2015 Catalogus Golfbaan Animatie

Click here to load reader

 • date post

  07-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  222
 • download

  5

Embed Size (px)

description

Onze catalogus voor 2015. Met alle details en prijzen. Voor een succesvol seizoen !

Transcript of 2015 Catalogus Golfbaan Animatie

 • 1Hoe brengt u uw club onder de aandacht ? Dat is de eerste stap om meer gol-fers te trekken. Zodra ze nmaal bij uw baan geweest zijn vallen ze voor de sfeer en het natuurschoon of besluiten elders eens te kijken.

  Achter deze entree ligt een mooie golfbaan ergens in het noorden van het land. Hoeveel potentile golfers trekken de stoute schoenen aan en bekijken het eens van dichtbij ?

  Statistisch gezien is dit aantal erg laag. De meesten kiezen ervoor om de golf-baan eens op internet te bekijken. De website geeft een aardige stijl impressie van de club. Sommige sites weten zelfs een bepaald gevoel over te brengen. Maar een goede impressie van de baan heeft de bezoeker nog steeds niet. Zien alle fotos van een green of een bunker er niet een beetje hetzelfde uit ?

  Een mooie website is dus niet meer genoeg. Sterker nog, mensen zijn van natu-re erg visueel ingesteld en juist daar ligt n van de kernwaardes van uw golf-club. Het is tevens n van de meest gehoorde redenen om te gaan golfen, de natuur!

  Hoe bezoeken de potentile golfers uw website ? Uit cijfers blijkt dat er in 2014 ruim 2x zoveel smartphones/tablets verkocht worden dan desktop/laptop computers. Uw website wordt 2x vaker bezocht met een mobiel device.

  Deze verhouding van portables vs normale PCs loopt in 2016 zelfs op naar 3 op 1 Uit gegevens van het CBS blijkt dat zon 75% van de golfers een smartphone bezit

 • Netwerk. Uw leden zijn uw beste ambassadeurs. Zij heb-ben allemaal een eigen reden om juist lid te zijn van uw golf-baan of club.

  Ze hebben ook allemaal weer een eigen netwerk. Juist uw leden hebben vaak de beschikking over een extreem goed netwerk, juist dat uitgebreidere netwerk wilt u bereiken. Te-vens is het zo dat als u een tip aangereikt krijgt van een goede bekende u daar meer waarde aanhecht.

  Daar liggen de kansen op net iets meer leden, iets meer greenfee spelers of bedrijfslidmaatschappen. Kortom, een gezonde exploitatie is heel goed mogelijk en de kansen lig-gen niet heel erg ver weg !

  Het merendeel van uw leden heeft een smartphone (75 % of meer). Deze smartphone is de sleutel om een goed ambassadeur van uw baan te worden. U geeft uw leden de middelen om uw baan goed te vertegenwoordi-gen.

  Met behulp van onze toepassingen zijn uw leden in staat de baan goed te laten zien. Ze zijn er trots op.

  2

  Ambassadeurs

 • 3Communicatie

  Iedereen die uw App op de smartphone heeft gezet kunt u nu bereiken middels een slim berichten en nieuws-systeem.

  Voor potentile nieuwe relaties kunt u acties en teasers verzinnen om toch eens te komen golfen op uw mooie baan. Maar ook voor bestaande leden zijn er voordelen.

  De tijden zijn veranderd. U moet uw leden actiever benaderen om ze te enthousiasmeren voor een club evenement, via onze Apps staat u in rechtstreeks contact met hen. Iedere dag van de week.

  Uw restaurant kan zich beter profileren, de GolfPro kan meer mensen binden, de shop kan promoties aanbieden.

  Maar nog belangrijker, u kunt de leden verleiden actiever deel te nemen aan het clubleven.

  U zult zien dat deze betrokkenheid leidt tot behoud van leden en bij veel enthousiasme het ledenaantal zelfs doet verhogen.

  Uw actievere communicatiebeleid zal zelfs meer inkomsten kunnen genereren !

 • Commercie heeft een rare klank, toch is het ook voor een club onontbeerlijk. Meer inkomsten genereren betekend meer mogelijkheden.

  Om de club aantrekkelijk te houden in de toekomst heeft u ongetwijfeld een uitgebreid investeringsplan opgesteld. Een uitbreiding van het clubhuis, nieuwe baanboekjes, allerlei zaken die om geld vragen.

  Door meer en actiever uw leden te benaderen is het mogelijk de inkomsten te verhogen. Een geslaagd buffet in uw restaurant, meer lessen bij de Pro, meer verkopen in de shop, onze Apps en de uitstekende communicatiekana-len die daarbij horen maken het mogelijk.

  Onze baanboekjes zijn van een hoge kwaliteit met 3D tekeningen. Het is geen gek idee deze voor 5 tot 10 te verkopen, dit gebeurt al bij de golf-banen die klant bij ons zijn. U verdient uw investering terug en genereert zelfs extra inkomsten.

  4

 • Ons voorstel

  5

  Maak van uw leden Ambassadeurs en geef ze de juiste middelen om meer uit het eigen spel te halen EN uw golfbaan te promoten......

 • Bovenstaand een voorbeeld van de App die wij voor Goyer Golf & Country Club gemaakt hebben.

  In de App zijn flybys opgenomen van alle holes, hier ziet U hole 18.

  U kunt de video hier zien : http://vimeo.com/83766375

 • Wij maken een multimediaal marketing pakket voor u. Dit bereiken we door een digitaal model van uw baan te bouwen. Dit gebeurd met onze ei-gen en unieke software.

  Wij hebben deze software in eigen huis ontwikkeld en deze stelt ons in staat om zeer snel (30 dagen) dit model te maken. Dit maakt onze producten wel zon 60% goedkoper dan de competitie.

  Dit model vormt de basis van:

  - baanboekjes

  - flybys van alle holes

  - onze unieke engaging Apps voor smartphones

  - Webapp, hiermee kunt u de flybys vertonen binnen uw bestaande website

  - onderhoudssoftware (een samenwerking met NLAdviseurs)

  - een professionele simulator (een samenwerking met Foresight Sports)

  Met dit totaalpakket gegenereerd U een groter netwerk, meer inkomsten en meer gerealiseerde rondes op uw baan. Graag leggen we U in een presen-tatie bij U op de club uit hoe alles precies werkt.

 • Onze animaties zien er altd goed uit !

 • Uw greens liggen er altd mooi b !

 • Waarom flybys van Golfbaan Animatie

  Harris Kalinka levert wereldklasse flybys ! De beste animaties die er zijn.

  Zie : http://vimeo.com/71491714

  Een korte vergelijking met andere leveranciers, side-by-side

  Prijs Nature Plus van Golfbaan Animatie ong 15.000,-

  Golfbaan Animatie levert een multi (app, web, print) media pakket

  Nature plus voorbeelden van Golfbaan Animatie http://vimeo.com/85429495

  Waytr maakt animaties, apps en baan-boekjes. Oordeel zelf over de kwaliteit :

  Zie : http://vimeo.com/105330348

  Landgoed Bergvliet heeft drone opna-mes laten maken, oordeel zelf over de kwaliteit :

  Zie : http://www.youtube.com/watch?v=wQQXU9qlcTg

  Prijs Clublink+ van Golfbaan Animatie ong 5.500,- , Waytr laat weten dat haar prijzen op aanvraag zijn

  Bijna 20% van de bestaande 18 holesbanen in Nederland heeft al gekozen voor Golfbaan Animatie, wij hebben ruime ervaring

  Golfbaan Animatie levert een drag&drop interface, zodat u zelf de App ge-makkelijker kan updaten

  Uw leden kunnen gebruik maken van de GPS afstandmeting in de App

  Prijs is ongeveer gelijk.

  Golfbaan Animatie levert voor dezelfde prijs ook een nieuw baanboekje en uw ei-gen App af en een toepassing die u in uw eigen website kunt opnemen.

  Voor de flybys van Golfbaan Animatie hoeft u de golfbaan niet te sluiten.

  Onze flybys zijn in wide angle, 720p en zeer stabiel qua beeld, bij drone opna-mes ziet u altijd problemen in de doglegs qua stabiliteit en/of scherpte.

 • Producten

  11

  Clublink

  Clublink +

  GOLD

  Golfbaan Animatie biedt drie product lijnen aan :

  De goedkoopste oplossing is een App voor uw golfbaan, ofwel Clublink.

  U kunt de App nog aantrekkelijker ma-ken door te kiezen voor aantrekkelijke content in de App; een flyby. Deze lijn heet de Clublink Plus

  Onze toplijn heeft oa in de App flybys in hoge resolutie; de Gold lijn.

 • Clublink

  12

  De goedkoopste oplossing in heel Nederland !

  Vanaf 50,- per maand heeft u al een eigen App ! Met daarin de juiste middelen om leden actiever te benaderen en om gebruik te maken van het netwerk dat zij hebben. Wij maken eigenlijk drie Apps voor u, 1 geschikt voor iPhones, 1 geschikt voor Android tele-foons en 1 geschikt voor Windows smartphones.

  Middels de foto presentatie, baan layout en allerlei info over lidmaat-schap e.d. bent u voorbereidt op het smartphone tijdperk.

  De App biedt geen flybys. Maar wel alle info die u in uw App wilt hebben, bijvoorbeeld :

  Lidmaatschaps-informatie

  Baanboekje

  GPS afstandsmeting tot de pin in de App

  Weer

  Routeplanner

  Evenementenkalender

  Fotos

  Het ingebouwde berichtensysteem is uniek. De gebruikers kunt u wijzen op evenementen in het restaurant, de lessen van de Pro of gewoon om te melden dat het rustig in de baan is en het weer te mooi is om niet te komen spelen....

  Maar ook de gebruiker kan een berichtje plaatsen : Wie loopt er vanmiddag een rondje mee ?

 • Uw App updatenZodra wij uw App gemaakt hebben krijgt u een login zodat u uw eigen App zelf kan beheren.

  Middels een uniek drag&drop systeem kunt u knoppen, kleuren en allerlei zaken aanpassen. Een menulijst van het restaurant aanmaken, zo gepiept. Een nieuw Twitter account opnemen in de App, geen probleem. De getoon-de fotos aanpassen aan het jaargetijde, done.

  En dat alles zonder extra kosten, u bepaalt zelf de inhoud van uw App. Al-tijd! U ziet, terwijl u werkt, hoe de App eruit komt te zien. Uw wijzigingen zijn dus direct zichtbaar terwijl u ze maakt.

  Modules

  Publish

  Realtime

  Bekijk het Content Management Systeem van uw App

  1 2 3

 • Clublink+

  14

  Alle eigenschappen van de reguliere Clublink lijn komen ook terug in de Clublink+ lijn.

  Maar de App is nog aantrekkelijker, uw baan is middels lage reso-lutie flybys in bewegend beeld te zien. Dat werkt net even beter dan een foto van een bunker !

  De gebruikers van uw App kunnen nu in de baan op de interactie-ve plattegrond de afstand meten tot de pin, op 1 meter nauw-keurig. Dat helpt het spel enorm !

  Maar ook uw website wordt e