AGFNews Nº01 - November 2009

Click here to load reader

 • date post

  07-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Vierteljährlicher Rundbrief für Investoren mit News, aktuellen Informationen und Fortschrittsberichten

Transcript of AGFNews Nº01 - November 2009

 • Welkom bij onze eerste nieuWsbrief

  DE vip clubPage 10

  SamEnwErking mEt vila JoyaPage 1

  Driemaandelijkse nieuwsbrief voor investeerders met nieuws, actuele informatie en voortgangsrapportages

  Deel 1nummer 1november 2009

  Door Marcel SandersCEO van Aurora Group

  et deze eerste uitgave van onze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over de laatsteontwikkelingen rondom de Aurora Group Resorts.

  U kunt lezen over de investeringen, de voortgang, de garanties en over de gevestigde zekerheden. Vooral het hoofdstuk over de ontwikkelingen met betrekking tot de projecten verdienen uw aandacht. Tevens wordt er in deze nieuwsbrief aandacht besteed aan het unieke The New Luxury Lifestyle Concept. Een bijzonder interessant hoofdstuk uit deze nieuwsbrief is gewijd aan de VIP Clubs. Deze unieke VIP Clubs worden vaak zeer interessant gevonden door onze investeerders en door de toekomstige leden van de Aurora Group. Verder bevat deze nieuwsbrief onder andere algemene informatie over Portugal.

  Onze onderneming heeft veel groeipotentie. De voorspellingen voor de komende jaren zijn positief. De financile crisis en de economische recessie zijn gunstig voor Aurora Group.Wij hebben namelijk te maken met een kopersmarkt. Wij zijn overtuigd van het succes van onze resorts en daarmee van het succes voor onze investeerders.

  E D i t o r i a l

  M

 • November 20092

  samenWerking met Vila joya

  Vila Joya wordt door velen beschouwd als de parel van de Algarve, een paradijs dat is verborgen in een prachtige omgeving. De Moorse architectuur

  en de geur van de zee zorgen voor een sprookjessfeer. Dit zeer luxe priv-toevluchtsoord verwelkomt u in een ongedwongen sfeer die aan elke wens tegenmoet komt. De oostenrijkse chef-kok Dieter Koschina heeft een zeer bijzonder talent voor het combineren van frisheid en luchtigheid in eersteklas gerechten. Sinds 1999 is het restaurant het enige in Portugal met twee Michelin-sterren.

  Met haar wereldwijd erkende en excellente niveau van dienstverlening is deze hoteloperator aan ons verbonden. Vila Joya zal de deel-eigenaren van de Aurora Group Resorts de best mogelijke Luxury Lifestyle Experience bieden.

  De Aurora Group Resorts streven naar het verlenen

  van 5-sterren hotelservice. Alle deeleigenaren

  hebben toegang tot de luxe faciliteiten. Deze services

  zullen worden verleend door Vila Joya. Deze

  Duitse hoteloperator zal onze partner worden met

  betrekking tot de exploitatie van het hotel. Vila

  Joya beschikt onder andere over een met Michelin-

  sterren bekroond restaurant en een zeer luxe spa.

  V

 • 3November 2009

  p a r t n E r S h i p S

  1

  2

  3

  5

  4

  1. Een prachtige wijnkelder met een wereldse wijnselectie

  2. Een van de bijzondere gerechten bereid door Dieter koschina

  3. De bekroonde kok Dieter koschina

  4. The Joy Jung, een bijzondere Spa beleving

  5. vijf sterren service

 • November 20094

  p a r t n E r S h i p S

  1

  2

  3

  4

  1. cristiano ronaldo, real madrid c.F.

  2. Deco, chelsea F.c.

  3. anderson, manchester united

  4. Jos mourinho, F.c. internazionale milano

 • 5November 2009

  samenWerking met Polaris sPorts

  et moederbedrijf van Polaris, Gestifute, is wereldwijd een leider met betrekking tot sportagents en sportmarketing. Onder leiding van

  FIFA vertegenwoordiger Jorge Mendes heeft Gestifute bemiddeld bij een aantal zeer grote transfers. Daarnaast behaalde Gestifute een nieuw wereldrecord met de transfer van Cristiano Rondaldo naar Real Madrid.

  Polaris Sports werd opgericht om de beeldrechten van de atleten, die worden vertegenwoordigd door Gestifute,beter te beheren. Polaris Sports is vooral bekend door de invoering van vele internationale normen in de sportmarketing in Portugal. Naast voetballers richt men zich ook op andere atleten en sporten zoals lvaro Parente die een van de belangrijkste aanwinsten in de autosport is. Vele doelen en waarden van Gestifute komen overeen met die van Aurora, zoals het aanbieden van unieke belevenissen voor de klanten, met name op het gebied van sport.

  De investeerders van Aurora Group Finance Nederland zullen worden uitgenodigd voor het grote openingsfeest van Aurora Group zodat ze de eerste keuze hebben met betrekking tot de resorts. Bij dit feest zullen grote beroemdheden aanwezig zijn. Deze beroemdheden zijn aan de Aurora Group verbonden.

  H

  Vol trots kondigt Aurora Group de samenwerking

  aan met Polaris Sports voor het promoten

  van de Aurora Group en de VIP clubs.

 • November 20096

  De omgeVingDe Algarve is de meest zuidelijke regio van Portugal. De afgelopen 35 jaar is de Algarve uitgegroeid tot een van de populairste

  vakantiebestemmingen in Europa en Faro International Airport vervoert jaarlijks meer dan 5,5 miljoen passagiers.

  De projecten zijn gesitueerd in een bestaande woonwijk vlakbij de badplaats Praia do Carvoeiro. Praia do Carvoeiro is een populaire badplaats in het westen van de Algarve. De bebouwing in dit gebied is overwegend laagbouw voor toeristen. Van oudsher is Carvoeiro een aantrekkelijke vakantiebestemming voor gezinnen vanwege de relatief rustige omgeving en de goede bereikbaarheid met commercile en recreatieve faciliteiten.

  De regio wordt door toeristen reeds lange tijd beschouwd als een uitstekend gebied voor het kopen van een vakantiehuis. Onder andere door de verschillende kleine stranden die veel vermaak bieden. De meeste stranden worden omgeven door hoge rotsen , sommige van deze rotsen zijn zo ver uitgesleten dat het indrukwekkende donkere grotten zijn geworden waarvan de meeste alleen toegankelijk zijn bij laagtij en dan een echte romantische setting vormen.

  De projecten The Ocean & The Beach

  bevinden zich in de buurt van Carvoeiro, in de

  gemeente Lagoa, gelegen op ongeveer 60 kilometer

  ten westen van Faro. Faro is de regionale hoofdstad

  en hier bevindt zich tevens het dichtstbijzijnde

  internationale vliegveld in de Algarve.

  D

 • 7November 2009

  o m g E v i n g

  1

  2

  3

  4

  1. luchtfoto van Faro en Faro international airport

  2. prachtig golfterrein bovenop een hoge klif

  3. praia do carvoeiro strand en stad

  4. Een van de vele stranden in de algarve met kristalhelder water

 • 34

  5

  November 20098

  l i E F D a D i g h E i D

  1

  2

  1. tv hoek

  2. buitenspeelplaats

  3. binnenspeelplaats

  4. kantine

  5. kinderkamer

 • 9November 2009

  Refgio Aboim Ascenso is een christelijke en

  internationaal erkende particuliere non-profit

  liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor het

  verbeteren van het leven van misbruikte, verlaten

  en verwaarloosde kinderen onder de 6 jaar.

  steun aan goeDe Doelen

  inds 1985 heeft Refgios een gespecialiseerd model van zorg Emergncia Infantil, gewijd aan babys en jonge kinderen in nood. Dit fonds heeft talrijke

  nationale en internationale prijzen gekregen waaronder de prestigieuze Diana Princess of Wales Award in 1998.

  Het werk van Emergncia Infantil bevat een breed scala aan therapien, disciplines, onderwijs en zorg, specifiek voor misbruikte, mishandelde babies en kinderen in nood.

  Met trots steunt Aurora Group dit goede doel. Aurora Group streeft naar maatschappelijk bewustzijn in haar bedrijf, zowel op dit moment als in de toekomst.

  S

 • November 200910

  De ViP clubAurora Group biedt klanten de mogelijkheid om gedeeltelijk eigendom te verwerven vanaf slechts 37.500, Klanten krijgen toegang tot alle mogelijke

  luxe zoals: de beste golfbaan in het zuiden van Portugal: luxe privjachten, luxe zeilboten, luxe autoclub, Skyboxen in het voetbalstadion, Skyboxen bij het race cirquit, met de 5-sterren hotelservice wordt er aan alle wensen tegemoet gekomen. Dit alles tegen zeer lage bijkomende kosten.

  Gedeeltelijk eigendom is een zeer populaire trend in de huidige vastgoedmarkt omdat eigenaren van een 2e woning geen honderdduizenden euros willen uitgeven aan een huis dat ze zelden bewonen. Daarbij komen nog eens de zorgen over het onderhoud van het huis. De meeste mensen die

  Het concept achter de VIP-clubs is om onze klanten

  de levensstijl van multimiljonairs The New Luxury

  Lifestyle Concept te bieden voor een betaalbare prijs.

  Aeen 2e huis bezitten bewonen het vaak niet meer dan twee maanden per jaar. Vandaar dat het concept van Aurora Group is gebaseerd op gedeeld eigendom dat wereldwijd succes heeft bewezen. Aurora Group heeft verschillende VIP-clubs opgericht zodat investeerders en kopers van vastgoed het The New Luxury Lifestyle Concept concept kunnen beleven en ervaren.

  Aurora Racing Team maakt een belangrijk onderdeel uit van de VIP clubs omdat het een waardevolle marketingtool is en naamsbekendheid verwerft ten behoeve van de verkoop van de Aurora Group Resorts. Aan alle mogelijke wensen tegemoet te komen en nog veel meer. Dit alles tegen zeer lage bijkomende kosten.

 • 11November 2009

  v i p c l u b

  1

  2

  4

  3

  5

  1. aurora racing team

  2. Sailing club

  3. golf club

  4. yacht club

  5. luxury car club

 • November 200912

  Portugal Wil VooruitstreVenD blijVen

 • 13November 2009

  ortugal was een dictatuur tot april 1974 toen, na een linkse militaire staatsgreep, democratische hervormingen werden doorgevoerd. Het land is ook een

  belangrijke speler op het wereldtoneel en is een stichtend lid van de NAVO. In 1986 betrad het land de Europese Gemeenschap waarmee twee decennia van relatieve welvaart werd i