71755 Wijma SteigeHR€¦ · worden geoogst door eigen mede-werkers. Waaronder hout met FSC-label....

2
Houten steigers, de meest natuurlijke bondgenoot van water. Vast of drijvend, altijd van Wijma. WIJMA - STEIGERS / VLONDERS / PALEN Wijma Kampen B.V. Haatlandhaven 3 Postbus 241 8260 AE Kampen T. +31 (0)38 331 64 44 F. +31 (0)38 332 20 40 I. www.wijma.com E. [email protected] Het FSC logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. Gedrukt op chloorvrij papier dat voldoet aan de ISO 91400, EMAS en FSC-normen. VERANTWOORD HOUT Wijma heeft eigen concessies in West-Afrika waar diverse hout- soorten op verantwoorde wijze worden geoogst door eigen mede- werkers. Waaronder hout met FSC- label. Onze concessies èn onze handels- contacten resulteren in een on- gekend breed aanbod van hout in praktisch elk denkbare soort en kwaliteit. Hout dat niet is voorzien van een FSC- label, wordt standaard vanuit onze productiefaciliteiten in Kameroen geleverd met een OLB certificaat. OLB staat voor aantoonbare, door geaccrediteerde “third parties”, herkomst en legaliteit MILIEU Hout is niet alleen organisch, er is ook alleen maar zonne-energie voor nodig om een kubieke meter hout te laten groeien! Hout belast het milieu vrijwel niet tijdens het ontstaan, niet in het gebruik en zelfs niet daarna. Door en voor de natuur: hout is energiezuinig, duurzaam èn van nature mooi. Onderdeel van de Koninklijke Houthandel G. Wijma & Zonen B.V. Wijma Nederland, Kameroen, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Ivoorkust. Zoek naar FSC producten.

Transcript of 71755 Wijma SteigeHR€¦ · worden geoogst door eigen mede-werkers. Waaronder hout met FSC-label....

Page 1: 71755 Wijma SteigeHR€¦ · worden geoogst door eigen mede-werkers. Waaronder hout met FSC-label. Onze concessies èn onze handels-contacten resulteren in een on-gekend breed aanbod

Houten steigers, de meest natuurlijkebondgenoot van water.Vast of drijvend, altijd van Wijma.

WIJMA - STEIGERS / VLONDERS / PALEN

Wijma Kampen B.V.

Haatlandhaven 3

Postbus 241

8260 AE Kampen

T. +31 (0)38 331 64 44

F. +31 (0)38 332 20 40

I. www.wijma.com

E. [email protected]

Het FSC logo staat voor bossendie zijn gecertificeerd volgens derichtlijnen van het FSC.

Gedrukt op chloorvrij papier dat voldoet aan de ISO 91400, EMAS en FSC-normen.

VERANTWOORD HOUT

Wijma heeft eigen concessies in West-Afrika waar diverse hout-soorten op verantwoorde wijze worden geoogst door eigen mede-werkers. Waaronder hout met FSC-label.

Onze concessies èn onze handels-contacten resulteren in een on-gekend breed aanbod van hout in praktisch elk denkbare soort en kwaliteit.

Hout dat niet is voorzien van een FSC-label, wordt standaard vanuit onze productiefaciliteiten in Kameroen geleverd met een OLB certificaat. OLB staat voor aantoonbare, door geaccrediteerde “third parties”, herkomst en legaliteit

MILIEU

Hout is niet alleen organisch, er is ook alleen maar zonne-energie voor nodig om een kubieke meter hout te laten groeien! Hout belast het milieu vrijwel niet tijdens het ontstaan, niet in het gebruik en zelfs niet daarna.

Door en voor de natuur: hout is energiezuinig, duurzaam èn van nature mooi.

Onderdeel van de Koninklijke Houthandel G. Wijma & Zonen B.V.

WijmaNederland, Kameroen, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Ivoorkust.Zoek naar FSC producten.

Page 2: 71755 Wijma SteigeHR€¦ · worden geoogst door eigen mede-werkers. Waaronder hout met FSC-label. Onze concessies èn onze handels-contacten resulteren in een on-gekend breed aanbod

STEIGERS/ONDERDELEN

In het vaste assortiment vanWijma is een ruime plaatsingeruimd voor bewerkt enonbewerkt hout voor vaste endrijvende steigers of dekkenbestaande uit: palen, kespen,schoren en dekdelen. In tal vanlengtes, afmetingen en kwaliteit-en. Complete dekvlonders enandere onderdelen kunnen ookvoorbewerkt of geprefabriceerdworden aangeleverd, zodat demontagetijd in het werk sterkkan worden verkort.

PALEN

De benodigde steiger-, afmeer-of fundatiepalen kunnen mees-tal uit voorraad geleverdworden in verschillende uitvoe-ringen zoals:

of Demerara Groenhart totcirca 12 meter.

Basralocus tot ca. 20 meter ennatuurlijk ronde palen inDemerara Groenhart tot ca. 21meter en ronde palen inCloeziana (Eucalyptus, altijdFSC) of Kakaralli tot de lengtesvan ca. 14 meter.

Vaste en drijvende steigers vanWijma: thuis over de helewereld en ook in kleiner wateraltijd op hun plek.

Vaste en drijvende steigers, vlon-ders en palen van duurzaam hout.

STEIGERS / VLONDERS / PALEN

Wijma verdient met recht het predikaat ‘world famous’ voor

haar steigers. Onze steigers zijn een vaste waarde in tal van

toonaangevende jachthavens. Drijfkisten in beton of in hout,

boardwalks uiteraard in hout naar keuze, al dan niet voorzien

van speciale detaillering (zoals bijvoorbeeld de initialen van de

eigenaar op de bolders). De standaardlengte is 600 cm terwijl de

breedtes naar keuze kunnen worden uitgevoerd. Uw of ons

ontwerp, onze projectafdeling rekent graag aan de constructie

en werkt op verzoek de tekeningen uit tot een passend bestek.

De keuze van het hout, de bewerking daarvan, de totale con-

structie en de detaillering: het eindresultaat is altijd mooi en

passend bij de omgeving. Hout blijft de natuurlijke bondgenoot

van water. En Wijma is de natuurlijke houtbewerker die de inner-

lijke schoonheid van het materiaal optimaal tot zijn recht doet

komen.

Een prettig stoerebuitenvloer...