Agents After All Festival aanbod 2010

6
festival aanbod 2010

description

Agents After All Festival aanbod 2010

Transcript of Agents After All Festival aanbod 2010

Page 1: Agents After All Festival aanbod 2010

festival aanbod 2010

Page 2: Agents After All Festival aanbod 2010

CARO EMERALD

Afgelopen zomer scoorde Caro Eme-rald met haar debuutsingle ‘Back It Up’ een enorme hit! 3FM bombardeerde haar zelfs in één klap tot Serious Talent én Me-gahit! Caro’s muziek kenmerkt zich door haar jaren ’50 sound vol ballroom jazz, tango en mambo gecombineerd met een lekker lopende hedendaagse beat. Op 29 januari komt haar debuutplaat uit bij Grandmono en natuurlijk staat ze ook tijdens Noorderslag op het podium. Live treedt Caro Emerald op met een band in-clusief dj én blazers.

Meer informatie, audio en video op: www.caroemerald.comBoeker: Katja Keersmaekers

RIGBY

Door hun maandelijkse optredens als huisband van De Wereld Draait Door weet heel Nederland inmiddels dat Rigby frisse, energieke songs maakt. De nieuwe single ‘One Song’ heeft het zelfs geschopt tot titelsong van de campagne van 3FM serious request 2009 ‘Stop Malaria, Play the Music’. Op Noorder-slag staat Rigby op het Serious Talent Stage en kun je hen live in actie zien.

Meer informatie, audio en video op: www.rigbymusic.nlBoeker: Henkjan Onnink

ILSE DELANGE

Ilse DeLange behoeft natuurlijk geen introductie meer en haar ster blijft maar rijzende. Zo leverde haar geweldige al-bum ‘Incredible’ haar een dubbel platina award op. Het regende prijzen, zoals de Edison, 3FM Awards en een TMF Award voor Beste Live Act. Bovendien liet ze met haar spetterende show in Ahoy zien dat ze een enorme ontwikkeling heeft door-gemaakt op het podium.

Meer informatie, audio en video op:www.ilsedelange.comBoeker: Lesley Grieten

WANT WANT

Want Want maakt powerpop in het Ne-derlands. Pretentieloze joligheid versus bittere klaagzang: het Nederlands al-ternatief voor Weezer en Fountains of Wayne, als je wilt. Of Skik.... en wat is er dan mooier dan dat instant fan Daniel Lohues het album, dat in voorjaar 2010 verschijnt, heeft geproduceerd?! Deze band Want Want mag je zeker niet mis-sen op Noorderslag: te zien op het 3FM Serious Talent Stage!

Meer informatie, audio en video op: www.wantwant.nlBoeker: Henkjan Onnink

90’S NOW!

De dj’s van 90’s NOW! staan bekend om hun te gekke hitshow waarbij het publiek total loss gaat! Decors, VJ’s en met regel-maat way-over-the-top campe opening-acts maken er één groot 90’s circus van. Lowlands is al vijf keer getrakteerd en vijf keer was het dak van de Grolschtent ver te zoeken. Deze dak-er-af-garantie geldt niet alleen voor festivals maar geven we ook bij de clubs!

Meer informatie, audio en video op: www.nineties-now.nlBoeker: Katja Keersmaekers

DRIVE LIKE MARIA

Drive Like Maria staat bekend als sto-nerrock met een snufje blues. Met hun bulderende riffs stond dit Nederlands/Belgische trio afgelopen zomer op niet de minste festivals, we noemen Low-lands en Bospop. Ook 2010 beginnen ze goed, want de band mag gaan rocken op Noorderslag!

Meer informatie, audio en video op: www.drivelikemaria.comBoeker: Henkjan Onnink

Page 3: Agents After All Festival aanbod 2010

BLØF

BLØF heeft dit jaar een Edison voor beste groep gewonnen en met deze prestigi-euze prijs op zak is de band ook in 2010 weer te zien. Te beginnen met de thea-ters in het voorjaar en direct daarna be-schikbaar om te knallen op de festivals met een set bomvol grote hits die ieder-een kent, zoals ‘Alles is Liefde’, ‘Dansen aan Zee’, ‘Blauwe Ruis’ en ‘De Storm’.

Meer informatie, audio en video op: www.blof.nlBoeker: Lesley Grieten

WENDE

In oktober 2009 kwam Wende met haar eerste Engelstalige plaat uit genaamd ‘No. 9’. Op het album gaat ze van pop en rock tot singersongwriter en blues. Haar daaropvolgende en eerste clubtour was vol uitverkochte zalen en verbluffende recensies. Natuurlijk zet Wende op deze voet haar gouden carri-ere voort, te beginnen op Noorderslag en daarna op diverse zomerfestivals.

Meer informatie, audio en video op: www.wende.nuBoeker: Katja Keersmaekers

BERTOLF

Bertolf staat met zijn band garant voor muzikaal ijzersterke optredens. De eer-ste single ‘Another Day’ werd meteen uitgeroepen tot 3FM Megahit. Bertolfs muziek staat in het verlengde van bands als The Beatles, Coldplay en Keane. Be-gin 2010 komt Bertolf met zijn tweede al-bum, dat minstens net zo radiovriendelijk zal klinken als zijn eerste plaat

Meer informatie, audio en video op: www.bertolf.nlBoeker: Katja Keersmaekers

THE SCENE

Met de nieuwe plaat ‘Liefde op doorreis’ is The Scene weer helemaal terug! Dit al-bum wordt alom geprezen als de echte terugkeer van de band. Met vele klas-siekers als ‘Blauw’ ,’Iedereen is van de wereld’ plus het nieuwe werk spelen zij een set vol festivalkrakers.

Meer informatie, audio en video op: www.thescene.nuBoeker: Henkjan Onnink

KRAAK & SMAAK

De drie heren van Kraak & Smaak ko-men in april 2010 met een gloednieuwe plaat. Begin 2010 worden we alvast ver-blijd met de eerste nieuwe single van het album. Kraak & Smaak is in Nederland, net als op vele andere plekken in de we-reld, beroemd en berucht om hun bijzon-dere show. Ook het komende jaar zullen zij het publiek weer geen kans geven om op adem te komen voordat de laatste noot uit de boxen heeft geschald!

Meer informatie, audio en video op: www.kraaksmaak.comBoeker: Katja Keersmaekers

CUBY + BLIZZARDS

Enige echte bluesheld van Nederland! Het door Daniel Lohues geproduceerde ‘Cats Lost’ (met artwork van niemand minder dan Anton Corbijn) heeft inmid-dels de Gouden Status bereikt. De prach-tige nummers zijn te horen en te zien in zowel theaters, poppodia als festivals!

Meer informatie, audio en video op: www.cubyandtheblizzards.nlBoeker: Henkjan Onnink

Page 4: Agents After All Festival aanbod 2010

MISS MONTREAL

Miss Montreal is het afgelopen jaar door het dak gegaan. Bovendien blijft Sanne’s bekendheid in hoog tempo groeien door alle live, tv en radio optredens. Afgelopen december is haar gloednieuwe kerstsin-gle ‘Being Alone At Christmas’ te horen geweest op de radio en voor haar hui-dige clubtour zijn tot nu toe al maar liefst 5000 kaarten verkocht! In 2010 komt Miss Montreal met haar tweede album.

Meer informatie, audio en video op: www.missmontreal.nlBoeker: Katja Keersmaekers

WICKED JAZZ SOUNDS BAND / WICKED JAZZ SOUNDS DJ’S

Dit collectief is het neusje van de zalm van de Amsterdamse funk-, soul- en jazzscene. Zowel als DJ-collectief als live band niet te verslaan. Inmiddels zeven compilaties en een bandalbum verder en live succesvol op festivals van North Sea Jazz tot Dance Valley!

Meer informatie, audio en video op: www.wickedjazzsounds.comBoeker: Henkjan Onnink

STEVIE ANN

In het najaar van 2009 was Stevie Ann in L.A. waar ze samen met ’s werelds groot-ste producers haar derde plaat heeft opgenomen. Het album komt in het voor-jaar 2010 uit. Stiekem hebben wij al wat songs gehoord en kunnen nú al zeggen dat dit zonder twijfel haar beste plaat is tot nu toe!

Meer informatie, audio en video op: www.stevieann.nlBoeker: Katja Keersmaekers

THE SHEER

De jongens van The Sheer hebben hun voetsporen op zo ongeveer elk podium dat ons land rijk is onvervaagbaar ach-tergelaten. Zo lag het publiek van Low-lands en Pinkpop gillend aan de voeten van deze goedgemutste Haarlemmers. Met hun prachtige album ‘Here and Now and Long Before’ laten ze horen van alle markten thuis te zijn.

Meer informatie, audio en video op: www.thesheer.nlBoeker: Lesley Grieten

NYNKE LAVERMAN

Het album ‘Nomade’ van Nynke Laver-man is met een presentatie in een uitver-kocht Muziekgebouw aan het IJ meteen al een succes. Nynke Laverman is een veelbesproken artieste, onder andere omdat zij voor haar prachtige album een maand lang in Mongolië leefde bij een nomadenfamilie op de steppe. Maar Nyn-ke raakt je niet alleen met haar album, ook haar live sets zijn zeer pakkend. Haar repertoire bestaat niet alleen uit mooie, betoverende liedjes; voor clubs en festi-vals speelt zij moeiteloos een stevige set met volop krachtige nummers! Meer informatie, audio en video op: www.nynkelaverman.nlBoeker: Lesley Grieten

THE GIRLS

Meisjesharten sneller laten kloppen, dat is hét doel van indiepopgroep The Girls en dat is precies wat de vier jongens de afgelopen tijd hebben gedaan! Zo stond de band op Lowlands voor een grote horde springende meisjes te spelen die de liedjes enthousiast meezongen en dat terwijl de debuutplaat van The Girls pas op diezelfde dag gereleased werd! Meer informatie, audio en video op: www.the-girls.nlBoeker: Katja Kleermakers

Page 5: Agents After All Festival aanbod 2010

CLAW BOYS CLAW

Amsterdamse garagerockers die met het album ‘Pajama Day’ weer helemaal terug zijn gekomen. Op Lowlands en Parkpop was het alsof ze nooit zijn weggeweest en ook dit jaar kunnen we concluderen dat zij nog steeds de smaak te pakken hebben en niet uit de Nederlandse mu-ziekscene zijn weg te slaan!

Meer informatie, audio en video op: www.clawboysclaw.nlBoeker: Henkjan Onnink

RACOON

Die andere Zeeuwse trots, na megahit ‘Love You More’ op alle grote festivals (onder andere Pinkpop, Lowlands). In-middels ook vaste waarde in de theaters, maar voor festivals nog steeds een niet te missen band. Het nieuwe album wordt in augustus 2010 verwacht. Helaas is de band tot die periode alleen beschikbaar voor besloten evenementen.

Meer informatie, audio en video op: www.racoon.nlBoeker: Henkjan Onnink

TYPHOON & NEW COOL COLLECTIVE

Typhoon zijn dynamische performance re-sulteerde onder andere in volle en uitver-kochte zalen tijden zijn tour met Sticks & Rico. Zijn laatste wapenfeiten: het album ‘Colluci Era’ met de Fakkelbrigade en de EP ‘Chocolade’ met New Cool Collective. Samen kunnen ze niet wachten om op de Nederlandse festivalpodia te staan!

Meer informatie, audio en video op: www.mctyphoon.nlBoeker: Irfan Er

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

Nummer 1-hit ‘Watseburt’, de zomer van 2005; de Dikke Van Dale is een woord rijker. Het album ‘Parels voor de Zwijnen’ brengt vervolgens cult- en clubhits. ‘Hol-lereer’, de zomer van 2008; Nederland is weer een woord rijker! Het door Bas Bron geproduceerde album ‘De Machine’ over-tuigt vriend en vijand. Een uitverkochte clubtour langs grote zalen zorgt ervoor dat De Jeugd is uitgegroeid tot volwaardige festivalact en ze zijn in 2009 veelvuldig terug te zien op nagenoeg alle dance- en popfestivals. Momenteel geniet De Jeugd van Tegenwoordig van een pauze om tij-dens het festivalseizoen 2010 met ver-frissend nieuw materiaal terug te keren!

Meer informatie, audio en video:www.dejeugdvantegenwoordig.com Boeker: Irfan Er

THE OPPOSITES

De laatste single van The Opposi-tes ‘Broodje Bakpao’, kan je bijna niet zijn ontgaan. De stijl van schoffi es Twan & Willem is verfrissend, hun houding ei-genwijs, hun hits ziekelijk. Geen enkele bezoeker verlaat hun show droog, nuch-ter of met zuivere stem. Het voorjaar van 2010 staat het langverwachte vervolg op het succesvolle album ‘Begin Twintig’ ge-pland, en vervolgens worden alle Neder-landse en Belgische popzalen, clubs en festivals op hun kop gezet.

Meer informatie, audio en video:www.theopposites.nlBoeker: Irfan Er

ROSTER TOPBILLIN’Informatie over andere Topbillin’ acts, mail Irfan Er!

BASKERVILLE

BRAINPOWER

DIO

FAKKELBRIGADE

FLINKE NAMEN

LE LE

LEROY REY

K-FRESH

THE PARTYSQUAD

STICKS & RICO

WILLIE WARTAAL

WINNE

ZO MOEILIJK

ZWART LICHT

Uiteraard hebben onze collega’s van Topbillin’ een aantal acts die in staat zijn elk festival plat te spelen!

Page 6: Agents After All Festival aanbod 2010

Topbillin’ VOF

Postbus 26861000 CR AMSTERDAMT. +31 (0)20-6187182

[email protected]

Agents After All B.V.

Postbus 26861000 CR AMSTERDAMT. +31 (0)[email protected]