A Guide to 7 Epic Voyages

of 28 /28
VAN HOOF LIFE ASSESSMENTS A Guide to 7 Epic Voyages

Embed Size (px)

Transcript of A Guide to 7 Epic Voyages

 • VAN HOOF LIFE ASSESSMENTS

  A Guide to 7 Epic Voyages

 • Introductie: 7 Trailblazer Experiences

  Ervaar nu de 7 Trailblazer Experiences van Van Hoof Life Assessments: 7 unieke reisconcepten naar bijzondere bestemmingen. Dompel jezelf onder in de schoonheid van een prachtige, rustgevende omgeving. Omarm de gastvrijheid van een luxueus verblijf dat oog heeft voor kleine details. En grijp de buitenkans om ver weg van je dagelijkse beslommeringen en verplichtingen na te denken over en bewust te worden van de vervolgstappen in je leven. Zowel zakelijk als priv.

  - 1 -

 • Zeven

  Het getal 7 is als metafoor een bewuste keuze voor de Trailblazer Experiences. Al sinds mensenheugenis heeft het getal 7 een bijzondere betekenis. Denk aan de betekenis van een grote periode in de Middeleeuwen, de 7 wereldzeen die de handelsreizigers vroeger bevoeren of het bijbelverhaal over de 7 vette en magere jaren. Als geheel vormen de 7 experiences een echte zevensprong. Boek je n van de reizen? Dan maak je een reuzensprong. Vergelijkbaar met een stap met zevenmijlslaarzen in het beroemde sprookje van Kleinduimpje.

  - 3 -

 • Bagage voor een onvergetelijke experience

  Reizen is loskomen uit je dagelijkse routine en beslommeringen. Je wandelt letterlijk een andere wereld binnen. Als je uit het vliegtuig stapt. Of als je van boord gaat. Het keurslijf van je comfortzone ligt ver achter je als je s morgens wakker wordt. Geen wekker, afspraken of deadlines. Het is tijd voor nieuwe inspiratie en inzichten. Je krijgt een unieke kans om andere culturen en sferen op te snuiven. En lest best: reizen is de ultieme vorm van zelfreflectie: waar sta je en waar wil je naar toe? Boek nu n van de 7 unieke Trailblazer reisconcepten en verrijk je persoonlijke bagage met een onvergetelijke experience.

  - 5 -

 • Experience Spirit

  Een bekend spreekwoord zegt: Een gezonde geest in een gezond lichaam. Bedenk dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Waar loop jij voor warm? Of waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Tijdens de Experience Spirit ontdek je waar je innerlijke kracht ligt. En hoe je die kracht kunt benutten om persoonlijke of zakelijke doelen te realiseren. Of om langgekoesterde dromen te verwezenlijken.

  - 7 -

 • Experience Values

  Natuurlijk bepaalt je hartslag als motortje je dagelijkse bioritme. Je hart geeft richting in tal van persoonlijke en zakelijke kwesties. Behalve over je hart beschik je over nog een tweede aandrijfmotortje. Ook je persoonlijke kernwaarden wijzen je de weg als je vooruit wilt komen. Zowel zakelijk als priv. Tijdens de Experience Values krijg je inzicht in je belangrijkste kernwaarden. Hoe meer inzicht, hoe beter je naar je eigen kernwaarden kunt leven en werken.

  - 9 -

 • Experience Awareness

  Veranderingen in je leven verlopen volgens de bekende hink-stap-sprong inzicht bewustwording handelen. Om het juiste inzicht te verkrijgen, hink je vaak op verschillende gedachtes. Echte stappen zet je pas als je je bewust bent van nieuwe inzichten. Durf je zelfbewust te handelen volgens deze nieuwe inzichten? Dan maak je een grote sprong voorwaarts. Tijdens de Experience Awareness staat je bewustzijn van wat je ziet, denkt en voelt centraal. En natuurlijk de onvermijdelijke vraag: handel je hier ook naar?

  - 11 -

 • Experience Purpose

  Soms hangen gestelde doelen als een zwaard van Damocles boven je dagelijkse agenda. Als doelstellingen je agenda met strakke hand regeren, leg je de lat misschien te hoog. Je krijgt rust en ruimte in je leven als je realistische doelen durft te stellen. Tijdens de Experience Purpose leer je persoonlijke doelen stellen. Gebaseerd op je eigen kernwaarden. En bedoeld om dromen te verwezenlijken. Beschikbare tijd is immer vluchtig en vergankelijk. Ga daar efficint mee om.

  - 13 -

 • Experience Sharing

  Het leven is een kwestie van geven en nemen. Hoe breng jij deze waarheid als een koe zelf in de praktijk? Durf je ook te geven en te delen? Vooruitgang en wederkerigheid kunnen niet zonder elkaar. Met andere woorden: wie geeft, zal ook ontvangen. Tijdens de Experience Sharing leer je ontsnappen aan de vicieuze cirkel of ratrace waarin je je bevindt. Je ontdekt hoe handelen en resultaat met elkaar samenhangen.

  - 15 -

 • Experience Advancement

  Uiteraard speel jij d hoofdrol in je eigen leven. De vraag rijst: treed je graag op de voorgrond? Of voel je je prettiger bij een rol achter de schermen? En heb je daarbij de regie zelf in handen? Of kun je bij tijd en wijlen een souff leur gebruiken? Ti jdens de Exper ience Advancement treedt jouw zelfontplooiing voor het voetlicht. De insteek is verhelderend: leef volgens je kernwaarden en neem op basis daarvan je beslissingen.

  - 17 -

 • Experience Harmony

  Helt jouw leven over naar een dagelijkse hectiek van meetings en deadlines? En slaat de balans tussen priv en werk volledig door naar de verkeerde kant. Sta je op zon hellend vlak? Bedenk dan dat de weg omlaag sneller gaat dan de weg omhoog. Voor de opwaartse richting heb je een duwtje in de rug nodig. Tijdens de Experience Harmony (her)ontdek je de ideale wisselwerking. Als werk en priv een harmonieus geheel vormen, krijg je energie. Sterker nog: als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

  - 19 -

 • Aangenaam: Roel van Hoof, Your Personal Trailblazer !

  De meesten van ons hebben van tijd tot tijd een sparring-partner nodig die ze kunnen vertrouwen. Iemand die handelt vanuit wijsheid en liefde voor de ander. We zijn allemaal in ons leven momenten tegenkomen die van cruciaal belang zijn en waarmee we niet zomaar raad weten. Het zijn van die momenten, waarbij je een vertrouwenspersoon wilt raadplegen. Iemand die het beste met JOU voorheeft, die je inzicht verschaft in jezelf. Zelf hebt je jouw antwoorden op al jouw vragen omdat jouw antwoorden diep in jezelf verborgen zijn. Om jouw innerlijk kompas richting te geven wil je hulp om je antwoorden te vinden en te gebruiken.

  - 21 -

 • !Je kunt op iemand rekenen, een gids, een raadgever en coach die met jou meedenkt en vooruitkijkt, en je handvatten aanreikt om je obstakels te herkennen. Je legt bloot wat je eigenlijk al weet. Met een Personal Trailblazer ! bespaar je niet alleen tijd, kosten en energie, vooral levert het een belangrijke meerwaarde in de verwezenlijking van je dromen en de vervulling van je wensen op. Zonder zorgen ontspannen van het leven genieten, dat is de ultieme route die ik met de 7 Trailblazer Experiences voor je in petto heb.

  - 23 -

 • Colofon !Dit is een uitgave van Van Hoof Life Assessments, in samenwerking met: The Trailblazer Principle ! (a trademark of Van Hoof Life Assessments) adres : Van Hoof Life Assessments Hint 25 | 5521 AE | Eersel | Netherlands Mobiel NL +3165 321 0716 Mobiel CH +4176 736 3982 www.vhla.eu | [email protected] www.m-c-r.eu | [email protected] !Fotos Shutterstock, www.shutterstock.com !Design & Layout : Bert Wengelaar www.eptas.nl !Tekst : Andries, training & advies www.andries-advies.nl Roel van Hoof, www.vhla.eu !Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Hoof Life Assessments Eersel Februari 2014 copyright Van Hoof Life Assessments

  - 25 -

 • Graag nodig ik je uit om een van de 7 unieke reisconcepten te ervaren. Als geheel vormen deze

  7 Experiences een echte zevensprong. Reizen is de ultieme vorm van zelfreflectie. Grijp deze

  buitenkans om bewust na te denken over de vervolgstappen in je leven. Ver weg van de dagelijkse

  beslommeringen en verplichtingen. De Trailblazer Experiences verrijken je persoonlijke bagage.

  En geven richting naar een bestemming waar dromen, leefwijze en financien naadloos op elkaar

  aansluiten.

  ..

  / /

  TM

  Hint 25, 5521 AE Eersel NL

  mob NL +3165 321 0716, mob CH +4176 736 3982

  [email protected] - www.m-c-r.eu

  2014 VAN HOOF LIFE ASSESSMENTS