt er samen met je gekeken naar wat het Vrijplaatsenfonds voor je kan betekenen, om er voor te zorgen dat je toch op kamp kunt. Ook als je slechts vrijblijvend wil infor-meren naar de mogelijkheden van het Vrijplaatsenfonds, kun je altijd contact opnemen. Het telefoonnummer en adres van het Vrijplaatsenfonds kun je vinden opwww.akckampen.nl, onder het kopje contact. Hiernaast kun je ook per mail contact opnemen met het Vrijplaatsenfonds door een mailtje te sturen naar [email protected].

Belangrijk: schrijf je altijd eerst in voor het kamp van jouw keuze, voordat je een aanvraag bij het Vrijplaatsenfonds doet!

Uiteraard is het contact met het Vrijplaatsenfonds altijd volledig vertrouwelijk: zelfs de leiding van je kamp weet niet dat jij contact hebt gehad met het Vrijplaatsenfonds. Dus als de kosten van het kamp voor jou een reden zijn om niet mee te gaan, schrijf dan!

Als jij of je ouders de kampprijs wel kunnen betalen, willen we jullie vragen een vrijwillige financiële bijdrage te leveren in het Vrijplaatsenfonds. Met een klein bedrag kun je een ander al een heel eind op weg helpen. Als je een gift wilt doen kun je dit op het opgaveformulier vermelden en tegelijk met het kampgeld betalen. Doe dit niet zonder overleg met je ouders.

De AKC rekent ook dit jaar weer op jullie bijdrage! Alvast bedankt!

Page 21: AKC Folder 2014

21

Misschien heb je deze folder in handen gekregen via de doopsgezinde gemeente in jouw woonplaats. Er is veel gaande voor jeugd- en jongeren in doopsgezind Nederland.

Elk jaar starten we landelijk met een Startweekend op Samen Eén, de Werkgroep Midden Nederland (WMN) organi-seert weekenden in het land en rond Hemelvaartsdag een bijzondere activiteit. De AKC organiseert haar kampen en reünies, de JDVG heeft haar conferenties rondom thema’s van vrede en onvrede.

Elk najaar is er een jongerencongres in Groningen met een boeiend thema. Daarnaast zijn er ook in diverse gemeentes leuke en interessante activiteiten voor jeugd en jongeren. De doopsgezinde gemeente probeert voor jongeren plaatsen te creëren waar ze veel plezier kunnen hebben en op een open en eigentijdse manier met levensvragen aan het werk kunnen.

Voor informatie surf naar: www.doopsgezind.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met de landelijke jongerenwerker Joke van Heide. Zij ondersteunt gemeentes in jeugd- en jongerenwerk en begeleidt jongeren met vragen en initia-tieven.

Bel de Algemene Doopsgezinde Sociëteit (ADS), tel. 020 6230914, of mail haar: [email protected]

DOOPSGEZINDE GEMEENTE

Page 22: AKC Folder 2014

22

Voorzitter:

Rick [email protected]

Secretaris:

Sanne [email protected]

Penningmeester:

Wieger [email protected]

Leden:

Laura HoogcarspelMaurice JantjesEllen SijtsmaMartijn VeenstraAnouk WildervanckMaaik van der Zon

Administratie:

Ariadne NoomenHet Spangoor 137232 HA Warnsveld Tel: [email protected]

IBAN: NL96INGB0000498812

t.n.v. ADM ALG KAMPCOMM DOOPSGEZINDE KAMPEN

AKC-BESTUUR

Page 23: AKC Folder 2014

2323

De AKC, Algemene Kamp Commissie voor Doopsgezinde kampen, is sinds 1983 een zelfstandige stichting die tot doel heeft om jeugdkampen te organiseren voor jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 21 jaar.

Meer exemplaren van de folder, poster en/ of wervings-kaarten zijn te verkrijgen via de administratie van de AKC.

KvK-nummer: 41203163

Redactie: Roelke Aalderink, Ellen Sijtsma, Anouk Wildervanck

Opmaak: Sjouke Visser

Oplage: 2.500 exemplaren

Druk: www.flyeralarm.nl

COLOFON

Page 24: AKC Folder 2014

24

OVERZICHT KAMPEN 2014 Week 1

19 t/m 26 juliWeek 2

26 juli t/m 2 augustusWeek 3

2 t/m 9 augustus

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

De Ontdekking9 - 1124Laura Hoogcarspel

Het Avontuur 9 – 11 24Marlot Wildervanck

Uitdaging 1 11- 1224Ellen Sijtsma

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Giethoorn 111 - 1230Wiebe Dijkstra

Uitdaging 213 - 1424Anne Stoker

Giethoorn 213 - 1430Anouk Wildervanck

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Zeilzwerf15 - 1718Marlies Arkesteijn

Giethoorn Nostalgia15 – 1730Johan Tempelaar

De Survival14 – 1630 Dirk Kruijt

Kamp Leeftijd Deelnemers Hoofdleider

Zeilen *16 – 1828Janneke Priester

De Overwinning **18 – 2124Jaap Heeringa

*LET OP: Zeilen is van vrijdag 25 juli t/m vrijdag 1 augustus.

**LET OP: De Overwinning is van vrijdag 1 augustus t/m vrijdag 8 augustus.

WWW.AKCKAMPEN.NLALGEMENE KAMP COMMISSIE