Accessoires 2008

16
ACCESSOIRES PEUGEOT 2008

description

 

Transcript of Accessoires 2008

ACCESSOIRES PEUGEOT 2008

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOKOntdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak aan te passen. De compacte, wendbare en flexibele PEUGEOT 2008 is de ideale metgezel voor al uw avontuurlijke uitstapjes, in gezinsverband of met vrienden. Wilt u vrolijke kleuren in het interieur? Hebt u extra ruimte nodig voor uw outdoor-activiteiten? Laat u, ongeacht uw stijl en levenswijze, verrassen door een even compleet als onmisbaar accessoiregamma.

Bekijk de video over de accessoires voor uw PEUGEOT 2008

PERSONALISERINGSOPTIE DOWNTOWNVersterk het dynamische en compromisloze design met levendige kleuraccenten.

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

Decoratiesets voor het bovenste deel van de carrosserie Downtown citrus

Downtown orange Downtown flash pink

Decoratiesets voor het onderste deel van de carrosserie Downtown citrus

Downtown orange Downtown flash pink Downtown black

Spiegelkappen Downtown citrus

Downtown orange Downtown flash pink

Naafdoppen Downtown citrus

Downtown orange Downtown flash pink

EEN STIJLVOLLE AVONTURIERHet interieur van uw PEUGEOT 2008 combineert hightech comfort en sensualiteit. De sterke persoonlijkheid en het verzorgde uiterlijk van de binnenzijde lenen zich bij uitstek voor een persoonlijke touch. Laat de lijnen van het interieur nog beter tot hun recht komen met subtiele kleuraccenten en onderscheid u door te kiezen voor exclusieve dorpellijsten.

Decoratiesets Downtown voor het interieur: citrus / orange / flash pink• zijventilatieroosters • sierdeel stuurwiel • voorportiergrepen • zijpanelen middenconsole

Matten met decoratie Downtown: citrus / orange / flash pink Binnenspiegelkap Downtown: citrus / orange / flash pink

De producten van de personaliseringsoptie Downtown die op de bladzijden 1, 2, 3 en 4 zijn vermeld, zijn in de loop van de tweede helft van 2013 leverbaar.

EEN STIJLVOLLE AVONTURIER

Verchroomde buitenspiegelkappen

Verlichte dorpel instaplijsten Dorpel instaplijsten Dark Chrome RVS dorpel instaplijsten Dorpel instaplijsten aluminiumlook

Dorpellijst bagageruimte

VERLAAT DE GEBAANDE PADENNegeer de uitgestippelde routes en de vastomlijnde ideeën: met de PEUGEOT 2008 krijgt u een frisse, vrije en creatieve kijk op de weg.Ontdek nieuwe werelden en maak uw keuze uit een elegant gamma lichtmetalen velgen en bijpassende naafdoppen.

Draco 15”

Eridan 17” glanzend Noir Onyx

Zwart Bleu Virtuel Blanc Diamanté

Cetus 16” Hydre 16” mat Gris Ten Hydre 16” glanzend Gris Dilium

LICHTMETALEN VELGEN

NAAFDOPPEN

Eridan 17” mat Gris Anthra

Pyxis 17” Antidiefstalbout

VERLAAT DE GEBAANDE PADEN

PLEZIER OM TE DELENAan boord van de PEUGEOT 2008 is alles erop gericht comfort, ruimte en flexibiliteit te bieden.Bepaalde accessoires blijven echter onmisbaar. Maak het uzelf gemakkelijk, geef een extra accent aan de interieurambiance en maak het uw passagiers naar de zin door samen met hen het unieke rijplezier van deze crossover van de nieuwste generatie te beleven.

Windgeleiders voor de voorportieren Uitneembare parfumeur

Colberthanger voor aan de hoofdsteun

PLEZIER OM TE DELEN

Zonnegordijn achterruit

Thermobox Uitneembare bodembak in bagageruimte Omkeerbare bak in bagageruimte

Zonnegordijnen voor de zijruiten

KLAAR VOOR ELKE UITDAGINGWilt u steeds uw grenzen verleggen? Met de wendbare en dynamische 2008 kunt u avontuurlijke wegen inslaan.Kies voor even robuuste als elegante beschermelementen zodat uw PEUGEOT 2008 alles kan weerstaan, of het nu onverharde wegen of de stadsjungle betreft.

Beschermlijsten voor de bumper Stootsierlijst

Spatsierstukken Stoelhoezen Beschermhoes (voor binnen)

Finesse leerpakket

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING

3D-mattenset Velours mattenset Naaldvilt mattenset

Rubber mattenset Mat bagageruimte Lange mat bagageruimte

KIEST U VOOR DE ZEE OF VOOR DE BERGEN?Gaat u graag mountainbiken, heeft wintersport uw hart of neemt u op vakantie graag veel kleding mee? Dan zijn de transportsystemen van de PEUGEOT 2008 voor u gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te monteren en passen perfect bij de strakke lijn van deze nieuwe crossover: stijlvolle en praktische oplossingen om de ruime bagageruimte van uw PEUGEOT 2008 verder te vergroten.

Allesdragers Aluminium imperiaal

Opvouwbare dakkoffer Dakkoffer (niet opvouwbaar)

Skidrager

KIEST U VOOR DE ZEE OF VOOR DE BERGEN?

Aluminium fietsdrager

Trekhaak met afneembare kogel. Vraag uw Peugeot Servicepunt naar de mogelijkheden.

Fietsdrager voor 2 fietsen op trekhaak

VOLLEDIG ONTSPANNENRij onbezorgd in uw PEUGEOT 2008, een moderne, veilige en dynamische crossover. Vergroot de veiligheid van uw passagiers door uw PEUGEOT 2008 te voorzien van de voor u geschikte accessoires en vergroot het comfort van kleine kinderen met de goedgekeurde kinderzitjes.

Parkeerhulp achter Inbraakbeveiliging Parkeerhulp vóór

KINDERZITJES

Römer Baby-Safe +Groep 0+

Römer Duo + IsofixGroep 1

Römer Kidfix IsofixGroep 2, 3Hondenrek

Veiligheidsriem voor huisdier Veiligheidsaccessoires Sneeuwkettingen

AutoSock

VOLLEDIG ONTSPANNEN MULTIMEDIA-MOGELIJKHEDEN DIE EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT TOVERENDe nieuwe PEUGEOT 2008 heeft een ergonomisch en rustgevend interieur dat verbonden is met de buitenwereld. Houd optimaal greep op de wegomstandigheden en maak uw rijplezier compleet met deze hightech accessoires. Lange ritten zijn zo geen straf meer.

WI-FI On Board

Houder voor multimedia-apparatuur

12V-/230V-aansluiting + USB-aansluiting Telefoon houder Tetrax Xway

Portable navigatiesysteemDit systeem leidt u naar iedere gewenste bestemming. Voer met behulp van het touchscreen uw bestemming in en laat het navigatiesysteem u de weg wijzen in heel Europa (afhankelijk van het model).

MultimediaRearseat entertainmentsysteem met DVD speler en twee 7” monitoren, ingebouwd in de originele hoofdsteunen, voorzien van op maat gemaakte antidiefstal hoezen in gelijkende bekleding. Geleverd met 2 draadloze hoofdtelefoons en 3-in-1 afstands bediening. Aansluiting op radio voor audio weergave, indien mogelijk.

TomTom

www.peugeot.nl

De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wij-zigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact opnemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereprodu-ceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/07/10