2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

28

description

 

Transcript of 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

Page 1: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje
Page 2: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

2

Page 3: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

3

Beste leden, ouders, Oud-Scouts en sympathisanten Het nieuwe scoutsjaar is nu officieel gestart! Nu het nieuwe scoutsjaar is begonnen vliegt de leidingsploeg er ook weer in. We beginnen 11 oktober met onze jaarlijkse vlaaienslag. We gaan dan rond in heel Niel en omstreken om onze heerlijke limburgse vlaaien te verkopen. Het verkopen van de vlaaien doen we samen met de jong-verkenners en de verkenners die we verwachten om 9:30 aan de Heideplaats. Hier zal dan ons verzamelpunt/verkooppunt zijn. Tijdens het weekend daarop zal de leiding hun éérste leidersweekend houden. Tijdens dit weekend plannen wij jullie scoutsjaar, het kamp, de jaarplanning, vergaderingen enz. Dus zondag 19 oktober zijn er geen vergaderingen. Tot slot wensen we iedereen een gewéldig scoutsjaar toe. Met veel nieuwe ervaringen en nieuwe vriendjes. We zullen er allemaal wel wat wijzer uit komen en tegelijkertijd amuseren we ons elke zondag opnieuw. We verwelkomen onze nieuwe groepsleider Dimitri, hij zal de groepsleiding ondersteunen op allerlei verschillende vlakken. We wensen hem veel succes tijdens dit jaar met het vervullen van zijn taken. Ook bedanken we Jofrey Coeck, Steven Van Praet en Joffrey Van Geldorp voor hun inzet als leiding tijdens vorig scoutsjaar. Joffrey Van Geldorp blijft dit jaar nog wel groepsleider. En we verwelkomen ook 2 nieuwe leiders zijnde Yannick (Fristi) en Brent. Ze hebben er beiden zin in en gaan er mee een super jaar van maken! Stevige Scoutsgroet Hans, Dimitri, Sven en Joffrey(Joef) Groepsleiding Scouts Hellegat [email protected]

Page 4: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

4

Kalender 2014-2015 Alle activiteiten van zowel de groep als de Oud-Scouts

28 september: Dag van de Jeugd 11 oktober: Vlaaienslag

18 oktober: fundraising dinner vzw 1 november: Materiaaldag 1

11 november: cyclocross 22 november: spokentocht

10 januari: kerstboom ophaling 17 januari: kerstboomverbranding

25 januari: groepsactiviteit met hele scouts 21 februari: Materiaaldag 2

5-7 juni: Oud-Scouts Weekend 27 juni: BBQ

We bezorgen u tijdig alle informatie via het

Facteurke/Hellegatje, de website, nieuwsbrief, …

Page 5: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

5

Page 6: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

6

Beste Kapoenen Voila, we zijn vertrokken! Het Kapoenenjaar is bij deze begonnen en wij hebben er alvast énorm veel zin in om samen met jullie superleuke dingen te doen natuurlijk! En de komende weken gaan we al heel leuke dingen doen:

Zondag 21 september - 12u tot 17u - Opening scoutsjaar Vandaag openen we het scoutsjaar, de 2ejaars kapoenen worden welpen en we krijgen er weer een heleboel nieuwe leden bij Kom iets eten op Hellegat en zie wie jouw nieuwe leiding word, daarna maak je kennis met de nieuwe kapoenen en spelen we nog enkele spelletjes Zondag 28 september - 14u tot 17u - Sporthal Niel -Dag vd jeugd In de sporthal van Niel is het naar jaarlijkse gewoonte dag van de jeugd, de kans om onze scouts te vertegenwoordigen en een leuke namiddag te beleven op de springkastelen. we spreken af om 14u aan de deathride aan de parking van de sporthal. Zondag 5 oktober - 14u tot 17u - Bosspel 2 kampen, 10 vlaggen , inzet en een tiental bonnekes, meer hebben we niet nodig om er een toffe namiddag van te maken

Page 7: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

7

Zondag 12 oktober - 14u tot 17u - Vriendjesvergadering Een scout is nooit alleen, daarom is het vandaag vriendjesvergadering. Neem zoveel mogelijk vriendjes mee zodat we er een groot, superleuk spel van kunnen maken. Zondag 19 oktober - GEEN VERGADERING - Leidersweekend 1 De leiding steekt dit weekend de handen in de mouwen om het scoutsjaar te plannen, spijtig genoeg geen vergadering. Zondag 26 oktober – 14u tot 17u – Schattenjacht Maya’s De maya’s zijn een zeer puzzelig volk, wij gaan proberen één van de vele puzzels op te lossen. Een namiddag vol mysterie en braingames is wat jullie te wachten staat!

Top de Scouts! De Kapoenenleiding

Brent, Jonas & Dimitri

Page 8: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

8

Zondag 28 september - 14u-17u - Dag van de Jeugd Om onze aller éérste grandioze vergadering te starten spreken we met zijn allen af aan de sporthal van Niel. Hier gaan we ons een hele middag amuseren op de hele verzameling van springkastelen en leuke standjes die aanwezig zullen zijn op de dag van de jeugd. We sluiten hier om 17u ook af met de hele scouts. Zondag 5 oktober 14u-17u Eens was er eens een oorlog tussen de ridders en de barbaren. De barbaren plunderen en veroveren de dorpjes maar de ridders willen dit kost wat het kost tegenhouden waardoor er verschillende gevechten plaatsvonden. Deze vergadering is de beslissende slag tussen de ridders en de barbaren. Wie gaat er nu winnen… Jullie kunnen hier beslissen wie er gaat winnen. Dus zeker allemaal komen!!

Page 9: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

9

Zondag 12 oktober 14u-17u Vandaag is het de bedoeling dat iedereen één of meerdere vriendjes overtuigt om mee te komen doen met onze vergadering. Laat ze eens weten hoe het is om een echte scouts te zijn!! We gaan ons zoals altijd super goed amuseren en vergeet vooral niet een vriendje me te nemen. Zondag 19 oktober geen vergadering Spijtig genoeg is het vandaag geen vergadering. De leiding is dit weekend jullie fantastische vergaderingen aan het plannen. We zulle ons dus pas volgende week terug samen kunnen amuseren!

Zondag 26 oktober 12u-17u We willen wel eens weten hoe goed jullie kookkunsten zijn. Daarom gaan we vandaag beslissen wie van jullie de beste kok is. Neem vandaag allemaal wat te eten mee, een vleesje wat groentjes zodat jullie allemaal lekker eten kunnen maken.

Top de Scouts! De Welpenleiding

Hans, Leo & Fristi

Page 10: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

10

Hey super mega vet coole jongverkenners! het beloofd weer een bangelijk jaar te worden! Wij hebben alvast een hele hoop grave vergaderingen voor jullie in petto! 28/09 - 14u-17u Dag van de jeugd Vandaag onze eerste vergadering van een bangelijk scoutsjaar. We spreken af aan de sporthal van Niel om de dag van de jeugd onveilig te maken!

5/10 - 14u-17u authentiek bosspel De naam zegt genoeg. Jullie nieuwe leiding is benieuwd naar hoe goed jullie bosspelskills ondertussen al zijn. Maar één manier om daar achter te komen natuurlijk ;)

11/10 - 10u - … vlaaienslag Het is weer zover, tijd voor onze jaarlijkse vlaaienslag. Wij zien jullie graag in grote getallen verschijnen om een extra centje bij te verdienen voor een super vet kamp. Afspraak op de heideplaats om 10u00!!!

17/10- 19/10 geen vergadering Na het zware werk van vorige week verdienen jullie een weekendje rust, ondertussen zal jullie fantastische leiding de rest van jullie ongelooflijke scoutsjaar plannen.

Page 11: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

11

Za 25/10 - 11u- 17u - Woudloperskeuken Tijd om er eens op uit te trekken en ons eigen potje te leren koken. Breng allemaal jullie groentjes en vlezekes mee naar Hellegat en kom zeker met de fiets!

Vrij 31/10 19u30- 22u nacht van de angst Vanavond testen we of jullie wel degelijk zo’n stoere jongverkenners zijn. Wil je jezelf bewijzen? Kom dan om 19u30 naar Hellegat en vergeet jullie pampertjes niet

Einde van het eerste facteurke..

OOOOHH!!

Maar niet getreurd, dit was nog maar een opwarmertje!

Tot de volgende!

jullie nieuwe leiding

Jonathan, Lars & Arno

Page 12: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

12

Joe!

Ik kan wel weer zinnen gaan typen,

met woorden en letters erin.

maar weet je wat het probleem is?

dat heeft gewoon geen zin! mijn inspiratie is diep, heel diep gezakt,

tot minstens onder het punt nul.

vandaar dat dit vage gedichtje, bestaat uit enkel gelul...

door anonymous

28 september - ZONDAG - 14u-17u: Dag van de jeugd Naar jaarlijkse gewoonte spreken we af in de sporthal om te laten zien wie wij zijn en om te laten zien dat scouts toch beter is dan de chiro. Dus #sporthal #dagvanjeugd #leuk #jeujh. 5 oktober - ZONDAG - 14u-17u: Lokaal inrichten Nieuw jaar, nieuwe sfeer en natuurlijk moet iedereen zich op zijn gemak voelen bij zijn lokaal. Vandaag gaan we ons lokaal inrichten. Posters, verfborstels, verf, ... alles is welkom om 14u op HG. 11 oktober - ZATERDAG - 10u-17u VLAAIENSLAG "Hallo Meneer/Mevrouw, wij zijn van scouts hellegat en wij doen ..." ONZE JAARLIJKSE VLAAIENSLAG. Gasten, ge kent het principe intussen wel. Vlaaien verkopen tot ge er bij dood valt. Wij blijven tot alle vlaaien weg zijn dus verkoopt ze!

Page 13: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

13

19 oktober - GEEN VERGADERING- LEIDERSWEEKEND De leiding is druk bezig met het jaar te plannen dus jullie hebben dit weekend geen vergadering. Veel plezier kindjes. 26 oktober - ZONDAG - 11u-18u STADSSPEL Vandaag willen wij eens zien uit welk hout jullie gesneden zijn. En gaan we niet op HG blijven maar gaan we op een heuse citytrip. Neem zeker vervoersbewijs van de bus mee, verkleedkledij en 5 euro.

Een woord advies van de leiding: Plas nooit tegen de wind in.

Patrick Meys

Page 14: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

14

Hey Jins Ik hoop dat jullie klaar zijn voor een aaaaaaawesome Jin-jaar want het gaat er aan komen! Ik ben er klaar voor en jullie waarschijnlijk ook. So this is what w’ere going to do: Zondag 28/09: @sporthal Niel 14u-17u: dag van de jeugd De gemeente van Niel organiseert zoals elk jaar een dag voor alle mensen die zich nog jeugdig voelen. Omdat wij daar ook bij horen zullen wij ook van de partij zijn. Ik weet het alles dat er staat is niet voor jullie leeftijd bedoelt maar wat de eigenlijke bedoeling van deze dag is tonen dat scouts HELLEGAT represent is. (en beter dan chiro h i r o)

Zondag 05/10: @Hellegat city 14u-17u: trebuchet sjorren Lopen jullie al je hele leven rond. Ik wil een trebuchet maken die enorm ver kan schieten? Nu ik niet… Maar toch wel al een paar jaar :p Dus vandaag gaan we die droom waarmaken!

Zaterdag 11/10: vlaaienslag 9u30-… @heideplaats Niel Vlaaien verkopen tot wanneer ze allemaal op zijn! Jullie kennen het wel. Vandaag mogen jullie, jullie beste puppy-smile en vloeiende verkoperskillz boven halen. Het eindigt vandaag pas als alle vlaaien verkocht zijn.

Page 15: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

15

Weekend 17-18-19/10: leidingsweekend geen vergadering Dit weekend is de leiding op planningsweekend dus zal er geen vergadering zijn. Dit weekend mogen jullie nog niet mee. Het volgende daarentegen mogen jullie wel mee! Daar kunnen jullie nu een heel weekend over dromen!

Zondag 28/10: 14u-17u @ Hellegat: planningsdag Jins gaan op een buitenlandskamp, dat weten we allemaal. Hiervoor moet er geld worden ingezameld. Dus vandaag gaan we alles plannen wat in de rest van het jaar gaan doen en al praten over ons buitenlandskamp.

Tot op de Scouts!

Sven

Page 16: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

16

Beste Oud-Scouts & sympathisanten

Net als bij de groep is ook bij ons een nieuw werkjaar begonnen. De Opening & Overgang was alvast een eerste succes en geeft alvast zin om

er mee in te vliegen bij de start van dit werkjaar!

Tijdens de zomer hebben we met onze werkgroep opnieuw stévig gewerkt. Zo hebben alle garages een nieuw (geïsoleerd) dak gekregen en zijn er op

maar liefst 3 plekken een nieuw afdak gebouwd.

De eerste maanden van het werkjaar zijn alvast goed gevuld. Zo organiseert onze vzw een Fundraising Dinner op 18 oktober. Op 1 november steken we mee de handen uit de mouwen op de

Materiaaldag van de groep.

Op zaterdag 22 november is het dan tijd voor de grootste activiteit van dit werkjaar zijnde de Spokentocht, samen met VOSHEM.

Alle info en inschrijvingen vanaf 1 oktober op www.spokentocht.be

Naast alle activiteiten blijven we ons natuurlijk inzetten om de groep

en leiding te ondersteunen waar nodig, wat onze kerntaak blijft…

Tot binnenkort!

De Werkgroep

Page 17: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

17

Page 18: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

18

TURKO – Gezinsuitbreiding

Ik denk dat jullie al wel weten dat ik graag in mijn tuin zit zo op een zonnige zondag. In ons MOT, dat is een tuinhuisje met het dak in de vorm van een kegel zoals een piramide, zit ik dan met een aperitiefje de zondagskrant te lezen, een kruiswoordig raadsel op te lossen of een artikelke voor ’t Hellegatje te schrijven. Ik zeg - mot : My Own Town ( mijn eigen plekje ). Hier gaat het gedeeltelijk over in dit cursiefje. Geen lawaai, alleen het gekir van enkele bosduiven en wat mussen en dan soms het gesnuffel en stil gejank van Jerry, de hond van de buren die om zijn dagelijks koekje komt schooien. Ik voel me hier op mijn gemak maar ik denk dat het niet lang meer zal duren en dat er een einde zal komen aan mijne gerustheid. Deze week zag ik enkele duifjes onder mijn mot vliegen. ‘k Weet dat er veel bosduiven zitten maar die zitten niet in mijn tuinhuis en nu waren het van die kleine duifjes. Denk dat het “ smirrels “ of tortelduifjes zijn, zo’n lichtgrijze bijna witte vogelkes. Ik ging van de week wat opkuisen en zag een hoopje takjes op de vloer tussen de stoeltjes liggen plus nog wat anders. Ik keek naar boven en waarempel, daar op een balk zaten twee tortels een nest te bouwen. Hela, dat gaat hier niet door hé mannekes, jullie gaat hier mijne vloer niet volkakken ! Ik joeg ze weg en veegde al hun takjes van den balk en van den vloer. Zo, gedaan. Volgende dag hetzelfde liedje, takjes op de vloer, op de balken en kak op de tegels. Lichtgrijsjes weer weggejaagd. Wie zal er het langst volhouden ? Ik hou pertang heel veel van diertjes. Verdekke, duivenscheet - schijters, maar ik laat me niet doen hé sloebers. Geen één van ons wou het opgeven. Een week heeft het geduurd totdat de kat van één van de buren haar kwam moeien. Heb het niet voor katten maar nu was zij mijn bondgenoot. Brave poes, kom, kom , kom, poes, poes, poes ! Gedaan met stront vagen, ’t is toch zo, al die vuiligheid op mijn mooie meubelkes. Op den duur hing alles vol, plezant is anders. Plots hield het op, ze waren weg. Ik voelde mij als een overwinnaar, had de strijd gewonnen. Die van ons was ook content, gedaan met prut opkuisen en emmerkes water gieten en schrobben, ’t werd tijd.

Page 19: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

19

We waren gisteren wat bloemekes aan ’t planten en mijn gazonneke aan het verzorgen. De westzijde van ons mot was begroeid met een dikke laag klimop, heel goed want dat hield de wind en de straffe zon tegen als we zaten te dineren bij kaarslicht ( dinner baai kandelaait ) . Ik zei tegen mijn vrouw dat ik die klimop van boven wou bijwerken want daar stonden te veel uitlopers en pieken op. Ik beleefde de verrassing van mijn leven. Zat daar, zo vlak vôôr mij een schattig tortelduifje parmantig tussen de bladeren. Toen ik wat dichter kwam vloog het weg. Alléz jom, had ze daar toch een nestje gemaakt zeker met de takjes tussen de klimop te weven. Ik keek nog eens goed en wat ik zag deed mijn hart van vreugde opspringen – zeker dertig centimeter. Ik spoedde mij met spoed naar binnen en stelde mijn vrouw in kennis van hetgeen ik zojuist ervaren had. Schat we zitten terug in de klein mannen ! Ze moest direct meekomen en aanschouwen wat ikzelf net met mijn eigenste ogen waargenomen had. Och, kijk toch ! Twee mat-blinkende eitjes lagen in het kunstig gebreide nestje. Op slag werden we vertederde adoptieouders. Een stondeke later kwam moederduif terug om haar kroost uit te broeden. Ik kon het niet over mijn hart en over de klimop krijgen om dit lief beestje weg te jagen en de toegang tot mijn mot te ontzeggen want ik hou heel veel van diertjes. Welke onverlaat zou het trouwens wagen dit pril geluk te verstoren. Ik zeker niet want ik ben geen onverlaat. Kan wel eens verlaat zijn, zeker als ik niet op tijd uit mijn bed kom maar dat is dan ook alles. Heb vlug mij kodakske gehaald om dit liefelijk, allesomvattend, unieke tafereeltje vast te leggen. Elke dag ga ik zeker ne keer of vier loeren of ze nog thuis is en niks tekort komt. Zo’n pittig, kraalogend, jong sexy ding in je tuin is toch niet iedereen gegeven, kan je moeilijk nog wegjagen. Het doet wel wat met ne mens. We waren er zo zot van als een achterdeur die justekes gesmeerd was. Het werd erger en erger. Als ik soms een pintje ging pakken in ’t café vroeg ik om een TORTEL, de waard zei me dat het biertje feitelijk TOURTEL heette, maar ja hij wist van mijn historie. Voor ik ga slapen ga ik de laatste keer nog eens checken zodat we gerust in ons eigen nestje kunnen kruipen.

Page 20: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

20

Ge weet, ik hou zoveel van diertjes. Het broeden zou zo’n twintig dagen duren dan nog de pieteduifkes eten geven tot ze groot zijn , leren vliegen en kirren, ik schat dat het zo ‘n twee maand zal duren, alléz tot in de zomer. Het wil dus zeggen dat ik mijn gras niet kan afmaaien of mijne klimop kan snoeien want teveel lawaai zal ons grijs vriendinneke toch teveel storen bij haar werk. Zelfs de Jerry bast nu met een sourdine op zijn muil als hij in de hof zit. Ik ben toch wat bang als haar familie op bezoek komt bij de geboorte, het zal daar nogal een volièreke worden onder mijn huisje. Maar nu zit ik met een probleem. De kat, mijn vroegere bondgenoot, is nu plotseling de vijand geworden. Ik heb op de tuinbank, juist onder het nestje, een paar schaaltjes met “ katteschrik “ gezet. Katteschrik is een product, met hele fijne korreltjes, dat stinkt naar de look en de poezen kunnen er niet tegen en zo blijven ze weg. Hoop dat het werkt, want ik heb het al eens gezegd dat ik heel graag diertjes zie. Helaas, helaas, driewerf, maak er maar vierwerf helaas van. Toen ik, bij het ter perse gaan van deze uitgave van ’t Hellegatje, nog eens naar ons troetel- torteltje ging kijken zag ik met stilaan groeiende ontzetting dat haar nestje leeg was. Ook de eitjes waren verdwenen. Was ze op reis of op vakantie en had ze haar gebroed meegenomen naar warmere oorden ? Wie zal het zeggen. Groot verdriet, hoe moeten we dit te boven komen ? Doch bij nader kijken vond ik een gebarsten eitje op de grond liggen maar van het andere geen spoor. Zag verder geen pluimekes. Was het een vliegtuig, was het een vogel, was het een kat, was het Mega Mendy neen die was het zeker niet, maar wat was het dan wel ? Ikzelf verdenk persoonlijk de kat, kan het niet bewijzen hé, maar toch- het is een valse ! Stomme kat, smerig beest, lelijk mormel, luizenbol, kom hier dat ik u ne sjot onder uwen inktpot geef. Maar…, heb ik u al verteld dat ik heel veel van de ….ha, dat weet ge al. P.S. Eigenlijk, achteraf is het maar goed dat we van die fladderende platschijters, vloerkakkers, ambetanterikken, rustverstoorders vanaf zijn. Toch blijven het lieve beestjes. Eindelijk is mijne gazon en mijne klimop terug van mij.

Groetjes

TURKO

Page 22: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

22

Voor al je scoutsbenodigdheden:

.

www.hopper.be

Page 23: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

23

Page 24: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

24

Page 25: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

25

Page 26: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

26

Page 27: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

27

. JANSSENS EN VERMOST bvba

MAARTEN VERMOST .

Verzekeringen

Leningen

Beleggingen

Kantoor FINTRO

[email protected] .

03/880 70 15 03/880 70 19 Antwerpsestraat 10 – 2850 Boom

CBFA 32598A-cB - RPR Antwerpen

BTW BE 0447 049 739

Page 28: 2014 2015 1 september oktober factuerke hellegatje

28

Leiding 2014-2015

Kapoenen [email protected]

Dimitri Van Immerseel Koekoekstraat 64 Schelle 0477/76 35 54

Jonas De Maeyer Boomsestraat 188 Niel 0472/60 49 77

Brent Corcellis Tuyaertstraat 82 Niel 0499/11 36 39

Welpen [email protected]

Hans Gys Sierkenslaan 5 Schelle 0474/17 14 99

Leo Vandorpe Boomsestraat 309 Niel 03/844 70 50

Yannick ‘Fristi’ Theys A De Schutterstraat 27 Ekeren 0498/66 33 76

Jongverkenners [email protected]

Jonathan Bridts Vredestraat 14 Niel 0472/43 03 77

Lars Vermeiren Noeverseweg 9 Niel 0476/86 12 03

Arno Lamberts Quinten Matsijslaan 1 Reet 0475/50 03 79

Verkenners [email protected]

Johan Verschaeren A Janssenslaan 33 Niel 0493/68 58 29

Mathias Meys Rupelweg 6 Boom 0476/05 45 42

Jins [email protected]

Sven Dierickx Matenstraat 115/3 Niel 0473/25 60 88

Groepsleiding [email protected]

Hans Gys Sierkenslaan 5 Schelle 0474/17 14 99

Dimitri Van Immerseel Koekoekstraat 64 Schelle 0476/05 55 23

Sven Dierickx Matenstraat 115/3 Niel 0473/25 60 88

Joffrey Van Gelddorp Noeveren 165 Boom 0471/25 26 45

Oud Scouts

Kern werkgroep [email protected]

Wouter Van Espen Kapelstraat 25 Boom 0485/92 46 11

Michiel Van Landeghem Oude Bosstraat 4 Schelle 0473/46 73 98

Tim Van Tongerloo F.D.Rooseveldstraat 38 Niel 0473/23 06 71

Maarten Vermost Kapelstraat 131 Boom 03/880 70 15

Yves De Troetsel Heidestraat 12 Schelle 0498/86 65 90

Bart Coopman Koekoekstraat 60 Schelle 0497/81 82 92

Wim Suykens Wirixstraat 71 Niel 0486/02 03 44

Walter Roten Steenwinkelstraat 110 Schelle 03/887 66 99

Staf Buelens Kerkstraat 6 Niel 03/888 56 43

Leo Verlinden Laarhofstraat 142 Schelle 03/887 73 76