2013 ON ROAD - rijder17ra.com€¦ · prestaties terwijl de motor voorspelbaar blijft. Op de weg...

25
ON ROAD www.dunlopmotorcycle.be 2013

Transcript of 2013 ON ROAD - rijder17ra.com€¦ · prestaties terwijl de motor voorspelbaar blijft. Op de weg...

ON ROADwww.dunlopmotorcycle.be

2013

1

SPORT

TECHNOLOGIEOERACE TO ROAD FILOSOFIEMOTORSPORT

RIJDEN MET VERTROUWEN

SpORtSmARtQuAlifieR iiQuAlifieRSpecifieke Oe bANDeN: D218, D210, D214

ROADSmARt iiROADSmARtStReetSmARtk70, k81, k82, tt900Specifieke Oe bANDeN: D221, D220Stk701/k700Specifieke Oe bANDeN: D103, k388, k205tt100Gp, tt900

CUSTOM

HARLEy-DAVIDSON

D404elite 3k177, k555f14, f17, f20, f24k127, k425, k525, k527Specifieke Oe bANDeN: cRuiSemAx, D206, D250, D251, D417, 491 elite ii

D407-D408

k591, Gt502D401, D402

SPORT-TOURING

343536373839

42

4443

2224262728293031

14161819

12

10865

2

20

32

40

GEBRUIK VAN DE BANDEN:RAciNG vs ROAD

GEBRUIK VAN DE BANDEN:ROAD vs Off-ROAD

BANDEN CONSTRUCTIE:RADiAAl

BANDEN CONSTRUCTIE:biAS

ON ROAD

Of uw voorkeur nu uitgaat naar racemotoren, adventure bikes, high-performance sportmotoren of customs, Dunlop heeft de band die bij u past. We breiden ons toch al ruime aanbod aan straatbanden continu uit, zodat u precies díe band kunt kiezen die u nodig heeft. Zo kunt u het meeste uit uw motorfietsbeleving halen, op welke motor u ook rijdt.

ANDeRe HARley-DAviDSON bANDeN: D427, D207, D208, QuAlifieR

45

PRESTATIES, PRECISIE, PASSIE4

3

RiJDeN met veRtROuWeN

Onze ingenieurs en ontwerpers in europa, Japan en Noord-Amerika zijn toegewijd aan de ontwikkeling van straatbanden met hoge prestaties. Het delen van onze expertise in wereldwijde projecten met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling, innovatie, testen, Original equipment (Oe) en motorsport stellen ons in staat te profiteren van onze sterktes. Dit leidt tot de massaproductie van producten van hoge kwaliteit, die het goed blijven doen in onafhankelijke tests.

Ons werk is echter nooit af. We blijven nieuwe technologieën en compounds ontwikkelen en testen, om onze straatbanden verder te verbeteren, zodat u altijd met vertrouwen kunt blijven rijden. We gebruiken onze race-ervaring om de prestaties van onze straatbanden te verbeteren en veel van de technologieën die we gebruiken in onze moderne motorfietsproducten hebben zich eerst bewezen op het circuit.

De engineers van Dunlop waren de eersten die de race-technologie toepasten op straatbanden. lage sectie banden, radiaalconstructies, richtinggebonden profielen, aramide karkasmaterialen, de mt-technologie (multi-tread) en Ntec, zijn allemaal ontwikkeld in de racerij.

IS

LE

O

F M

AN

5

MOTORSPORT.DUNLOP.EU

motorsport is altijd het terrein geweest waar Dunlop de grenzen verlegt, technologieën ontwikkelt en relaties opbouwt. Hierdoor kunnen wij motorrijders en hun motoren de kwaliteit, duurzaamheid en het uithoudingsvermogen van banden bieden die zijn ontworpen vanuit de racerij naar de weg. Onze motorsportwebsite biedt inzichten in Dunlops motorsportactiviteiten. in het rijk van de motorsport op twee wielen krijgen moto2 en moto3 ruime aandacht, zowel als het fim endurance wereldkampioenschap en de tt van isle of man. Dunlop beperkt zijn focus niet alleen tot motorsportontwikkeling op het circuit, maar gaat ook off-road. 2011 markeerde de terugkeer van Dunlop bij het wereldkampioenschap motorcross en Dunlop verscheen op twee mx1 fabrieksmotoren in 2012. Reportages van de uitdagingen en successen kunnen online worden gevonden. Wat wij leren met onze ervaringen op het circuit, passen we toe op de weg. Onze ingenieurs waren de eersten om prestatienormen van racebanden toe te passen op banden die zijn ontworpen voor alledaagse motorfietsen. Als u het laatste motorsportnieuws direct in uw inbox afgeleverd wilt hebben, zijn zowel onze nieuwsbrief als de persberichten beschikbaar met gratis inschrijving van http://motorsport.dunlop.eu/ wat u ook up-to-date houdt over Dunlops motorsportactiviteiten rond de wereld.

pReStAtie pReciSie pASSie

Dunlop produceert een brede serie banden voor alle typen motorfietsen, van supersport en 125cc motoren tot off-road en racemotoren. Onze betrokkenheid bij motorraces op het hoogste niveau onderstreept ons volledige geloof in het concept ‘race to road’. De fabrieksteams van Honda en kawasaki in het Wereldkampioenschap motorcross kozen voor Dunlop in 2012.

We werken nauw samen met motorfietsfabrikanten en ons eigen motorsportteam om te garanderen dat onze straatbanden voldoen aan de eisen van één van de meest veeleisende klantensegmenten ter wereld, motorrijders! Ons testprogramma met strenge, extreme voorwaarden, verzekert motorrijders van betrouwbaarheid, waar voor uw geld en de sterke reputatie van Dunlop-banden.

Het kiezen van de juiste band voor uw motor lijkt misschien niet zo eenvoudig, per slot van rekening is de keuze niet alleen afhankelijk van het model en de categorie van de motorfiets, maar ook van het doel.

7

RAce tO ROAD filOSOfie

in de precieze wereld van motorracen, waar engineering samen komt met hightech electronica, is het ontnuchterend om te realiseren dat de uiteindelijke koppeling tussen circuit en rijder een stukje materiaal is dat zijn leven begon als sap uit een boom.

De raceband moet niet alleen ultieme mechanische grip bieden, maar beantwoordt ook de vragen gesteld door de meest veeleisende omstandigheden.

voor Dunlop komt perfectionering voort uit het verfijnen en optimaliseren van de koppeling tussen band en weg. feedback is cruciaal. De ervaring van de straatrijder is net zo belangrijk als de informatiestroom van de Dunlop Gp kampioen, pitcrew en de race engineer.

Het resultaat is een winnende rijervaring op de weg of op het circuit.

9

Oe

Oe-montages (Original equipment) worden in een vroeg stadium van de ontwikkeling van de motorfiets in samenwerking met de motorfabrikant ontwikkeld. De leverancier van Oe-banden voor een nieuw model wordt geselecteerd aan de hand van de kenmerken en het beoogde doel van de motorfiets.

technici van Dunlop werken nauw samen met motorfabrikanten aan de Oe-montages tot het gewenste prestatieniveau is bereikt.

We zijn trots om Oe-bandenleveranciers te zijn voor motorfietsen van de volgende fabrikanten:

11

tecHNOlOGie

We waren de eersten die de race-technologie toepasten in banden voor op de weg. Onze ingenieurs en ontwerpers in europa, Japan en Noord-Amerka streven naar het ontwikkelen van de best mogelijk presterende banden voor op de weg. We bundelen onze krachten en expertise wereldwijd in projecten voor onderzoek en ontwikkeling, innovatie, testen, Original equipment (Oe) en motorsport. Dit heeft geleid tot massaproductie van producten van hoge kwaliteit, die in onafhankelijke tests keer op keer uitstekend presteren. banden met laag profiel, radiaalconstructies, richtinggebonden profielen, aramide karkasmaterialen, de mt-technologie (multi-tread) en Ntec, de nieuwste ontwikkeling van Dunlop, zijn allemaal ontwikkeld in de racesport.

MULTI-TREAD (MT) TECHNOLOGIEJaren van succes en wereldwijde Superbike, endurance en Gp kampioenschappen hebben geresulteerd in de ontwikkeling van innovatieve multi-compounds die worden gebruikt op veel van onze huidige Sportmax circuit- en wegproducten. Door compounds te mengen kan dezelfde band andere prestatie eigenschappen vertonen onder maximale hellingshoeken dan rechtuitrijdend.

NAADLOZE JLB-CONSTRUCTIE (JOINTLESS BELT)Al onze Sportmax straatbanden zijn ontworpen met behulp van cAD-technologie (computer Aided Design) en feA (finite element Analysis) en voor of achter uitgerust met naadloze Jlb-constructie (Jointless belt). Deze Jlb-constructie elimineert de overlap van gordels voor een betere handeling.

NTECHet ingenieuze Ntec-systeem van Dunlop om de spanningen aan te passen aan circuit omstandigheden, stelt de rijder in staat om het uiterste uit de band te kunnen halen. tijdens droge circuitdagen kan de bandenspanning worden verlaagt, dit vergroot de prestaties terwijl de motor voorspelbaar blijft. Op de weg kan de bandenspanning weer verhoogd worden tot de door de fabrikant aanbevolen waarden.

JLTJlt (Jointless tread) strip-winding technologie maakt het mogelijk dat meerdere compounds precies op de band worden gepositioneerd om meer duurzaamheid, slijtagebestendigheid, grip van het midden tot de schouder van het loopvlak en stabiliteit op hoge snelheid te behalen.

NIEUW

SPORT SpORt-tOuRiNG cuStOm HARley-

DAviDSON 13

SpORt

15SpORt-tOuRiNG cuStOm HARley-

DAviDSON

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

voor supersport-en hypersportrijders is de SportSmart simpelweg de band die je zou ontwerpen voor jezelf. De multi-tread constructie geeft u race-kwaliteit grip, langere levensduur en het vertrouwen om uw motor zowel op natte als op droge wegen te besturen. met de unieke Dunlop Ntec-constructie kunt u de bandenspanning haarfijn afstellen voor ideale prestaties op het circuit.

SPORT

TESTwINNaaR:

ACHTER

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

v 17 120/60 ZR 17 (55W) tl 624727

120/70 ZR 17 (58W) tl 624729

A 160/60 ZR 17 (69W) tl 624781

180/55 ZR 17 (73W) tl 624783

190/50 ZR 17 (73W) tl 624785

190/55 ZR 17 (75W) tl 624786

“De meest veelzijdige band die we getest hebben. Onze eerste 5 sterren band. ” BIKE

“Op de weg geven ze ontzettend veel vertouwen, op het circuit zijn ze ook super! kortom ik kan geen fout noemen.” RIDE

17SpORt-tOuRiNG cuStOm HARley-

DAviDSON

met uit de racerij afgeleide technologie van de werelddominerende D211Gp raceband, brengt de Qualifier ii de multi-tread (mt) compound naar de straat, wat snellere opwarmtijden geeft, uitstekende tractie, meer grip en een langere levensduur vanaf het groene licht. Door de carcass tension control System (ctcS) technologie heeft het karkas van de band verschillende spanningsniveaus. De stijfheid van de band kan zo worden gevarieerd over het loopvlak wat het absorptievermogen perfectioneert. De vering van de motorfiets zal hierdoor verbeteren.

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

SPORT

ACHTERACHTER

“Goed koud weggedrag, warmt snel op, goede stabiliteit bij remmen, staat krachtige vertraging toe zonder storende bewegingen, goede feedback, gevoel van veiligheid, goede algemene grip.” Motorrijder

“een veelzijdige band voor bijna alle omstandigheden.” motoplus

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 130/70 ZR 16 (61W) tl 625922

17 120/60 ZR 17 (55W) tl 624726

120/65 ZR 17 (56W) tl 631781

120/70 ZR 17 (58W) tl yamaha yZf-R1 (2012) 624728

k (58W) tl Honda cbR1000 RR (2012) 631416

A 160/60 ZR 17 (69W) tl 624780

170/60 ZR 17 (72W) tl 625927

180/55 ZR 17 (73W) tl 624782

190/50 ZR 17 (73W) tl 624784

k (73W) tl Honda cbR1000 RR (2012) 631417

190/55 ZR 17 (75W) tl yamaha yZf-R1 (2012) 627787

200/50 ZR 17 (75W) tl 625991

19SpORt-tOuRiNG cuStOm HARley-

DAviDSON

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

Qualifiers bieden uitstekende “waar voor uw geld” prestaties wat betreft kilometrage en natte grip. De Jointless belt (Jlb) achterband minimaliseert centrale loopvlakgroei bij hoge snelheden, wat vervorming vermindert en een stabiel contactoppervlak behoudt om soepelere beheersing te bieden.

D218

D210

SPECIFIEKE OE BANDEN

SPORT

D214

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/70 ZR 17 (58W) tl yamaha yZf-R1 (2009)

626536

G (58W) tl kawasaki Z750R (2010)

630221

J (58W) tl kawasaki Z1000 (2010)

628156

A 180/55 ZR 17 (73W) tl kawasaki Z750R (2010)

630222

190/50 ZR 17 (73W) tl kawasaki Z1000 (2010)

628157

190/55 ZR 17 (75W) tl yamaha yZf-R1 (2009)

626700

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/70 ZR 17 (58W) tl kawasaki Z800 (2013)

632164

A 180/55 ZR 17 (73W) tl kawasaki Z800 (2013)

632165

ACHTER

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/60 ZR 17 (55W) tl 624057

120/70 ZR 17 (58W) tl 668410

mt (58W) tl Suzuki b-kiNG (2007) 623480

pt-G (58W) tl Honda cbR 600 RR (2007) 622147

18 120/70 ZR 18 Rp (59W) tl HD Sportster xR 1200 625701

A 17 150/60 ZR 17 (66W) tl 668411

160/60 ZR 17 (69W) tl 668412

180/55 ZR 17 (73W) tl 668414

HD (73W) tl HD Sportster xR 1200 625700

190/50 ZR 17 (73W) tl 668425

200/50 ZR 17 Nk (75W) tl Suzuki b-kiNG (2007) 623481

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/70 ZR 17 t (58W) tl Suzuki bandit 1250 / 1250S (2007)

622270

A 180/55 ZR 17 N (73W) tl Suzuki GSf 1200 (2006), bandit 1250 / 1250S (2007)

620365

cuStOm HARley-DAviDSON 21SPORT-

TOURING

SpORt-tOuRiNG

SpORt

23SpORt cuStOm HARley-DAviDSON

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

Dunlop’s RoadSmart ii vormt een mijlpaal voor veeleisende rijders als het gaat over evenwicht en allround topprestaties. een premium sport touring-band met een combinatie van alle vereiste allround eigenschappen, plus een verbeterde duurzaamheid. De vrijheid van het avontuur, in de geruststellende wetenschap dat RoadSmart ii-banden opgewassen zijn tegen alle weersomstandigheden en motorrijders de vrijheid geven om met vertrouwen te rijden.

SPORT-TOURING

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 110/70 ZR 17 (54W) tl 629679

120/60 ZR 17 (55W) tl 629740

120/70 ZR 17 (58W) tl 629741

J (58W) tl kawasaki eR6 f, eR6 N (2012) 631350

18 110/80 ZR 18 (58W) tl 629750

120/70 ZR 18 (59W) tl 629751

19 110/80 R 19 59v tl 629753

A 17 150/70 R 17 69v tl 629743

150/70 ZR 17 (69W) tl 629742

160/60 ZR 17 (69W) tl 629744

J (69W) tl kawasaki eR6 f, eR6 N (2012) 631351

160/70 ZR 17 (73W) tl 629745

170/60 ZR 17 (72W) tl 629746

180/55 ZR 17 (73W) tl 629747

190/50 ZR 17 (73W) tl 629748

190/55 ZR 17 (75W) tl 629749

18 160/60 ZR 18 (70W) tl 629752“We geloven dat Dunlop de beste allround performance band levert voor rijden op wegen over de echte wereld.” FAST BIKES

“fantastisch - Je betaald dus niet alleen voor het merk.” BIKE

25SpORt cuStOm HARley-DAviDSON

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

Als een geweldige allrounder in veel verschillende toepassingen, is de RoadSmart de afgelopen jaren alom geprezen door vele europese journalisten. De veelgeprezen multi-tread (mt) technologie van de RoadSmart geeft harder, ruwer rubber in het midden voor een uitstekende duurzaamheid zoals tourrijders die wensen, terwijl een zachtere en meer ‘gripgevende’ compound de sport-tourrijders aanspreekt bij het maken van bochten.

SPORT-TOURING

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/60 ZR 17 (55W) tl 627781

120/70 ZR 17 (58W) tl 621254

cQ-k

(58W) tl Honda vfR 1200f (2010) 628030

cQ-G

(58W) tl kawasaki eR6 (2009) 626440

cQ-l

(58W) tl yamaha xJ6 Diversion (2009) 626535

130/70 ZR 17 cQ (62W) tl Honda DN-01 (2008) 625042

A 160/60 ZR 17 (69W) tl 624009

G (69W) tl kawasaki eR6 (2009) 626441

l (69W) tl yamaha xJ6 Diversion (2009) 626539

170/60 ZR 17 (72W) tl 621258

180/55 ZR 17 (73W) tl 621259

190/50 ZR 17 k (73W) tl Honda DN-01 (2008) 625043

190/55 ZR 17 k (75W) tl Honda vfR 1200f (2010) 628031

“De kwaliteit van deze band in de praktijk is zo overtuigend.” kicxstart

“We kunnn de RoadSmart niet vaak genoeg blijven aanbevelen.” MCN

27SpORt cuStOm HARley-DAviDSON

De Dunlop k70 serie is speciaal ontwikkeld om het visuele aspect van klassieke motorfietsen te behouden en door gebruik te maken van moderne bandentechnologie van Dunlop geeft de band de rijder het vertrouwen en de feedback die hij mag verwachten van een moderne band.

in 1969 was de tt100 de eerste band die op een productiemotor een rondje op het tt-circuit aflegde met een gemiddelde snelheid boven de 160 km/u. De k81, de tt100 van vandaag de dag heeft de onmiskenbare Dunlop-stijl, maar biedt het voordeel van de zich steeds evoluerende bandenontwikkeling, om zo een mix te creëren van traditie en technologie.

De Dunlop k82 mengt op perfecte wijze prestaties met brandstofverbruik om de ideale band te creëren voor oudere klassieke en lichtgewicht motorfietsen. Het heeft een replica tt100 profielpatroon, wat doet denken aan de legendarische band die op de eerste productiemotor zat die een rondje op het tt-circuit met meer dan 160 km/u rondging.

De tt900 is een geweldige keuze voor de lichtgewicht racereplica’s van tegenwoordig. voor jonge rijders biedt het de perfecte kans om hun tweetakt replica racemotoren te gebruiken voor hun belangrijkste doel... het bereiken van grote hellingshoeken.

GEBRUIK CONSTRUCTIE

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

SPORT-TOURING

Door een klassiek uiterlijk te combineren met moderne technologie, is de nieuwe StreetSmart ideaal voor oudere of klassieke motorfietsen. De innovatieve Silica compound biedt verbeterde duurzaamheid en betere prestaties op nat wegdek.

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

v 16 110/90 - 16 59v tl 630360

120/80 - 16 60v tl 630361

17 90/80 - 17 46S tl 630380

100/80 - 17 52S tl 630364

52H tl 630365

110/70 - 17 54H tl 630366

110/80 - 17 57H tl 630369

57v tl 630368

120/70 - 17 58v tl 630370

18 100/90 - 18 56H tl 630381

56v tl 630382

110/80 - 18 58v tl 630383

110/90 - 18 61v tl 630385

19 90/90 - 19 52H tl 630393

100/90 - 19 57v tl 630391

3.25 - 19 54H tt 630392

A 16 130/90 - 16 67H tl 630362

67v tl 630363

17 110/80 - 17 57S tl 630367

130/70 - 17 62S tl 630371

62H tl 630372

130/80 - 17 65H tl 630373

130/90 - 17 68H tl 630375

68v tl 630374

140/80 - 17 69v tl 630376

150/70 b 17 69H tl 630377

69v tl 630378

160/70 b 17 73v tl 630379

18 110/90 - 18 61H tl 630384

120/90 - 18 65H tl 630386

65v tl 630387

130/70 - 18 63H tl 630388

130/80 - 18 66v tl 630389

4.00 - 18 64H tt 630390

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

A 18 4.00 - 18 64S tt 652997

19 3.25 - 19 54p tt 652958

3.50 - 19 57p tt 652959

GEBRUIK CONSTRUCTIE

GEBRUIK CONSTRUCTIE

GEBRUIK CONSTRUCTIE

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

v/A 17 2.50 - 17 43p tt 665109

2.75 - 17 47p tt 665110

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

v 19 3.60 H 19 52H tt 652939

v/A 18 4.10 - 18 59H tt 652940

4.25/85 H 18 64H tt 652941

19 4.10 H 19 61H tt 650780

V/a RIM MaaT L/S TL/TT CODE

v/A 16 3.25 - 16 48S tt 652996

18 2.75 - 18 42S tt 651016

3.00 - 18 47S tt 651018

3.25 - 18 52S tt 651023

3.50 - 18 56S tt 651027

A 16 4.60 - 16 59S tt 651038

NIEUW

29SpORt cuStOm HARley-DAviDSON

D221

D220ST

K701/K700

SPORT-TOURING

SPECIFIEKE OE BANDEN

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 120/70 R 18 59v tl kawasaki 1000 GtR (1994)

650886

A 16 150/80 R 16 J 71v tl kawasaki 1000 GtR (1994)

650920

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/70 ZR 17 A-G (58W) tl kawasaki versys (2007)

622071

18 130/70 R 18 A 63v tl Suzuki vZR 1800 (2006), (2011)

620368

A 17 160/60 ZR 17 G (69W) tl kawasaki versys (2007)

622073

18 240/40 R 18 79v tl Suzuki vZR 1800 (2006), (2011)

620369

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/60 ZR 17 l (55W) tl Suzuki Sv650, Sv650S, Sv650Su (2003)

662465

130/70 R 17 G 62H tl kawasaki vN1500 mean Streak (2002)

657275

18 120/70 ZR 18 l (59W) tl Honda St1300 (2002)

659461

G (59W) tl yamaha Road Star Warrior (vx1700) (2002)

660544

A 17 160/60 ZR 17 l (69W) tl Suzuki Sv650, Sv650S, Sv650Su (2003), Sv650, Sv650S (2007)

662466

170/60 R 17 G 72H tl kawasaki vN1500 mean Streak (2002)

657276

170/60 ZR 17 l (72W) tl Honda St1300 (2002)

659460

200/50 ZR 17 (75W) tl yamaha Road Star Warrior (vx1700) (2002)

660543

31SpORt cuStOm HARley-DAviDSON

ROADMASTER TT100GP

TT900K388

SPORT-TOURING

SPECIFIEKE OE BANDEN

K205

D103

SPECIFIEKE OE BANDEN

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 110/70 - 17 54S tl yamaha tZR 125

650998

A 140/70 - 17 A 66S tl yamaha tZR 125

651010

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 110/80 - 16 55v tl kawasaki Gpx 600 R

651085

A 130/90 - 16 67v tl kawasaki Gpx 600 R

651121

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 80/100 - 16 A 45p tl Suzuki RG80 Gamma, GR125

650814

A 18 90/90 - 18 51p tl Suzuki RG80 Gamma, GR125

650819

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 100/90 - 19 G 57H tt kawasaki W650 (2000), W800 (2010)

650682

A 18 130/80 - 18 66H tt kawasaki W650 (2000), W800 (2010)

650721

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 70/100 - 17 40p tt Honda ANf 125 innova (2003)

662120

A 80/90 - 17 AG 50p tt Honda ANf 125 innova (2003)

662121

SpORt-tOuRiNG

HARley-DAviDSON 33

cuStOm

CUSTOMSpORt

35SpORt SpORt-tOuRiNG

HARley-DAviDSON

De elite 3 is geschikt voor vele soorten grote tourmotoren en sommige van de meest populaire cruisermotoren. De optimale contourvorm heeft ook geleid tot een superieure stabiliteit bij rechtuit rijden en een grotere wendbaarheid in bochten, wat zorgt voor een veiliger gevoel bij overhellen. met de brede elite 3 maakt u zeker een diepe indruk!

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

De D404 is gebaseerd op het legendarische loopvlakprofiel van de Harley-Davidson banden en is ontworpen voor een lange levensduur en zware belasting. De D404 biedt een verbeterd rijcomfort met minder afrolgeluid en is verkrijgbaar met zwarte of witte zijvlakken.

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

CUSTOM

WWW = breed wit zijvlakmWW = medium Wit zijvlakRWl = verhoogde witte letterSW = Smal wit zijvlakWlt = Witte belettering

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 130/70 - 18 63H tl Honda Gl1500 667679

130/70 R 18 63H tl HD Screamin’ eagle Road king (2006), victORy vision, cross Road®, cross country® & Hammer (2011)

621265

21 90/90 - 21 54H tl Honda fury (2009), victORy vegas, vegas 8-ball®, Zach Ness vegas (2011)

622582

A 16 160/80 b 16 80H tl Honda Gl1500 667678

180/60 R 16 80H tl victORy vision, cross Road® & cross country® (2011)

624261

18 200/50 R 18 76H tl Honda fury (2009) 627641

240/40 R 18 79v tl HD Screamin’ eagle v-Rod (2005), v-Rod, Night Rod Special (2006)

669534

250/40 R 18 81v tl victORy Hammer & vegas Jackpot (2011)

667677

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 110/90 - 16 59p tt 650800

130/90 - 16 67S tt 651006

67H tt 650723

WWW 650726

J 67H tl Suzuki vZ 800 650725

p 67H tt kawasaki vN900 classic & vN900 classic lt (2006)

620520

x 67H tl yamaha xvZ1300 (2006) 621423

150/80 - 16 71H tl 650753

WWW 650754

G 71H tl kawasaki vN1500 classic tourer (2000) 652860

17 90/90 - 17 49p tt kawasaki bN125A eliminator (1997) 650818

120/90 - 17 64S tt Honda vt 750 c2 (1997) 651004

G 64S tt Honda vt 750 c (2004) 664429

140/80 - 17 69H tt Honda vtx 1300S (2003) 662654

WWW Honda vt1100 c3 650738

18 130/70 - 18 63H tl yamaha xvS950 (2009) 627361

3.00 - 18 47p tt 653225

19 100/90 - 19 57H tl yamaha xvS 650 Drag Star, kawasaki eN 500

650672

3.00 S 19 49S tt 653338

21 80/90 - 21 48H tt 650782

J 48H tl kawasaki vN900 custom (2006) 622273

90/90 - 21 54S tt Honda Shadow Spirit vt750Dc (2007) 622274

A 15 130/90 - 15 66p tt kawasaki bN125A eliminator (1997) 650804

G 66p tt Honda vt125c (kGbA) (1999) 652957

140/90 - 15 70S tt kawasaki eN 500 651011

70H tl 653363

150/90 - 15 G 74H tl Suzuki vZ 800 650757

150/90 b 15 74H tl 657219

WWW 650759

160/80 - 15 74S tt Honda vt 750 c (2004), Shadow Spirit vt 750 Dc (2007)

664430

170/80 - 15 77S tt Honda vt 750 c2 (1997), yamaha xvS 650, xvS 650 Drag Star

651014

180/70 - 15 76H tl kawasaki vN900 custom (2006) 622275

tt kawasaki vN900 classic & vN900 classic lt (2006)

620521

16 140/90 - 16 71H tt 650742

150/80 - 16 G 71H tt 650755

150/80 b 16 71H tl 631782

tt 650751

WWW 650752

37SpORt SpORt-tOuRiNG

HARley-DAviDSON

K177

K555

F14

F17

F20

F24

CUSTOM

VOOR EN ACHTER VOOR

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 120/90 - 18 65H tl 629755

WWW 653779

130/70 - 18 63H tl 650718

A 16 160/80 b 16 75H tl 650767

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 120/80 - 17 61H tl 650704

61v tl 651111

18 110/90 - 18 61S tt 651001

A 15 140/80 - 15 67H tl 650737

150/80 - 15 70v tl 651137

170/80 - 15 77S tt 651015

tt 650768

77H tl Honda vt 1100 c

650771

WWW Honda vt 1100 c3

653755

J 77H tt Honda vtx 1300S (2003)

662675

16 170/70 b 16 75H tl yamaha xvZ1300 (2006), xvS950 (2009)

621424

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 3.00 - 19 G 49S tt yamaha 535 651019

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 100/90 - 17 55S tl 650993

19 100/90 - 19 57H tl 650678

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 110/90 - 18 61v tl Wlt yamaha v-max

651097

WWW = breed wit zijvlakmWW = medium Wit zijvlakRWl = verhoogde witte letterSW = Smal wit zijvlakWlt = Witte belettering

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 100/90 - 19 57S tt 650997

57H tl 624299

110/80 - 19 59S tt Honda vt 750 Dc (2000)

656076

110/90 - 19 G 62H tl 668747

39SpORt SpORt-tOuRiNG

HARley-DAviDSON

K127

K425

K525

K527

CRUISEMAx

D206

D251

D417

491 ELITE II

CUSTOM

SPECIFIEKE OE BANDENACHTER

D250

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 16 110/90 - 16 59S tt 651000

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 15 140/90 - 15 70S tt 651012

G 70S tl 651013

70H tl 650739

160/80 - 15 74v tl 651146

74S tt Honda vt 750 Dc (2000), vt 750 c2

656077

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 15 150/90 - 15 74v tl Wlt yamaha v-max

651142

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 130/90 - 16 67H tl WWW victory High-ball™ (2011)

657278

A 150/80 - 16 71H tl WWW victory High-ball™ (2011)

656761

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 130/70 R 18 63H tl Honda 1800 GOlDWiNG (2002)

659621

A 16 180/60 R 16 74H tl Honda 1800 GOlDWiNG (2002)

659620

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 17 150/80 R 17 72H tl Honda f6c 650921

A 16 180/70 R 16 77H tl Honda f6c 650983

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 150/80 R 16 71v tl kawasaki vN2000-A

666999

18 130/70 R 18 63H tl Honda vtx 1800 (2001)

656879

l 63H tl yamaha xv 1900 (2006)

621702

A 16 180/70 R 16 77H tl Honda vtx 1800 (2001)

656880

200/60 R 16 79v tl kawasaki vN 2000-A

667001

17 190/60 R 17 78H tl yamaha xv 1900 (2006)

621701

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 18 180/55 b 18 74H tl victory - kingpin, kingpin 8-ball, vegas, vegas 8-ball®, Zach Ness vegas (2011)

631370

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 130/90 b 16 67H tl RWl victory Judge (2012)

632123

18 130/70 b 18 63H tl victory - kingpin, kingpin 8-ball (2011)

650716

A 16 140/90 b 16 77H tl RWl victory Judge (2012)

632124

WWW = breed wit zijvlakmWW = medium Wit zijvlakRWl = verhoogde witte letterSW = Smal wit zijvlakWlt = Witte belettering

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 16 140/90 - 16 71v tl 651134

SpORt-tOuRiNG cuStOm 41

HARley-DAviDSON

SpORt HARLEy-DAVIDSON

43SpORt SpORt-tOuRiNG cuStOm

De relatie tussen een Harley-Davidson en zijn eigenaar is heel bijzonder. Daarom heeft the motor company gekozen voor Dunlop’s D408f als eerste montageband en zijn naam eraan verbonden. eerste montage (Oe) voor de Rocker, de Rocker™ c en verscheidene Screamin’ eagle en Softail motoren. De door een computer geoptimaliseerde samenstelling van de D408f, die ontwikkeld is in samenwerking met Harley-Davidson, en het omgekeerde profiel veranderen de koppel van de klassieke v-twin, waardoor hij goed te bedwingen is onder alle omstandigheden. Door de vierkante, zijdelingse groeven wordt water efficiënt afgevoerd, zodat u zelfs in een regenbui kunt genieten van dat unieke, ontspannen Harley-gevoel.

De Dunlop D402 is de enige band die door Harley-Davidson® goedgekeurd is voor zijn touringmodellen. intelligente, op de computer ontworpen loopvlakprofielen geven u vertrouwen op glad wegdek zoals regengroeven en stalen roosters. Zij verminderen ook kopvorming zodat de band gelijkmatig afslijt. een karkas met drie lagen polyester met twee glasvezelgordels betekent dat u zelfs met maximale bepakking in stijl aankomt met de D402.

De Dunlop D401 is de enige band die door Harley-Davidson® goedgekeurd is voor zijn cruiser-modellen. De geavanceerde profielen en unieke compounds leveren uitmuntende natte of droge grip op Harley-Davidson® cruiser-modellen, waarvoor het de Oe (Original equipment) band is. Het speciaal samengestelde compound is extreem duurzaam, wat betekent dat u langer kunt cruisen.

HARLEy-DAVIDSON

V/a RIM MaaT L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 90/90 - 19 52H tl 657526

100/90 - 19 57H tl 656274

WWW 630191

A 16 130/90 b 16 73H tl 656260

150/80 b 16 71H tl 657218

mWW HD xl1200v Seventy-two 2012

631716

WWW 630190

17 160/70 b 17 73H tl HD flD Dyna® Switchback (2012)

631126

200/55 R 17 78v tt HD flStSb Softail® cross-bones

626210

GEBRUIK CONSTRUCTIE

WWW = breed wit zijvlakmWW = medium Wit zijvlakRWl = verhoogde witte letterSW = Smal wit zijvlakWlt = Witte belettering

GEBRUIK CONSTRUCTIE

V/a RIM MaaT L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 mt90 b 16 72H tl 656266

SW 656265

WWW 657229

18 130/70 b 18 63H tl HD flD Dyna® Switchback (2012)

631127

21 mH90 - 21 54H tl 656276

54H tl mWW HD xl1200v Seventy-two 2012

631715

A 16 mt90 b 16 74H tl 656264

SW 656263

WWW 657228

mu85 b 16 77H tl 666005

SW 666006

WWW 661321

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

V/a RIM MaaT L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 16 180/65 b 16 81H tl 626443

SW 626444

WWW 626445

17 170/60 R 17 78H tl 622342

200/55 R 17 78v tl 622343

18 180/55 b 18 80H tl 626449

200/50 R 18 76v tl HD cvO Softail convertible flStSe (2010) 628180

240/40 R 18 79v tl HD cvO Softail - fxSbSe breakout (2013) 624402

v 16 130/90 b 16 67H tl WWW 627503

17 130/80 b 17 65H tl 627504

SW 627505

140/75 R 17 67v tl 627525

18 130/70 b 18 63H tl 627506

130/70 R 18 63v tl HD cvO Softail convertible flStSe (2010) 627567

19 90/90 - 19 52H tl 627507

130/60 b 19 61H tl HD cvO Street Glide (2011) 630042

21 130/60 b 21 63H tl HD cvO Softail - fxSbSe breakout (2013) 632144

mH90 - 21 54H tl 627566

45SpORt SpORt-tOuRiNG cuStOm

D208

D207

QUALIFIER

D427

ANDERE HARLEy-DAVIDSON BANDEN

HARLEy-DAVIDSON

De k591 is de enige band die Harley-Davidson® aan zijn sportmotoren toevertrouwt. Ontwikkeld vanuit de k591 raceband voor uitmuntende grip in natte of droge omstandigheden, geeft de k591 vertrouwen in bochten en maakt hij indruk met zijn uitstekende levensduur van het loopvlak. Deze straatband is de enige die door Harley-Davidson is goedgekeurd voor zijn sportmodellen.

Gemaakt voor de Harley Se Softail Deuce. De Gt502 de vervangende eerst montage (Oe) achterband voor de Harley-Davidson fxStDSe2.

V/a RIM MaaT L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 100/90 v 19 57v tl 627374

21 80/90 - 21 54v tl HD Dyna® Wide Glide (2010)

628184

A 16 130/90 b 16 64v tl 627371

150/80 b 16 71v tl 627372

17 180/60 b 17 75v tl HD Screamin’ eagle Deuce (wide tyre option), Dyna® Wide Glide® (2010)

620380

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 16 130/90 b 16 67H tl HD Dyna® fat bob® fxDf (2008)

624403

A 180/70 b 16 77H tl HD Dyna® fat bob® fxDf (2008)

624404

GEBRUIK CONSTRUCTIE

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 120/70 ZR 19 (60W) tl HD v-Rod®, Night Rod®, Street Rod (2006)

622344

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

A 18 180/55 ZR 18 (74W) tl HD v-Rod®, Night Rod®, Street Rod (2006)

657216

V/a RIM MaaT SPEC L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 18 120/70 ZR 18 Rp (59W) tl HD Sportster xR 1200

625701

A 17 180/55 ZR 17 HD (73W) tl HD Sportster xR 1200

625700

GEBRUIK CONSTRUCTIE TECHNOLOGIE

V/a RIM MaaT L/S TL/TT OPMERKINGEN CODE

v 19 100/90 v 19 51v tl 656275

A 16 130/90 b 16 64v tl 656261

150/80 b 16 71v tl 656262

17 160/70 b 17 73v tl 656270

Goodyear Dunlop Tires Belgium NV

prins boudewijnlaan 5 2550 kontichtel +32 (0) 3 820 32 11fax +32 (0) 3 820 33 00

www.dunlopmotorcycle.be

Alle info onder voorbehoud van zetfouten. Nv Goodyear Dunlop SA behoudt zich het recht voor om prijzen en specificaties zonder voorafgaande verwittiging te wijzigen.

DeAleRStempel