2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium...

28
W12 - ALUMINIUM METSELPROFIELEN 2014 GROOTHANDEL, IM- EN EXPORT VAN BOUWMATERIEEL

Transcript of 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium...

Page 1: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

W12 - ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014

GROOTHANDEL, IM- EN EXPORT VAN BOUWMATERIEEL

Page 2: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

Producent van aluminium metselprofielen

Uitstekende service

Huren of kopen

Metselprofielen voor BUITENWERK

Metselprofielen voor BINNENWERK

Als Nederlandse producent hebben wij ons volledig toegelegd op de productie, levering en continuïteit voor het producerenvan hoogwaardige aluminium metselprofielen, inclusief alle daarbij behorende benodigdheden. Als bedrijf waarborgen wijhet snel aanleveren van een totaal keuzepakket aluminium metselprofielen voor zowel binnen- als ook buiten metselwerken.Zo hebben onze produkten reeds een belangrijk rendement kunnen bijgedragen aan een snel en goede uitvoering vanvele metselwerken.

Als producent werken wij veelal samen met verkoop dealers en importeurs. Dat betekent naast een uitgebreide kennisop het gebied van aluminium metselprofielen dat men met deze handels partners ook de beschiking heeft over de veleoverige faciliteiten voor op de bouwplaats. Zo is er altijd een verkooppunt dicht in de buurt!

Aluminium metselprofielen zijn universeel inzetbaar en worden tegen scherpe prijzen, verkocht of verhuurd.Aluminium metselprofielen kunnen veelal direct uit voorraad worden geleverd. Zo behouden wij korte levertijdenwelke de continuïteit en kwaliteit voor onze produkten kunnen waarborgen.

Hiermee worden die metselprofielen bedoeld welke zijn uitgevoerd met spijkersleuven. Deze metselprofielenworden veelal met behulp van schoorlatten stevig op de werkvloer gemonteerd.

Hiermee worden die metselprofielen bedoeld welke zijn voorzien van een uitdraaibaar spindel. Deze metselprofielenworden met behulp van een spindel geklemd tussen de werkvloer en het plafond. Metselprofielen voor binnenwerkworden dus gebruikt zonder schoorlatten waardoor een struikelvrije, overzichtelijke en veilige werkvloer blijft bestaan.

© 2014 | Alle rechten voorbehouden.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.002Prijzen zijn exclusief BTW

Page 3: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

Omschrijving aluminium metselprofielen

Rechte kwaliteit

Met spindel

Flexibiliteit en snelle levertijden

Enkele voordelen

Aluminium metselprofielen

Verkoop metselprofielen

Een aluminium metselprofiel is een hoogwaardig meetinstrument bij het stellen van lijm- of metselwerken.Een aluminium metselprofiel heeft als basis een recht aluminium koker waarin spijkerbaar materiaal is aangebracht. Dit spijkerbaar materiaalis benodigd om het aluminium metselprofiel vast te kunnen spijkeren op bijvoorbeeld de betonvloer en/of voor de montage van schoorlattentijdens het waterpas stellen van het metselprofiel. Dit spijkerbaar materiaal is naar keuze leverbaar in zowel hout als ook spijkerbaar kunststof.

Aluminium metselprofielen worden volgens een uniek procedé geproduceerd waardoor kromming en/of torsie (verdraaiing in het metselprofiel)niet of nauwelijks nog waarneembaar zijn. Middels geautomatiseerde meetaperatuur is men tijdens het produktieproces in staat een hogekwaliteitsnorm te waarborgen, beheersen en controleren. Hierdoor kan men voor elk aluminium metselprofiel afzonderlijk een hoge continuïteiten kwaliteit doen garanderen.

Niet alle aluminium metselprofielen zijn voorzien van spijkerbaar materiaal. Er zijn ook metselprofielen met een uitdraaibaar- of verende spindel.Deze kunnen bij binnenwerk worden geklemd tussen de vloer en het plafond. Bij het stellen van deze metselprofielen met spindel zijn geenschoorlatten meer nodig. Hierdoor blijft de werkvloer schoon, overzichtelijk en struikelvrij. Het beperkte gewicht, het toegenomen werkgenoten de verhoogde veiligheid (zeg maar het arbeidsvriendelijk resultaat) maakt ook de ARBOUW enthousiast over onze producten, welke zij danook graag extra bekronen.

Aluminium metselprofielen worden uit losse componenten samengesteld. Naast diverse standaard modellen, kunnen deze componentenindien gewenst volgens opgaaf worden afgestemd. Hierdoor ontstaat een diversiteit aan mogelijkheden. Of het nu gaat om blanke-of gemoffelde metselprofielen, met of zonder uw bedrijfskleur, met houten- en/of kunststof gatklossen, met of zonder extra set spijkersleuven,kortom men kan elk aluminium metselprofiel veelal binnen 48 uur samenstellen, produceren en uitleveren.

Het aluminium metselprofiel dankt haar succes door een verfijnde praktijkgerichte afstemming en een legio aan voordelen van het product zelf.Zo zijn de lange levensduur, het superlichte gewicht, de gebruiksvriendelijkheid, de robuuste eenvoud, de constante kwaliteit,de milieuvriendelijkheid, de restwaarde en zijn blijvende rechtheid in alle weersomstandigheden de meest benoemde voordelen hiervan.

• Nederlands fabrikaat• Uitvinder en patenthouder• Ligt in gewicht• Ontwikkeling• Rechtheid• Kwaliteit• Flexibiliteit• Compleet assortiment• Dealernetwerk• Snelle levering

Inmiddels fabriceren wij meerdere aluminium metselprofiel modellen diverse los verkrijgbare hulpstukken, onderdelen en accessoires.Het dealernetwerk kan deze producten rechtstreeks en veelal uit voorraad zeer snel bij U aanleveren.Vraag hen/ons naar de mogelijkheden.

Deel van een produktielijn (ca. 250 m²) voor het produceren van aluminium metselprofielen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.003Prijzen zijn exclusief BTW

Page 4: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

Ontwikkeling metselprofielen

Over de hele lengte spijkerbaar

UNI65 Aluminium metselprofiel

Naast de bekende aluminium metselprofielen (met spijkersleuven) staan ook voor aluminium metselprofielen de ontwikkelingen niet stil.Inspelend op de behoefte van snel en modern bouwen zijn naast dit bekende aluminium metselprofiel met spijkersleuvenook aluminium metselprofielen leverbaar welke over de hele lengte spijkerbaar zijn aan ons leveringsprogramma toegevoegd.

Het aluminium metselprofiel UNI65 kan over de gehele lengte, 2-zijdig universeel gespijkerd worden.Als basis voor dit type UNI65 metselprofiel is een geheel nieuw aluminium kokerprofiel ontwikkeld.Het unieke ontwerp bestaat uit drie binnenprofielen waardoor een zeer stabiel en stijf aluminium metselprofiel ontstaat.De beide uiteinden van dit UNI65 metselprofiel zijn voorzien van goed spijkerbare kunststof eindklossen.Net als alle aluminium metselprofielen is ook dit type metselprofiel duurzaam, blijvend recht en hoogwaardig gereedschap.

Het aluminium metselprofiel UNI65 is over de hele lengte spijkerbaar en voorzien van kunststof eindklossen.De UNI65 is wederom van topkwaliteit en opgebouwd vanuit een 3-voudig aluminium koker sterprofiel. Hierdoor is hetmogelijk geworden, dit metselprofiel over de gehele lengte spijkerbaar en stabiler te maken. De UNI65 is aan beide uiteindevoorzien van de ruimschoots bewezen kunststof eindklos. Verder is dit metselprofiel over de hele lengte (2-zijdig) spijkerbaar,waardoor men onbeperkt en over de hele lengte van het metselprofiel schoorlatten kan bevestigen. De UNI65 is een duidelijkesamensmelting met alle voordelen van zowel het houten- als ook het aluminium metselprofiel.De profielkoker afmetingen (65 x 65 mm) zijn zo gekozen dat men elk type aluminium metselprofiel met elkaar kan gebruikenen eveneens door elkaar op kan slaan. De UNI65 is leverbaar in zowel blank- als gemoffeld aluminium.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.004Prijzen zijn exclusief BTW

Page 5: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

Aluminium metselprofielen

Goed gereedschap is immers het halve werk!

Waarom moffelen

RAL 1003

Moffelen in bedrijfskleur

Vragen en of opmerkingen

• Super ligt in gewicht (1,4 kg/mtr.)• Blijvende rechtheid• Geen splinters• Bestand tegen alle weersinvloeden• Lange levensduur (duurzaam)• Geen uitval bij levering• Losse onderdelen leverbaar• Een leverancier in de regio• Snelle levertijden• Worden niet afgezaagd (kloppend voorraad beheer).• In bedrijfskleur leverbaar• Diverse accessoires leverbaar• Milieuvriendelijk• Volledig recyclebaar• Aanzienlijke restwaarde• Klemmen tussen vloer en plafond mogelijk• In alle gewenste lengtes leverbaar• Vriendelijk verplaats- en hanteerbaar• Geen transport problemen• Worden niet zwaarder tijdens regen• Ruim leveringsprogramma• Kunnen buiten worden opgeslagen• Bestand tegen alle weersinvloeden• Positive toename in werkgenot• Aanbevolen door Arbouw en het bedrijfschap STS en FNV

(waardevolle gebruikersgarantie dat zij onze producten mede bekronen)

Metselprofielen in gemoffelde uitvoering vergen minder onderhoud,blijven langer schoon en geven tevens een fraai aanzien. De gladdestructuur van de moffellaag bepaald een veel mindere aanhechtingvan; potlood strepen, lijmen en cement. Aluminium metselprofielenin gemoffelde uitvoering zijn in de industriekleur; (signaalgeel).

Aluminium metselprofielen kunnen ook in bedrijfskleur worden gemoffeld.Dit geeft een krachtige uitstraling en herkenning van uw eigen bouwprojecten.Tevens voorkomt men hiermee diefstal en of zoekraken van metselprofielen.Meerprijs bedrijfskleur-moffelen op aanvraag.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u met uw leverancierof rechtstreeks met ons contact opnemen. Vragen en/of belangstellingover onze producten, stellen wij uiteraard zeer op prijs.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.005Prijzen zijn exclusief BTW

Page 6: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

Op de werkvloer

De eerste indruk

Wat zijn metselprofielen

Het stellen van een licht gewicht

Er is veel veranderd in de bouw. De kwaliteit van materialen,architectuur en de eisen van uitvoering zijn sterk toegenomen.Een steeds terugkomend feit is ook de fijne detaillering vanmetselwerken. Uiteraard dient als basis hiervoor goedgereedschap niet te ontbreken.

De belangrijkste eerste indruk van een gebouw wordt bepaalddoor haar gevels. De vormgeving, architectuur en de kwaliteit vanaanzien zijn hierbij erg belangrijk. Blijvend mooie gevels bestaanzonder enige twijfel uit sterk en robuust, vertrouwd metselwerk.Vaak een zeer indrukwekkende hoeveelheid voeg- en metselwerk.Hopelijk uw metselwerk, welke mede zichtbaar is gemaakt metaluminium metselprofielen!

Metselprofielen (ook wel stelprofielen genoemd) worden zoalsde naam reeds doet vermoeden gebruikt tijdens het metselen.De metsellaar gebruikt deze metselprofielen om exact te kunnenbepalen waar hij/zij het metselwerk (muur) gaat plaatsen.Metselprofielen worden dus tijdens het metselen gebruiktals meetgereedschap om bijvoorbeeld gipsblokken,muren en wanden te stellen.

Dit nauwkeurige werk (het stellen geheten) wordt tegenwoordiguitgevoerd met behulp van elektronisch laser en -waterpas.Uiteraard vervult het metselprofiel hierbij een eveneensbelangrijk zijnde rol. Zo zal tijdens uitvoering van de werkzaamhedenhet metselprofiel het enige referentie punt zijn van elk te metselen bouwwerk.Van het metselprofiel wordt dan ook verlangd dat het tijdens de gehelewerkzaamheden recht is en blijft.Het aluminium metselprofiel is daarvoor uiteraard het meest geschikt.Aluminium metselprofielen zijn namelijk kaarsrecht, licht in gewichten belangrijk ongevoelig voor weersinvloeden.Met name ons te weten regenklimaat maken het vroegerehouten metselprofiel veel minder geschikt.Hout is een natuur product en zal van nature tijdens vochten temperatuur wisselingen zichtbaar uitzet en krimp vertonen.Deze eigenschap is natuurlijk nadelig voor het houten metselprofiel.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.006Prijzen zijn exclusief BTW

Page 7: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

11. ALPRO BC65Met houten klossen en spijkersleuven.

21. ALPRO KST65Met kunststof klossen en spijkersleuven.

30. ALPRO B65Met uitdraaibare spindel (33 cm) en kunststof klossen.

40. ALPRO B65VMet verende spindel (21 cm) en kunststof klossen.

60. ALPRO UNI65/SPMet spindel, over de hele lengte spijkerbaar.

50. ALPRO UNI65Over de hele lengte spijkerbaar.

ALUMINIUM METSELPROFIELEN (modellen overzicht)

RAL1003Onderstaand overzicht geeft de verschillende type aluminium metselprofielen weer.Elk type is leverbaar in blank- of gemoffeld (signaalgeel) aluminium.Overige lengtes, bedrijfskleuren en/of mogelijkheden op aanvraag.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.007Prijzen zijn exclusief BTW

Page 8: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

ALPRO UNI65/SPmet spindel (40 cm)

hele lengte spijkerbaar

ALPRO UNI65hele lengte spijkerbaar

ALPRO BC65met houten klossen

ALPRO KST65met kunststof klossen

ALPRO B65met uitdraaibaar spindel (33 cm)

ALPRO B65Vmet verende spindel (21 cm)

11 12 21 22 30 31 32 40 41 42 50 60

Aluminium metselprofielen (modellen overzicht).

RAL1003Aluminium metselprofielen worden standaard gemoffeld in de kleur: (signaalgeel).Bedrijfskleuren zijn op aanvraag leverbaar. Profielkoker afmetingen: 65 x 65 mm.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.008Prijzen zijn exclusief BTW

Page 9: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

BC65

Verduurzaamd houten klossen• Aan elke zijde met spijkersleuven•• Kokerprofiel: 65 x 65 mm• Gewicht: ca. 1,4 kg. per meter

bc65230 groep: mets

BC65 230 cm 070.101.230 070.201.230BC65 240 cm 070.101.240 070.201.240BC65 250 cm 070.101.250 070.201.250BC65 270 cm 070.101.270 070.201.270BC65 300 cm 070.101.300 070.201.300BC65 330 cm 070.101.330 070.201.330BC65 360 cm 070.101.360 070.201.360BC65 400 cm 070.101.400 070.201.400BC65 510 cm 070.101.510 070.201.510

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

28,50 33,10

29,35 34,50

30,30 35,35

32,25 37,65

35,05 41,20

37,85 44,40

40,65 47,80

49,20 55,50

62,00 -,--

BC65

BC65 - Met extra set spijkersleuven

Dit type metselprofiel wordt veelal gebruikt bij buitenwerk.Als basis heeft de BC65 een aluminium buitenkoker welkeaan elke zijde is voorzien van spijkersleuven (zie afbeelding).De plaats van deze spijkersleuven is zo gekozen dat er geenverzwakking aan het metselprofiel ontstaat. Met behulp vandeze spijkersleuven kan dit type metselprofiel normaal wordengeschoord. De blijvende rechtheid, het ligte gewicht en de losverkrijgbare onderdelen maken het metselprofiel toteen duurzaam en arbeidsvriendelijk hulpmiddel in de bouw.

Aluminium metselprofielen BC65 kunnen uitgevoerd wordenmet een optioneel leverbare "extra set spijkersleuven" (zie afbeelding).Met deze extra set spijkersleuven kan het metselprofiel niet meerverkeerdom worden geplaatst (omkeerbaar te gebruiken) en kanhet op meer plaatsen worden vastgespijkerd. Voor het verkrijgenvan een omkeerbaar te gebruiken metselprofiel dient mendeze "extra set spijkersleuven" apart bij te bestellen.

BC65 houten klossenMet en spijkersleuven

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

spijkersleuven groep: mets

extra set spijkersleuven BC65 070.004.700afzaagkosten (bij andere lengten) 070.004.860meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

9,10

1,00

12,98

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.009Prijzen zijn exclusief BTW

Page 10: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

kst65230 groep: mets

KST65 230 cm 070.104.230 070.204.230KST65 240 cm 070.104.240 070.204.240KST65 250 cm 070.104.250 070.204.250KST65 270 cm 070.104.270 070.204.270KST65 300 cm 070.104.300 070.204.300KST65 330 cm 070.104.330 070.204.330KST65 360 cm 070.104.360 070.204.360KST65 400 cm 070.104.400 070.204.400KST65 510 cm 070.104.510 070.204.510

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

31,05 35,65

31,95 36,75

32,85 37,85

34,65 40,10

37,35 43,40

40,05 46,75

42,75 50,10

54,05 61,50

66,30 -,--

KST65 kunststof klossenMet en spijkersleuven

spijkersleuven groep: mets

extra set spijkersleuven KST65 070.004.702afzaagkosten (bij andere lengten) 070.004.860meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

11,25

1,00

12,98

KST65• Aan elke zijde met spijkersleuven• Met spijkerbare kunststof gatklossen• Profielkoker afmetingen; 65 x 65 mm• Gebruik met losse uni-spindel mogelijk• Gewicht; ca. 1,6 Kg. per meter

KST65

KST65 - Met extra set spijkersleuven

KST65 - Milieu vriendelijke kunststof gatklossen

Dit aluminium metselprofiel wordt veelal gebruikt bij buitenwerk.Als basis heeft de KST65 een aluminium buitenkoker welke aan elke zijde is voorzien van spijkersleuven.De plaats van deze spijkersleuven is zo gekozen dat er geen verzwakking aan het metselprofiel ontstaat.Met behulp van deze spijkersleuven kan dit type metselprofiel normaal worden geschoord. De kunststofgatklossen maken het gebruik met een uni-spindel of koppelplaatje direct mogelijk (los leverbaar).De kunststof klossen, de blijvende rechtheid, het ligt gewicht de los verkrijgbare onderdelen en accessoiresmaken het metselprofiel tot een compleet, duurzaam en arbeidsvriendelijk hulpmiddel in de bouw.

Het aluminium metselprofiel KST65 kan worden uitgevoerd met een "extra set spijkersleuven".Met deze extra set spijkersleuven kan het metselprofiel niet meer verkeerdom worden geplaatst(omkeerbaar te gebruiken) en kan het op meer plaatsen worden vastgespijkerd.Deze "extra set spijkersleuven" dient men apart bij te bestellen.

Kunststof en aluminium zijn beide uitstekend bestand tegen alle weersinvloeden. Deze speciaalgeproduceerde kunstsof klossen zijn goed spijkerbaar, robuust, kunnen niet los gaan zitten, zwaarder worden,rotten en/of versplinteren. Het KST65 metselprofiel is door deze unieke combinatie van aluminium en kunststofzeer duurzaam. Verder zijn metselprofielen met deze kunststof gatklossen direct geschikt voor gebruik meteen uni-spindel of koppelplaatje (los leverbaar). Deze gunstige meerwaarde maken dat de bruikbaarheiden duurzaamheid van het gehele metselprofiel langdurig is gewaarborgd.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.010Prijzen zijn exclusief BTW

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

Page 11: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

b65235268 groep: mets

B65 235/268 cm 070.102.235 070.202.235B65 245/278 cm 070.102.245 070.202.245B65 255/288 cm 070.102.255 070.202.255B65 275/308 cm 070.102.275 070.202.275B65 305/338 cm 070.102.305 070.202.305B65 335/368 cm 070.102.335 070.202.335B65 365/398 cm 070.102.365 070.202.365B65 405/438 cm 070.102.405 070.202.405B65 516/549 cm 070.102.516 070.202.516

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

38,00 42,60

38,90 43,70

39,80 44,80

41,60 47,05

44,30 50,35

47,00 53,70

49,70 57,05

53,30 -,--

-,-- -,--

B65 uitdraaibaar spindelMet en kunststof klossen

B65• Met uitdraaibaar B65 spindel• Spindel 33 cm verstelbaar• Spijkerbare kunststof gatklossen• Profielkoker: 65 x 65 mm• Gewicht: ca. 1,6 kg. per meter

B65

B65 - Met extra set spijkersleuven

B65 - Veilig werken

Deze B65 metselprofielen worden normaliter gebruikt bij binnenwerk.Als basis heeft deze B65 een aluminium buitenkoker welke aan bovenzijde is voorzien van eenuitdraaibaar spindel. Met behulp van deze B65 spindel (33 cm verstelbaar) kan het metselprofieltussen de vloer en het plafond worden geklemd. Na het stellen wordt het metselprofiel geborgd door meteen hamer of steeksleutel de vleugelmoer vast te draaien. De draaicirkel van de vleugelmoer blijft binnenhet metselprofiel zodat er geen schade aan het metselwerk kan worden aangebracht. Mogelijk aangehechtespecie of lijm, belemmert de vleugelmoer nauwelijks. De ruime passing van de vleugelmoer zal dezebelemmering doen vergruizen. De B65 spindel is tegen verdraaiing en uitvallen (kwijtraken) geborgd.De B65 is standaard uitgevoerd met kunststof voet- en kopklos.

Aluminium metselprofielen B65 kunnen uitgevoerd worden met een optioneelleverbare "extra set spijkersleuven" (zie afbeelding). Met deze extra set spijkersleuven heeftdit metselprofiel nu schoor-mogelijkheden verkregen waardoor deze ook bij buitenwerk kan worden gebruiktEen "extra set spijkersleuven" dient men apart te doen bestellen.

De B65 wordt bij binnenwerk gesteld zonder schoorlatten. Hierdoor blijft de werkvloer schoon, struikelvrijen veilig. De combinatie van snel en arbeidsvriendelijk werken met deze super ligt gewicht, tezamen meteen veilige werkvloer maakt ook de ARBO enthousiast waardoor ook zij onze produkten sterk aanbevelen.

spijkersleuven groep: mets

extra set spijkersleuven KST65 070.004.702afzaagkosten (bij andere lengten) 070.004.860meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

11,25

1,00

12,98

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.011Prijzen zijn exclusief BTW

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

Page 12: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

b65v235256 groep: mets

B65V 235/256 cm 070.103.235 070.203.235B65V 245/266 cm 070.103.245 070.203.245B65V 255/276 cm 070.103.255 070.203.255B65V 275/296 cm 070.103.275 070.203.275B65V 305/326 cm 070.103.305 070.203.305B65V 335/356 cm 070.103.335 070.203.335B65V 365/386 cm 070.103.365 070.203.365B65V 405/426 cm 070.103.405 070.203.405B65V 516/537 cm 070.103.516 070.203.516

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

43,65 48,25

44,55 49,40

45,45 51,10

47,25 52,75

49,95 56,05

52,65 59,35

55,40 62,75

-,-- -,--

-,-- -,--

B65V verende spindelMet en kunststof klossen

B65V

B65V - Met extra set spijkersleuven

B65 - Veilig werken

Deze B65V wordt veelal gebruikt bij binnenwerk. Als basis heeft de B65V een aluminium buitenkoker welkeaan bovenzijde is voorzien van een verende B65V spindel. Met behulp van deze verende B65V spindelklemt dit metselprofiel zichzelf tussen de vloer en het plafond. De B65V laat zich hierdoor makkelijk en sneldoor één persoon stellen. Na het stellen kan het metselprofiel worden geborgd door met een hamerof steeksleutel de vleugelmoer vast te draaien. De draaicirkel van de vleugelmoer blijft binnen de buiten-afmetingen van het metselprofiel zodat er geen schade aan het metselwerk wordt aangebracht. Mogelijkaangehechte specie of lijm, belemmert de vleugelmoer nauwelijks. De ruime passing van de vleugelmoerzal deze belemmering doen vergruizen. De verende B65V spindel is tegen verdraaiingen uitvallen (kwijtraken) geborgd. De B65V is standaard uitgevoerd met kunststof voet- en kopklos.

Aluminium metselprofielen B65V kunnen uitgevoerd worden met een optioneelleverbare "extra set spijkersleuven" (zie afbeelding). Met deze extra set spijkersleuven heeft dit metselprofielnu schoor-mogelijkheden verkregen waardoor deze ook bij buitenwerk kan worden gebruikt.Een "extra set spijkersleuven" dient men apart te doen bestellen.

De B65V wordt bij binnenwerk gesteld zonder schoorlatten. Hierdoor blijft de werkvloer schoon, struikelvrijen veilig. De combinatie van snel en arbeidsvriendelijk werken met deze super ligt gewicht, tezamen meteen veilige werkvloer maakt ook de ARBO enthousiast waardoor ook zij onze produkten sterk aanbevelen.

B65V• Met verende B65V spindel• Spindel 21 cm verstelbaar• Spijkerbare kunststof gatklossen• Profielkoker: 65 x 65 mm• Gewicht: ca. 1,6 kg. per meter

spijkersleuven groep: mets

extra set spijkersleuven KST65 070.004.702afzaagkosten (bij andere lengten) 070.004.860meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

11,25

1,00

12,98

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.012Prijzen zijn exclusief BTW

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

Page 13: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

uni65230 groep: mets

UNI65 230 cm 070.106.230 070.206.230UNI65 240 cm 070.106.240 070.206.240UNI65 250 cm 070.106.250 070.206.250UNI65 270 cm 070.106.270 070.206.270UNI65 300 cm 070.106.300 070.206.300UNI65 330 cm 070.106.330 070.206.330UNI65 360 cm 070.106.360 070.206.360UNI65 400 cm 070.106.400 070.206.400UNI65 510 cm 070.106.510 070.206.510

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

48,55 -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

UNI65 hele lengte spijkerbaarOver de (2-zijdig)

spindel groep: mets

uni-spindel (20 cm) 070.004.720uni-spindel (50 cm) 070.004.750inkorten UNI65 metselprofiel (bij kortere lengten) 070.004.865meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

10,70

13,20

3,00

12,98

UNI65• Over de hele lengte spijkerbaar (2-zijdig)• Spijkerbare kunststof uniklossen• Verduurzaamd houten spijkerlatten• Profielkoker afmetingen; 65 x 65 mm• Gewicht; ca. 2,8 kg. per meter

UNI65

UNI65 - Belangrijke afmetingen.

Uni-spindels.

Uni spindels (maatvoering)

Als basis voor de UNI65 is een geheel nieuw aluminium kokerprofiel ontwikkeld.Het kokerprofiel is opgebouwd uit drie binnenprofielen. Door dit unieke ontwerp ontstaat een stabielmetselprofiel met een hoge stijfheid. De beide uiteinde zijn voorzien van een goed spijkerbare kunststofuniklos. Verder is de UNI65 over de gehele lengte (2-zijdig) voorzien van spijkerbaar materiaal. Bij dezeUNI65 kan normaal over de gehele lengte worden gespijkerd. De UNI65 is blijvend recht, duurzaamen hoogwaardig meetgereedschap.

De profielkoker afmetingen (65x65 mm) maken de UNI65 metselprofielen geschikt tesamenen door elkaar te gebruiken en op te slaan met alle overige aluminium metselprofielen.

In de kunststof uniklos kan een uni-spindel worden geplaatst. Met behulp van deze uni-spindelkan de UNI65 ook bij binnenwerk snel en eenvoudig tussen de vloer en het plafond worden geklemd.

Uni-spindels zijn in twee lengtes leverbaar te weten in 20 cm of 50 cm.Beide uni-spindels verlengen een metselprofiel minimaal 5 cm.Uni spindel 20 cm = + 5 cm t/m + 15 cm max. (10 cm verstelbaar).Uni spindel 50 cm = + 5 cm t/m + 45 cm max. (40 cm verstelbaar).Uni-spindels dient men apart te bestellen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.013Prijzen zijn exclusief BTW

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

Levertijd op aanvraag!

Page 14: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

2014 W12.014

uni65sp235275 groep: mets

UNI65/SP 235/275 cm 070.107.235 070.207.235UNI65/SP 245/285 cm 070.107.245 070.207.245UNI65/SP 255/295 cm 070.107.255 070.207.255UNI65/SP 275/315 cm 070.107.275 070.207.275UNI65/SP 305/345 cm 070.107.305 070.207.305UNI65/SP 335/375 cm 070.107.335 070.207.335UNI65/SP 365/405 cm 070.107.365 070.207.365UNI65/SP 405/445 cm 070.107.405 070.207.405UNI65/SP 515/555 cm 070.107.515 070.207.515

TYPE LENGTE BLANK GEMOFFELD

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

-,-- -,--

UNI65-SP spindelMet en over de hele lengte spijkerbaar

spindel groep: mets

inkorten UNI65-SP metselprofiel (bij kortere lengten) 070.004.865meerprijs bedrijfskleur moffelen, geen signaalkleur (vanaf 250 stuks) 070.004.760

omschrijving artikelnr. prijs

3,00

12,98

UNI65-SP• Met uitdraaibaar UNI65 spindel (40 cm)• Over de hele lengte spijkerbaar (2-zijdig)• Spijkerbare kunststof uniklossen• Verduurzaamd houten spijkerlatten• Profielkoker afmetingen; 65 x 65 mm• Gewicht; ca. 2,8 kg. per meter

UNI65-SP

UNI65-SP - Belangrijke afmetingen.

Als basis is voor de UNI65-SP een geheel nieuw aluminium kokerprofiel ontwikkeld.Het kokerprofiel is opgebouwd uit drie binnenprofielen. Door dit unieke ontwerp ontstaat een stabielmetselprofiel met een hoge stijfheid. De uiteinde zijn voorzien van spijkerbare kunststof uniklossen.Aan bovenzijde is de UNI65-SP voorzien van een spindel.Met behulp van deze UNI65 spindel (40 cm verstelbaar) kan het metselprofiel tussen de vloeren het plaffond worden geklemd. Na het stellen wordt het metselprofiel geborgd door met een hamerof steeksleutel de vleugelmoer vast te draaien. De draaicircel van de vleugelmoer blijft binnenhet metselprofiel zodat er geen schade aan het metselwerk ontstaat. Mogelijk aangehechte specie of lijm,belemmert de vleugelmoer nauwlijks. De ruime passing van de vleugelmoer zal deze belemmering doenvergruizen. De spindel is tegen verdraaiing en uitvallen geborgd. Verder is de UNI65-SP over de gehelelengte (2-zijdig) voorzien van spijkerbaar materiaal. Bij deze UNI65-SP kan dus normaal en over de gehelelengte worden gespijkerd. De UNI65-SP is blijvend recht, duurzaam en hoogwaardig meetgereedschap.

De koker afmetingen (65x65 mm) maken de UNI65-SP metselprofielengeschikt tesamen en door elkaar te gebruiken en op te slaan met alleoverige aluminium metselprofielen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

Prijzen zijn exclusief BTW

Optioneel leverbaar (AF FABRIEK)

Levertijd op aanvraag!

Page 15: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

2,20

Voet- en kopklos hout

prijs

2,75

prijs

2,45

Spijkerklos hout

Uni-spijkerlat hout

kopklos groep; meth

65x65x50/145 mm 50 070.004.710maatvoering verpakt artikelnr.

Verduurzaamd vurenhout.Is zowel voor voet-, als kopklos te gebruiken.Totaallengte; ca. 145 mm.

spijkerklos groep; meth

59x59x540 mm 25 070.004.705maatvoering verpakt artikelnr.

Deze spijkerklos zit achter een set spijkersleuven BC65.Totaallengte; ca. 540 mm.

Spijkerlatten worden over de gehele lengte van eenALPRO UNI65 metselprofiel gemonteerd.Totaallengte; ca. 1000 mm.

spijkerlat groep; meth

1000x55/16x19 mm (lxbxh) mtr 070.004.704maatvoering verpakt artikelnr.

prijs

1,70

1,90

2,20

2,45

Schoorlatten hout

schoorlatten groep; meth

50 x 22 x 2700 mm 32 25 070.050.27050 x 22 x 3000 mm 35 25 070.050.30063 x 22 x 2700 mm 40 25 070.063.27063 x 22 x 3000 mm 44 25 070.063.300

maatvoering kg. / 25st. verpakt artikelnr.

Voor het schoren van metselprofielen.In twee breedte maten leverbaar.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.015Prijzen zijn exclusief BTW

Page 16: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

3,50

Gatklos kunststof

gatklos groep; meth

65x65x50/105 mm 50 070.004.717maatvoering verpakt artikelnr.

Net als de aluminium buitenkoker heeft kunststof een vaste maatvoering.In tegenstelling met houten klossen is deze kunststof gatklos duurzaamen kan zich niet meer van het aluminium loswerken. De kunststof gatklosis van goed spijkerbaar materiaal en speciaal ontworpen vooraluminium metselprofielen. Verder is deze gatklos voorzien vaneen vierkant nokgat, waar een uni-spindel of koppelplaatje in past.De gatklos kan als voetklos en kopklos worden gebruikt.Totaallengte; ca. 105 mm.

- kan niet rotten- geen onderhoud- geen splinters- geschikt voor losse uni-spindel- koppelbaar- lange levensduur

Voordelen;

prijs

2,15

Renovatieklos kunststof

renovatieklos groep; meth

65x65x50/105 mm 50 070.004.714maatvoering verpakt artikelnr.

Idem als de kunststof gatklos, echter nu met afwijkend gat.Verder is deze renovatieklos van goed spijkerbaar materiaalen speciaal ontworpen voor aluminium metselprofielen.De renovatieklos kan als voetklos en kopklos worden gebruikt.Totaallengte; ca. 105 mm.

- kan niet rotten- geen onderhoud- geen splinters- lange levensduur

Voordelen;

prijs

5,70

Spijkerklos kunststof

spijkerklos groep; meth

60x60x530 mm 25 070.004.706maatvoering verpakt artikelnr.

Spijkerbaar kunststof.Deze spijkerbare kunststof spijkerklos is over de gehele lengte geopend waardoor er na montagegeen water in het aluminium metselprofiel kan blijven staan. De toegepaste kunststof kan niet rottenen is normaal spijkerbaar. Wordt standaard gemonteerd in het aluminium metselprofiel type: KST65.Totaallengte; ca. 530 mm.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.016Prijzen zijn exclusief BTW

Page 17: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

3,25

Koppelplaatje kunststof

koppelplaatje groep; meth

65x65x3 mm 50 070.004.718maatvoering verpakt artikelnr.

Metselprofielen doorkoppelen.Met behulp van dit kunststof koppelplaatje kunnen profielen (welke zijn voorzien van kunststof gatklossen)eenvoudig worden doorgekoppeld. Door de opstaande vierkante nokken zijn de gekoppelde profielentegen verdraaiing geborgd.

prijs

3,85

prijs

7,70

UNI Eindklos kunststof

UNI Duoklos kunststof

unieindklos groep; meth

65x65x50/100 mm 50 070.004.716maatvoering verpakt artikelnr.

Vergelijkbaar met het aluminium metselprofiel heeft ook kunststof een vaste maatvoering.Daardoor zal deze UNI eindklos zich niet van het aluminium metselprofiel loswerken.De UNI eindklos is van een spijkerbaar kunststof materiaal gemaakt en speciaal ontworpenvoor aluminium metselprofielen type: UNI65. Verder is de UNI eindklos voorzien van een vierkant nokgat,t.b.v. een los verkrijgbaar UNI spindel of kunststof koppelplaatje. De UNI eindklos zit aan beide uiteindevan het aluminium metselprofiel type: UNI65 gemonteerd. Totaallengte; ca. 100 mm.

- kan niet rotten- geen onderhoud- geen splinters- geschikt voor losse uni-spindels- koppelbaar- lange levensduur

Voordelen;

uniduoklos groep; meth

65x65x100/215 mm 25 070.004.732maatvoering verpakt artikelnr.

Geschikt voor het aan elkaar doorkoppelen van aluminium metselprofielen.Na het verwijderen van de normale standaard eindklossen, kunnen twee aluminium metselprofielenmet behulp van deze kunststof UNI duoklos stevig aan elkaar worden geschroefd.De toegepaste kunststof kan niet rotten en is normaal spijkerbaar.Totaallengte; ca. 215 mm.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.017Prijzen zijn exclusief BTW

Page 18: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

10,70

13,20

prijs

20,30

prijs

28,60

prijs

21,45

prijs

2,95

UNI Spindel 20 cm

Spindel B65 33 cm uitdraaibaar

Spindel B65V 21 cm verend

Spindel U65N 40 cm uitdraaibaar

Spindelplaatje verzinkt

spindeluni groep; meth

uni spindel 20 cm 25 070.004.720uni spindel 50 cm 25 070.004.750

maatvoering verpakt artikelnr.

Passend in een gatklos, geen losse onderdelen.Materiaal; verzinkt staal.

spindelb65 groep; meth

spindel B65 (33 cm uitdraaibaar) 10 070.004.740maatvoering verpakt artikelnr.

Na montage van de B65 spindel in een aluminium metselprofielis deze spindel tegen uitvallen (kwijtraken) en verdraaien geborgd. Geen losse onderdelen.Materiaal; verzinkt staal.

Na montage van de B65V spindel in een aluminium metselprofielis deze verende spindel tegen uitvallen (kwijtraken) en verdraaien geborgd. Geen losse onderdelen.Materiaal; verzinkt staal.

spindelb65v groep; meth

spindel B65V (21 cm verend) 10 070.004.745maatvoering verpakt artikelnr.

spindeluni65 groep; meth

spindel U65N (40 cm uitdraaibaar) 10 070.004.746maatvoering verpakt artikelnr.

Deze spindel U65N is na montage in een aluminium UNI metselprofiel,tegen uitvallen (kwijtraken) en verdraaiien geborgd. Geen losse onderdelen.Materiaal; verzinkt staal.

spindelplaatje groep; nmet

spindelplaatje 50x50x2 mm 50 070.004.725maatvoering verpakt artikelnr.

Wordt vastgespijkert op een houten metselprofiel of -gatklos, ter geleiding van een UNI spindel.Passend voor UNI spindels, inclusief 2 spijkergaten.Materiaal; verzinkt staal.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.018Prijzen zijn exclusief BTW

Page 19: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

0,60

0,55

Stelplaatje verzinkt

stelplaatje groep; meth

115 x 115 x 0,4 mm (65x65 mm) 100 070.004.737115 x 115 x 0,4 mm (65x65 mm) 500 070.004.738

maatvoering verpakt artikelnr.

Twee manieren van grond montage.

De problemen van losrukken en kapotspijkeren van klossen en/of stelprofielenis met het stelplaatje verleden tijd. Plaatsen van metselprofielen is net zo eenvoudiggeworden als de uitvoering van het stelplaatje zelf. Het stelplaatje exact plaatsen m.b.v.de inkepingen op de uitgezette hoeklijnen, daarna vastzetten op de vloer.Hierna het metselprofiel plaatsen en aan de opstaande kanten vastzetten.Nadat de muur gemetseld is wordt het metselprofiel eruit gehaald en het plaatje plat getrapt,waarna het stelplaatje wordt weggewerkt in de afwerkvloer. Bij houten metselprofielen tweeopstaande kanten gebruiken.

- Snel te plaatsen met behulp van de inkepingen die op de smetlijnende juiste plaats van het metselprofiel aangeven.

- De stelplaatjes kunnen voor het stellen worden geplaatst.- Het stelplaatje behoeft na het metselwerk niet te worden verwijdert,na het plat trappen kan de afwerkvloer er over.

- Het haaks spijkeren in het metselprofiel of voetklos vermindert slijtage.- Na het platdrukken van twee opstanden kan het stelplaatjeook worden gebruikt bij houten metselprofielen.

Stelplaatje (patentnummer: 190763).

Voordelen van het stelplaatje;

Opstaande opening 65 x 65 mm.Verzinkt plaatmateriaal.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.019Prijzen zijn exclusief BTW

Page 20: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

-,--

prijs

29,10

Binnenhoek - beugel

Buitenhoek - beugel

prijs

-,--

PE Hoekplaat universeel

hoekplaat groep; meth

hoekplaat (kunststof PE) 5 070.004.756maatvoering verpakt artikelnr.

Met behulp van deze universele hoekplaat, kunnen metselprofielen langs het metselwerkomhoog worden gesteld. De muurplaat draagt zichzelf in de voeg (ca. 10 mm) en is voorzienvan spijkergaten ter bevestiging van het metselprofiel. De twee plaatdelen dienen elk in de voegte worden vastgespijkerd. Universeel te gebruiken voor zowel binnen- als buitenhoeken.

Afmetingen; (300x125x10) (50x50x10 / 6xø4 mm).Materiaal; Slagvast Polyetheen (PE), 1-delig.Kleur; Zwart.

binnenhoekbe groep; meth

binnenhoek beugel 10 070.004.752maatvoering verpakt artikelnr.

Met behulp van de twee bijgeleverde voegplaatjes, klemt de beugelzich aan de binnenhoek vast. Hierop kan men dan een metselprofiel stellen.Met behulp van een wig klemt men het profiel strak tegen de muur.(Wiggen hiervoor worden door ons niet meegeleverd.)Materiaal; geheel verzinkt staal, 1 delig.

Met behulp van de twee bijgeleverde voegplaatjes, klemt de beugelzich aan de binnenhoek vast. Hierop kan men dan een metselprofiel stellen.Met behulp van een wig klemt men het profiel strak tegen de muur.(Wiggen hiervoor worden door ons niet meegeleverd.)Materiaal; geheel verzinkt staal, 2 delig.

buitenhoekbe groep; meth

buitenhoek beugel 10 070.004.751maatvoering verpakt artikelnr.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.020Prijzen zijn exclusief BTW

Page 21: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

36,00

prijs

36,00

Binnenhoek - klem

Buitenhoek - klem

hoekbeugelbn groep; meth

binnenhoek klem 10 070.004.754maatvoering verpakt artikelnr.

Met behulp van de binnenhoekklem, klemt men het metselprofiel stevig in de binnenhoek vast.Afmetingen; 95x200x50x6 mm.Materiaal; geheel verzinkt staal, 1 delig.

Met behulp van de binnenhoekklem, klemt men het metselprofiel stevig in de binnenhoek vast.Afmetingen; 30x275x75x50x6 mm.Materiaal; geheel verzinkt staal, 1 delig.

hoekbeugelbt groep; meth

buitenhoek klem 10 070.004.753maatvoering verpakt artikelnr.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.021Prijzen zijn exclusief BTW

Page 22: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

13,15

Aluminium Flag

flag groep; meth

flag (kozijnsteun) 10 070.004.765maatvoering verpakt artikelnr.

De planken worden aan de flag gespijkerd. De flag, makkelijk als steun. Metselen van een gebogen muur.

De flag kan met behulp van de spie op elk gewenste hoogte om het aluminium metselprofiel worden geklemd.Materiaal; geheel aluminium, geen losse onderdelen.Draagkracht; ca. 75 kg.

prijs

8,90

Opsteek-garnituur

opsteekgarni groep; meth

opsteekgarnituur 25 070.004.755maatvoering verpakt artikelnr.

Veilig werken en veiligheid.

uiters gevaarlijk projectiel

ALLEEN GESCHIKT VOOR ALUMINIUM METSELPROFIELEN !!

Het metseldraad wordt tijdens werkzaamheden sterk opgespannen waardoor een hoge rekspanningin het metseldraad ontstaat. De kromme spijkers of andere type metselklammen welke wij in praktijkaantreffen voor het vastzetten van het metseldraad, vormen veelal eenvoor de ogen wanneer deze plots loslaat of wordt afgestoten.

Dit opsteek-garnituur of draadopvoer hulpstuk (zie foto) is geschikt voor het veilig aanbrengenen opvoeren van het metseldraad. Kan bij normaal gebruik niet van het aluminium metselprofielworden afgestoten. Materiaalsoort: Aluminium beugel met RVS klemveerplaatje.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.022Prijzen zijn exclusief BTW

Page 23: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

op aanvraag

Schoorsteen - element

schoorsteen groep; meth

schoorsteen-element 1 076.000.001maatvoering verpakt artikelnr.

Voor het metselen en/of repareren van schoorstenen.Worden volgens maatschets op aanvraag geproduceerd.Materiaal; aluminium met RVS glijstangen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.023Prijzen zijn exclusief BTW

Page 24: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

9,10

11,25

1,00

3,00

2,20

5,60

prijs

1.049,80

47,50

0,25

prijs

12,98

Aanpassingen metselprofielen

Naamstempel ponsen in aluminium metselprofielen

Bedrijfskleur moffelen

OPTIES & AANPASSINGENOpties en aanpassingen zijn tegen meerprijs leverbare mogelijkheden bij aankoop van aluminium metselprofielen af fabriek.

meerprijs groep; meth

extra spijkersleuven BC65 (hout) 1 070.004.700extra spijkersleuven KST65 (kunststof) 1 070.004.702af-zaagkosten (koker metselprofiel) 1 070.004.860inkort-kosten UNI-profiel (incl.spijkerlatten) 1 070.004.865kunststof gatklos monteren **) 1 070.500.005kunststof spijkerklos monteren **) 1 070.500.010

maatvoering verpakt artikelnr.

**) = stuksprijs voor montage, inclusief één klos.

W12.162 - meerprijs groep; nmet

naamstempel ontwerpen/aanmaken 1 070.004.820naamstempel machine instelkosten (per order) 1 070.004.830naamstempel produktiekosten p/st. 1 070.004.835

maatvoering verpakt artikelnr.

Nieuwe metselprofielen kunnen worden voorzien van een hydraulisch aangebracht kenmerk (stempel).Dit kan bijvoorbeeld een registratienummer, datum of uw eigen bedrijfsnaam en/of logo zijn.Hiermee voorkomt u diefstal en of zoekraken van profielen.Afmetingen tekstcader: Maximaal 50x25 mm.

bedrijfskleur groep; meth

meerprijs bedrijfskleur moffelen (RAL kleuren) 070.004.760maatvoering artikelnr.

Bedrijfskleur moffelen.Nieuwe aluminium metselprofielen, kunnen in partijen vanaf 250 stuks in bedrijfskleur worden gemoffeld.Dit geeft een duidelijke herkenning van uw eigen aluminium metselprofielen en bouwprojecten.Tevens voorkomt men hiermee diefstal en of zoekraken van uw profielen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.024Prijzen zijn exclusief BTW

Page 25: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

5,10

5,10

5,05

8,85

10,85

prijs

11,35

Onderhoud metselprofielen

Reinigen van metselprofielen

prijs

52,80

Transportkosten metselprofielen

vrachtkosten groep; nmet

vrachtkosten metselprofielen (tot 200 st.) 070.009.001maatvoering verpakt artikelnr.

onderhoud groep; meth

arbeid voor vernieuwen kopklos 1 070.004.805arbeid voor vernieuwen voetklos 1 070.004.810arbeid voor vernieuwen gatklos 1 070.004.815arbeid voor vernieuwen spijkerklos 5). 1 070.004.825arbeid voor vernieuwen kop-, voet-, spijkerklos 1 070.004.761

maatvoering verpakt artikelnr.

Nieuw te monteren klossen, transportkosten en sorteer werkzaamheden.

Tijdens het vervangen van de spijkerklos worden eerst de kop-en voetklossen gedemonteerd. Het alléén demonteren van de spijkerklos,zonder deze kop- en voetklossen te verwijderen is niet uitvoerbaar.Daarna wordt de oude spijkerklos verder opgeschoven en vervangendoor een nieuwe spijkerklos uit hout of kunststof. Beide spijkerklossen(zowel oud als nieuw) blijven in het metselprofiel aanwezig.

Bovenstaande arbeidskosten zijn exclusief;

5).

onderhoud groep; meth

schoonmaken metselprofiel 1 070.004.840maatvoering verpakt artikelnr.

Schoon te maken metselprofielen kunnen door ons worden afgehaalden retour gebracht. De vervuilde metselprofielen dient men voorafdeuglijk te verpakken voor transport. Vervolgens kunnen de aluminiummetselprofielen op een effectieve manier worden schoongemaakt.Het aluminium metselprofiel wordt hierbij met de grootst mogelijke zorgontdaan van potloodtrepen, lijm en cement.

Aluminium metselprofielen welke ingedeukt, krom en/of anders zwaarbeschadigd zijn, kunnen helaas door ons niet meer worden herstelt.Metselprofielen in gemoffelde uitvoering kunnen na deze behandelingdeels zijn ontdaan van haar moffellaag.Mogelijk nieuw te monteren klossen, transport en of anderewerkzaamheden zijn niet bij deze schoonmaakkosten inbegrepen.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.025Prijzen zijn exclusief BTW

Page 26: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

prijs

73,15

8,85

0,07

prijs

op aanvraag

Gereedschap voor zelfstandig onderhoud

Restwaarde van aluminium metselprofielen

onderhoud groep; meth

meerfasen boor (4,5 x 12 mm) 1 070.004.845schroefbit P2R 1 070.004.850schroeven verzinkt (4,0 x 40 mm) 500 075.000.063

maatvoering verpakt artikelnr.

inruilwaarde groep; meth

inruilen aluminium metselprofielen 1 079.999.900maatvoering verpakt artikelnr.

Bij aankoop van nieuwe aluminium metselprofielen kunnen oudeverwoeste metselprofielen gratis of tegen een mogelijke restwaardedoor ons worden ingenomen. Oude metselprofielen worden door onsop een milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Vraag uw leverancier naar de voorwaarden.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.026Prijzen zijn exclusief BTW

Alle prijzen zijn per stuk/mtr. exclusief BTW.Genoemde prijzen onder voorbehoud.

Page 27: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

ARTIKEL 8 - RECLAMES.

ARTIKEL 9 - BETALING.

ARTIKEL 10 - ANNULERING.

ARTIKEL 11 - IN GEBREKE BLIJVEN.

ARTIKEL 12 - CATALOGUS.

Reclames dienen door opdrachtgever binnen uiterlijk 8dagen na de levering vande gekochte goederen, of de oplevering van het uitgevoerde werk per aangetekendschrijven bij opdrachtnemer te worden ingediend. Bij gebreke hiervan wordtopdrachtgever geacht de prestatie van opdrachtnemer onvoorwaardelijk als juist tehebben aanvaard. Verwerkte goederen worden zeker geacht te zijn goedgekeurd.Reclames aan tussenpersonen of op andere wijze gedaan of later dan na 8 dagenbij opdrachtnemer binnengekomen, zijn van generlei waarde en kunnen geenrechtsgevolg teweeg brengen. Indien het werk gereed is en opdrachtgever geenreclames kenbaar maakt aan opdrachtnemer, dan neemt opdrachtgever hetgeleverde aan zonder enig voorbehoud. Reclames geve opdrachtgever niet hetrecht om de betaling, of een gedeelte daarvan, op te schorten, terwijl compensatieuitdrukkelijk wordt uitgesloten. Indien de reclame door opdrachtnemer ais juist wordterkend zal aan opdrachtnemer de nodige tijd gegeven moeten worden om tot hersteldaarvan over te gaan. Ook reclames betreffende door opdrachtnemer toegezondenrekeningen dienen binnen 8 dagen na verzending van de rekening dooropdrachtgever per aangetekend schrijven bij opdrachtnemer te worden ingediend.Bij gebreke hiervan wordt opdrachtgever geacht de op de factuur vermeldehoeveelheden en de berekende prijzen enig voorbehoud te hebben goedgekeurd.

De vorderingen van opdrachtnemer dienen te worden beschouwd alsbrengschulden van opdrachtgever. Betaling dient te geschieden binnen 30 dagenna de factuurdatum. Korting voor contante betaling wordt niet verleend. Indientermijnbetalingen zijn overeengekomen, zal betaling van elke termijn geschiedenbinnen 8 dagen na de vervaldatum. Alle betalingen moeten geschieden inNederlands wettig betaalmiddel. Indien de vordering van opdrachtnemer niet binnende hiervoor vermelde termijn wordt betaald, is opdrachtnemer gerechtigd devordering te verhogen met een rente van 1% per maand -waarbij een gedeelte vaneen maand voor een volle maand wordt gerekend- ingaande 30 dagen nafactuurdatum of de overeengekomen betalingsdatum. Wanneer betaling van eentoegezonden, rekening niet heeft plaatsgevonden binnen een maand na de datumder verzending van die rekening, is opdrachtnemer gerechtigd na het verstrijken vanbedoelde termijn aan opdrachtgever, behalve de rente, boven het factuurbedrag inrekening te brengen alle incasso- en invorderingskosten, die door niet betaling zijnveroorzaakt, zowel de gerechtelijke als de buitengerechtelijke. De buitengerechtelijkeinvorderingskosten zijn door opdrachtgever in ieder geval verschuldigd wanneeropdrachtnemer zich voor de invordering van de hulp van een derde heeft verzekerd,in welk geval de buitengerechtelijke kosten bedragen 15% van het factuurbedrag, ofalthans hetgeen daarvan nog openstaat, met een minimum van f 100,- Uit het enkelfeit dat opdrachtnemer zich van een dergelijke hulp heeft verzekerd, blijkt de groottevan en de gehoudenheid tot betaling van deze buitengerechtelijke incasso- eninvorderingskosten. Opdrachtnemer is voorts gerechtigd het factuurbedrag, voorbijtelling van de omzetbelasting, te verhogen met 2% kredietbeperking; indienopdrachtgever de factuur binnen 30 dagen na de factuurdatum betaalt, mag dezehet bedrag van de in rekening gebrachte kredietbeperking in mindering brengen;opdrachtgever verplicht zich echter om de op de factuur in rekening gebrachtekredietbeperking aan opdrachtnemer te betalen bij voldoening van de factuur laterdan 30 dagen na de factuurdatum.

Indien opdrachtgever de gegeven opdracht geheel of gedeeltelijk annuleert, isopdrachtgever gehouden aan opdrachtnemer alle met het oog op de uitvoering vandeze opdracht redelijkerwijs gemaakte onkosten te vergoeden, alles onverminderdhet recht van opdrachtnemer op vergoeding wegens winstderving, alsmede van deoverige uit de bewuste annulering voortvloeiende schade.

Zodra opdrachtgever enige verplichting jegens opdrachtnemer uit hoofde van demet haar gesloten overeenkomst niet, niet behoorlijk of niet tijdig voldoet, isopdrachtgever van rechtswege in verzuim en is de overeenkomst ook zonderrechterlijke tussenkomst ontbonden, met dien verstande dat opdrachtgever aanopdrachtnemer alle door laatstgenoemde geleden schade zal hebben te vergoeden.Opdrachtgever zal in ieder geval geacht worden met het nakomen van zijnverplichtingen in gebreke te zijn op de dag dat hij mocht komen te overlijden ofonder curatele mocht worden gesteld, dan wel in liquidatie mocht treden, surseancevan betaling aanvraagt, in staat van faillissement wordt verklaart of door derden deaan opdrachtnemer in eigendom toebehorende goederen of geleverde installaties-of een deel daarvan- in beslag worden genomen, in al welke gevallen het bepaaldein artikel 9 inzake de betaling onverminderd van toepassing zal blijven.

Hiermede vervallen alle voorgaande prijsnoteringen. Alle prijzen zijn vermeld ineuro en gelden per stuk, respectievelijk per meter tenzij nadrukkelijk anders isaangegeven. Exclusief BTW. Bij diverse artikelen is geen prijs vermeld; hier geldtbeperkt uit voorraad leverbaar. Prijs op aanvraag.De in deze catalogus geplaatste tekst en afbeeldingen zijn niet bindend en dienenuitsluitend ter oriëntatie. Meerprijzen zijn alleen geldend bij aankoop af fabriek.Voor eventuele drukfouten kan Alpro Vught B.V. niet aansprakelijk gesteld worden.Artikelen en of werkzaamheden zonder voorgaand bericht, kunnen direct uit onsleveringsprogramma worden verwijdert. Tussentijdse prijswijzigingen en/ofmodelveranderingen zonder voorgaand bericht; onder voorbehoud. Al onzeartikelen zijn per stuk leverbaar. Kortingen op aanvraag.Niets in deze uitgave mag worden verveelvuldigd op welke wijze ook, zondervoorafgaand schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Alpro Vught B.V.Technische documentatie wordt u gaarne toegezonden. Al onze transactiesgeschieden volgens de verkoop- en leveringsvoorwaarden, welke zijn gedeponeerdter griffie van de arrondissement-rechtbank te 's-Hertogenbosch.Enkele in deze catalogus vermelde artikelen en/of systemen zijn voorzien vanoctrooirecht en/of gepatenteerde bescherming. Hiervoor geld; namaak of copiërendoor derden nadrukkelijk verboden.

ALGEMENE VERKOOP-, LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN.

ARTIKEL 1 - AANBIEDINGEN.

ARTIKEL 2 - WIJZIGING IN DE OPDRACHT.

ARTIKEL 3 - PRIJZEN.

ARTIKEL 4 - LEVER- EN OPLEVERINGSTERMIJNEN.

ARTIKEL 5 - EIGENDOMSVOORBEHOUD.

ARTIKEL 6 - AANSPRAKELIJKHEID.

ARTIKEL 7 - OVERMACHT.

Geldend tussen de besloten vennootschap ALPRO VUGHT B.V.Kempenlandstraat 21 te Vught (5262 GK), en haar opdrachtgevers en afnemers.Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissement-Rechtbank te 's-Hertogenboschd.d. 9 oktober 1991.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten, verkoop-en aannemingsovereenkomsten en andere overeenkomsten, te verrichtenrespectievelijk verrichte werkzaamheden en door opdrachtnemer aan haaropdrachtgever aangeboden, respectievelijk verkochte goederen met derzelveronderdelen.

A. Alle aanbiedingen en prijsopgaven van opdrachtnemer, in welke vorm dan ookgedaan, zijn, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld, vrijblijvend en gebaseerd opeventueel bij de aanvrage verstrekte gegevens.

B. Alle opgegeven prijzen gelden exclusief omzetbelasting.C. Mondelinge toezeggingen door en afspraken met personeelsleden van

opdrachtnemer die geen procuratie hebben, binden opdrachtnemer niet, tenzijdeze afspraken schriftelijk door opdrachtnemer aan opdrachtgever wordenbevestigd.

D. ledere aanbieding dient als een geheel te worden beschouwd.E. Tekeningen, ontwerpen en berekeningen zijn en blijven eigendom van

opdrachtnemer en mogen zonder haar toestemming niet aan derden wordendoorgegeven of ter inzage worden verstrekt.

Eventueel na het tot standkomen van de overeenkomstig gemaakte aanvullendeafspraken of aangebrachte wijzigingen zijn slechts geldig indien opdrachtnemerdeze schriftelijk aan opdrachtgever heeft bevestigd. Indien een dergelijkewijziging/aanvulling hogere kosten veroorzaakt dan waarop bij de prijsopgave konworden gerekend, worden deze kosten extra aan opdrachtgever in rekeninggebracht. Afwijkingen met een redelijke tolerantie geven aan opdrachtgever niet hetrecht op reclame, vergoeding van schade of enig ander recht.

Prijsopgaven worden steeds gedaan op basis van de tijdens de offerte-respectievelijk contractsdatum- geldende hoogte van lonen, loonkosten, sociale-en overheidslasten, vrachten, assurantiepremies, prijzen van grondstoffen,wisselkoersen en van alle andere kosten. De aangeboden prijzen zijn exclusiefomzetbelasting, tenzij nadrukkelijk anders wordt vermeld. In geval van verhogingvan een of meer van de hiervoor genoemde factoren zal de offerte- respectievelijkcontractprijs dienovereenkomstig worden verhoogd, tenzij wettelijke bepalingenterzake zulks verbieden. Betaling van een eventuele meerprijs op grond van het indit artikel bepaalde, zal dienen te geschieden gelijk met de hoofdsom. Indien deuitvoering van een opdracht op verzoek van de opdrachtgever of door het uitblijvenvan gegevens of instructies of andere bij de opdrachtgever liggende oorzaak wordtvertraagd, dan zullen alle prijzen van opdrachtnemer worden verhoogd met deextra kosten, waaronder renteverlies, die hierdoor voor opdrachtnemer ontstaan.

De door opdrachtnemer vermelde lever- en/of opleveringstermijnen zijn slechtsinformatief en zonder verantwoordelijkheid van opdrachtnemer.

De eigendom van door opdrachtnemer geleverde goederen gaat eerst opopdrachtgever over op het moment dat al het aan opdrachtnemer terzake vande levering van deze goederen verschuldigde, met inbegrip van rente en allekosten, door opdrachtgever aan opdrachtnemer is voldaan.

Opdrachtnemer is op generlei wijze aansprakelijk en mitsdien nimmer verplichttot vergoeding van middellijk- of onmiddellijk geleden schade ontstaan dooroverschrijding van levertijden en/of opleveringstermijnen. Opdrachtnemer is in hetbijzonder nimmer aansprakelijk voor enige indirecte schade als b.v, vanbedrijfsstillegging- vertraging- stoornis of enige andere bedrijfsschade uit welkehoofde of van welke aard ook bij opdrachtgever ontstaan i.v.m, de koop of deopdracht. Evenmin is opdrachtnemer aansprakelijk voor enige directe of indirecteschade die wordt veroorzaakt aan- of door de werking of niet-werking van het doorhaar geleverde of bewerkte goed of door terzake in haar dienst zijnd personeeltoegebracht aan goederen en/of personen welke of wie ook. De aansprakelijkheidvan opdrachtnemer uit hoofde van de overeenkomst is uitdrukkelijk beperkt totlevering van de verkochte goederen.

Omstandigheden buiten de wil of toedoen van opdrachtnemer, welke van dien aardzijn dat naleving van de overeenkomst redelijke wijze niet meer van haar verwachtkan worden, geven opdrachtnemer het recht de overeenkomst geheel of ten dele teannuleren, zonder verplichting tot schadevergoeding. Als omstandigheden zoalshierboven bedoeld komen zonder meer in aanmerking elke transportbelemmeringen vertraging, arbeidsstakingen of uitsluitingen, uit- en invoerverboden of-beperkingen, brand of ongevallen en wetsbepalingen of overheidsmaatregelen.Het bovenstaande geldt eveneens indien deze omstandigheden zich voordoen bijde leveranciers van opdrachtnemer of bij derden die namens opdrachtnemer inonderaanneming werkzaamheden voor haar uitvoeren.

W12ALUMINIUM METSELPROFIELEN

2014 W12.027Prijzen zijn exclusief BTW

Page 28: 2014 - W12 - Aluminium metselprofielen10.cdr:CorelDRAW Bestanden/2014 - W12...Aluminium metselprofielen Goed gereedschap is immers het halve werk! Waarom moffelen RAL 1003 Moffelen

ALPRO VUGHT B.V.

CONTACT ADRES

www.alprovught.nl

Kempenlandstraat 21 - 5262 GK VughtPostbus 2015 NL-5260 CA Vught

Nederland

telefoon: +31 (0)73 - 656 03 83telefax: +31 (0)73 - 656 60 95

e-mail: [email protected]: