2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update...

6
Seating eblo update 2016 nummer 1 EBLO DRUK BEZOCHT OP VAKBEURS LOGISTICA EBLO Update 2016 nummer 1 IN DEZE UPDATE O.A.: EBLO presenteert: de Spacerseat Pagina 3 UnitedSeats op Bauma beurs Pagina 6 Bij EBLO nu ook autostoelen Pagina 2 De vakbeurs Logistica is de toonaangevende vakbeurs op gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Hier presenteerden we onze nieuwste ergonomische stoelen en was er veel aandacht voor onze verschillende soorten veiligheidsgordels uit ons assortiment. Ook demonstreerden we veiligheidssystemen voor heftrucks, die de chauffeur op zijn/haar plaats houdt bij het kantelen van de heftruck. Deze veiligheidssystemen zijn leverbaar in diverse varianten en toepasbaar op 99% van alle heftrucks. Wij bedanken alle bezoekers van onze stand. Tot ziens op de volgende beurs. Vlak na de BedrijfsautoRAI beurs nam EBLO van 10 t/m 13 november 2015 weer deel aan de vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs Utrecht. Ook hier ontvingen we weer vele bezoekers, die we lieten genieten van een heerlijke, door André persoonlijk gesneden, serranoham. Meer foto's van de beurs en downloads van onze veiligheidssystemen zijn te vinden op onze website onder het kopje 'Nieuws'.

Transcript of 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update...

Page 1: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

Seating

eblo update2016 nummer 1

EBLO DRUK BEZOCHT OP VAKBEURS LOGISTICA

EBLO Update 2016 nummer 1

IN DEZE

UPDATE O.A.:

EBLO presenteert:

de Spacerseat

Pagina 3

UnitedSeats op

Bauma beurs

Pagina 6

Bij EBLO nu ook

autostoelen

Pagina 2

De vakbeurs Logistica is de toonaangevende vakbeurs op gebied van logistiek en goederenstroombeheersing binnen de Benelux. Hier presenteerden

we onze nieuwste ergonomische stoelen en was er veel aandacht voor onze verschillende soorten veiligheidsgordels uit ons assortiment. Ook demonstreerden we

veiligheidssystemen voor heftrucks, die de chauffeur op zijn/haar plaats houdt bij het kantelen van de heftruck. Deze veiligheidssystemen zijn leverbaar in diverse varianten en toepasbaar op 99% van alle heftrucks.

Wij bedanken alle bezoekers van onze stand. Tot ziens op de volgende beurs.

Vlak na de BedrijfsautoRAI beurs nam EBLO van 10 t/m 13 november 2015 weer deel aan de vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs Utrecht. Ook hier ontvingen we weer vele bezoekers, die we lieten genieten van een heerlijke, door André persoonlijk gesneden, serranoham.

BEURSKALENDER

HAL A6 STAND 201

Meer foto's van de beurs en downloads van onze veiligheidssystemen zijn te vinden op onze website onder het kopje 'Nieuws'.

Page 2: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

VOORWOORDDOOR EVERT MALLIE, CEO EBLO SEATING

Geachte lezer,

Alweer een nieuw jaar en ook weer tijd voor een nieuwe Update. Inmiddels alweer de tweede jaargang en ook nu genoeg nieuws waarvan wij u graag op hoogte willen brengen.

We hebben weer een aantal nieuwe producten in het programma opgenomen, één daarvan zijn de ASS autostoelen. Hier blijkt behoefte aan te zijn en we gebruiken deze stoelen, die tot op de centimeter nauwkeuring op maat gemaakt worden voor diverse toepassingen.

Een ander nieuw product dat misschien wel het meest tot de verbazing spreekt is de Spacerseat.Dit unieke en gepatenteerde kussen, waar het idee ontstaan is op de hogere school voor lucht- en ruimtevaarttechniek, biedt extra comfort op een vliegtuigstoel en zorgt voor extra beenruimte. Echt een heel leuk, interessant en nieuw product met een geheel eigen website en webshop.

Verder in de Update nog een terugblik aangaande de Logistica beurs en preview van de BAUMA beurs in München. Hierover in de volgende uitgave meer.

Ik wens u veel leesplezier!

Evert Mallie, CEO EBLO Seating

EBLO Update 2016 nummer 1

2

BIJ EBLO NU OOK AUTOSTOELENOntspannen autorijden zonder been-, nek- en rugklachten begint met een comfortabele zit achter het stuur. Vanuit deze optiek zijn ASS autostoelen ontwikkeld met als resultaat dat ASS al meer dan 40 jaar ruime ervaring heeft in individueel zitcomfort met autostoelen die passen als een handschoen.

Een van oorsprong Duits product, dat door de unieke producteigenschappen en de spreekwoordelijke Duitse kwaliteit al snel internationaal een begrip is geworden.

ASS autostoelen onderscheiden zich door de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en het ruime aanbod van ergonomische opties. Met de ASS autostoelen kunnen we meer dan 95% van alle 'probleemgevallen' een passende auto- of chauffeursstoel aanbieden.

In onze showroom hebben we een aantal ASS autostoelen geplaatst. Kom langs en kom vrijblijvend proefzitten.

Page 3: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

EBLO Update 2016 nummer 1

3

EBLO PRESENTEERT: DE SPACERSEATVOOR ALTIJD MEER BEENRUIMTE IN JE HANDBAGAGEIedereen kent wel het probleem van te weinig beenruimte in het vliegtuig. Zere knieën, steeds in een andere houding moeten gaan zitten, of niet uitgerust aankomen op je bestemming. Het zal u vast wel bekend voorkomen. Daar heeft EBLO in samenwerking met GTRS wat op gevonden: de Spacerseat.

Soms doet vliegen pijn!Vliegen wordt vaak goedkoper omdat de stoelen steeds dichter op elkaar zijn geplaatst. Meer passagiers betekent immers een lagere ticketprijs. Het resultaat is een ondraaglijk en pijnlijk tekort aan beenruimte. Al is de vlucht nog zo kort, door de verkrampte houding kom je doodmoe en gebroken op je bestemming aan.

Beenruimte in je handbagageMet de Spacerseat in je handbagage ben je altijd verzekerd van een stoel

met 5 centimeter meer knieruimte, 14 centimeter meer ruimte voor je benen én een comfortabel zitvlak. Dankzij het speciale ontwerp blijft dat ook zo, zelfs tijdens lange intercontinentale vluchten.

De Spacerseat geeft je onmiddellijk het gevoel dat je een klasse beter vliegt. Onderzoek bij mensen langer dan 1.80 meter wees uit dat het comfort met meer dan 80% verbeterde. Veruit de meerderheid was verrast door de onmiddellijke winst aan knie- en beenruimte.

Altijd comfort-class met Spacerseat!Beenruimte wordt steeds duurder en kost vaak honderden euro’s.Met de Spacerseat in je handbagage vlieg je voor eens en voor altijd met heel véél comfortabele beenruimte.

Hoe de spacerseat werktDankzij twee lagen schuim, verschillend van vorm en samenstelling, neemt de hardheid van het kussen richting de knieën af. Zo blijft niet alleen de hoogte en ondersteuning van het kussen, maar ook het comfort gegarandeerd.

Bestel je extra beenruimte opwww.spacerseat.com

introductieprijs€65

Page 4: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

EBLO Update 2016 nummer 1

In opdracht van een van onze reha klanten kregen wij het verzoek om voor een dame met mobiliteitsproblemen een op maat gemaakte stoel te fabriceren voor op een scootmobiel.

Door extreme rug- en zitproblemen moest de standaardstoel ergonomisch aangepast worden. In samenwerking met onze ergonomisch adviseur wisten we een unieke stoel te maken. Zowel het rug- als het zitkussen werd op de klant aangepast en voorzien van speciaal schuim en comfortzones.

Heeft u ook een verzoek om een stoel op maat te laten maken? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

We zeggen niet voor niets dat we altijd een zitoplossing hebben voor alles wat rijdt en vaart!

In Update 2015 nummer 2 heeft u kunnen lezen dat EBLO vorig jaar de officiële importeur van ISRI stoelen voor de Benelux en het Verenigd Koninkrijk is geworden. Hierdoor hebben wij aanzienlijk meer aanvragen gekregen van klanten voor ISRI stoelen voor diverse voertuigen. Behalve de vraag wordt ook het aanbod van ISRI stoelen steeds groter.

Vandaar dat wij een aparte showroom hebben ingericht met diverse ISRI stoelen. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen in onze nieuwe showroom. U bent van harte welkom bij ons in Zwijndrecht.

Kijk ook op www.isri.nl voor het volledige assortiment of download diverse brochures en prijslijsten.

EBLO GEEFT STEUN IN DE RUG

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE NIEUWE ISRI SHOWROOM

4

ISRI.nl

Page 5: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

Onze klant Aebi Schmidt is de duurzame businesspartner voor professionele gladheidbestrijding en straatreiniging voor een schone en veilige leefomgeving. Voor een aantal voertuigen van Aebi Schmidt heeft EBLO de huidige chauffeursstoelen vervangen voor meer comfortabelere stoelen van de merken Recaro en ISRI.

GRAMMER BROCHURES VOOR EBLO SEATINGEBLO biedt een breed assortiment aan van stoelen van diverse merken voor diverse voertuigen. Wij zijn de grootste originele Grammer stoelen leverancier voor heftrucks, en landbouw- en industrievoertuigen,

Vanwege de grote vraag naar deze Grammer stoelen, beschikken wij nu over uitgebreide brochures met alle stoelen en bijhorende specificaties en tekeningen van elke type stoel van Grammer. Wilt u onze Grammer brochure per post ontvangen? Vraag deze dan aan via de EBLO website. Of mail of bel één van onze medewerkers. Zij kunnen u ook helpen met uitgebreid advies welke stoel het best bij u en uw voertuig past.

EBLO Update 2016 nummer 1

5

Wij krijgen dit verzoek wel vaker, omdat de standaardstoel in een voertuig vaak nèt niet lekker genoeg zit. De bestuurders brengen vaak vele uren door achter het stuur, dus om klachten te voorvoorkomen, is een goede ergonomosche stoel zeker geen overbodige luxe.

In onze werkplaatsen hebben we genoeg ruimte om de stoelen in te bouwen in de diverse voertuigen.

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw chauffeursstoel te vervangen? Neem dan contact met ons op.

EBLO PLAATST COMFORTABELE CHAUFFEURSSTOELEN IN VEEGMACHINES

Montage afdeling EBLO

Page 6: 2016 nummer 1 eblo update HAL A6 STAND 201 · 2016-05-11 · BAUMA BEURS IN DUITSLAND EBLO Update 2016 nummer 1 6 Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519

UNITEDSEATS AANWEZIG OP BAUMA BEURS IN DUITSLAND

EBLO Update 2016 nummer 1

6

Eblo Seating bv • T: +31 (0)180 - 512 866 • F: +31 (0)180 - 519 782 • E: [email protected]

De vorige editie van de beurs in 2013 brak de Bauma vakbeurs alle records met 3.421 exposanten uit 57 landen en 535.065 bezoekers uit meer dan 200 landen. De Bauma vindt plaats op een ruimte van 575.000 vierkante meter, wat deze beurs tot de grootste ter wereld maakt.

Ook dit jaar zal UnitedSeats weer aanwezig zijn. In hal A6 stand 201 bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje ons nieuwste assortiment van stoelen en diverse toepassingen te bekijken en te proberen. Tot ziens in München.

Bauma is dé toonaangevende internationale vakbeurs voor bouwmachines, bouwvoertuigen, bouwtechniek, componenten en hijs- en hefwerktuigen. Deze driejaarlijkse beurs in München zal van 11 t/m 17 april 2016 voor de 31e keer plaatsvinden.

BEURSKALENDERBauma in München 11 tot / met 17 april

Truckstar festival in Assen30 tot / met 31 juli

TKD in Almere26 tot / met 28 mei

IMHX in Birmingham (UK) 13 tot / met 16 september

EBLO en UnitedSeats zijn de komende maanden op diverse beurzen vertegenwoordigd.

HAL A6 STAND 201