2012 Deel 1

download 2012 Deel 1

of 5

 • date post

  28-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  219
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Club med Atout France Alpen expres en de Ski-Trein 17 Boer & Wendel discovery de Jong Intra 18 Frankrijkhuis noviteiten: - Nieuw deze winter zijn lijndienstverbindingen vanaf Groningen Airport Eelde naar Salzburg en Innsbruck. In de periode 24 december 2011 tot en met 7 april 2012 vertrekt er elke zaterdag een vlucht naar Salzburg. Inssbruck zal elke zondag worden aangevlogen. De lijnvluchten worden uitgevoerd door transavia.com. Tickets zijn nu al boekbaar op www.transavia.com. Oad,

Transcript of 2012 Deel 1

 • Reisburo_actueel_nr14.indd 16 04-08-11 10:23

 • Kijk voor het laatste nieuws op www.reisburoactueel.nl

  Reisburo Special

  17

  Alpen expres en de Ski-TreinGidsen: Deze winter worden er twee gidsen uitge-bracht, zij zijn inmiddels gedistribueerd. Het gaat om Alpen Expres en De Ski-Trein. noviteiten:- Zowel bij De Ski-Trein als bij de Alpen Expres is er op vijf data in zowel januari als maart een Voordeelklasse tarief waarbij de klant voor 69 een retour boekt met De Ski-Trein en voor 109 inclusief een ontbijt een retour met de Alpen Expres.

  - Bij De Ski-Trein is een gezellig bar aan boord waar klanten alvast in de aprs ski sfeer kunnen komen, De Ski-Trein is daardoor geschikt voor het wat jongere en sportievere publiek dat minder hecht aan luxe. De Alpen Expres biedt meer keuze aan coups en is comfortabeler.

  - Van de stations waar de Alpen Expres en De Ski-Trein stoppen kan de klant naar maar liefst 87 bestemmingen in Oostenrijk en Itali een aansluitende taxi of bustransfer bijboeken voor een vaste retourprijs van 22 in Oostenrijk en 35 in Itali.

  Atout Francenoviteiten:- Op dit moment mogen 21 wintersportdorpen het label voor behoud van natuur in de bergen dragen. Voorbeelden zijn inzamelingsacties aan het einde van het wintersportseizoen, het opwekken van duurzame elektrici-teit en het bewust maken van de bezoekers van de bergen. De organisatie Mountain Riders zet zich in het bijzonder in voor de duurzame ontwikkeling in de bergen. In het kader van het behoud van de natuur probeert men op dit moment de Mont Blanc en Les Aravis op de werelderfgoedlijst van de UNESCO te plaatsen.

  - Wintersportdorpen in Frankrijk worden onderscheiden door het label Ptis Montgnards. Op deze manier kunnen families makkelijk een keuze maken uit de wintersportdorpen die veel voor kinderen organiseren en extra aan-dacht aan veiligheid besteden. Zo bieden de volgende accommodaties in Les Menuires heerlijk geurende pakkingen voor kinderen vanaf 6 jaar aan: Spa van Chalet Hotel Kaya, Residence Les Clarines en de Gypse chalets. Een actueel overzicht van de Ptit Montagnards wintersportplaatsen vind je op www.win-terinfrankrijk.nl.

  Boer & WendelGidsen: Boer & Wendel, de rondreizen & safari specialistnoviteiten:- Nieuw: rondreizen met eigen gezelschap (inlcusief Engelssprekende gids/chauffeur) en fly-drives door Zuid-Afrika, Maleisi, Nieuw-Zeeland en Costa Rica.

  - Voor ieder budget een passende reis; naast luxe reizen biedt Boer & Wendel ook Standaard reizen met verblijf in goede middenklasse accommodaties en meer ruimte voor individuele invulling van de dagen.

  - Bijzondere rondreizen zoals kampeersafaris in Afrika, de Shongololo Express, Galapagos cruises enzovoorts.

  Consumenten- en/of reisagentenacties: Reisagenten krijgen hoge korting bij Boer & Wendel: 400 per persoon over Luxe reizen en 200 per per-soon over Standaard reizen voor zichzelf en een reispartner, met behoud van de commissie!

  Club medGidsen: Nadat Club Med het seizoen in maart al heeft geopend met de Preview brochure, zijn sinds juni de volledige Wintersport en Winterzon Reismagazines uit.noviteiten:- De opening in december van ons nieuwe win-tersportresort Valmorel. Dit resort bestaat uit een Club Med resort (vier en vijf Drietanden) maar ook uit 60 luxe priv chaletappartemen-ten, waarbij zelfs een eigen butler is inbegrepen.

  - De standaard wisseldag voor wintersport bij Club Med is de zondag, wat erg fijn is in ver-band met de rust op de weg. Maar tijdens de kerstweek valt het iets minder gunstig. Daarom heeft Club Med speciaal voor de Nederlandse gasten het populaire Wengen in Zwitserland, bij uitzondering, boekbaar gemaakt van zaterdag tot en met zaterdag voor Kerst (24 tot en met 31 december). Club Med Wengen is een gezellig en schattig, paleisachtig hotel in het gelijknamige dorpje in Zwitserland. Ideaal voor Nederlandse gezinnen vanwege de leuke kinderfaciliteiten en de Nederlandse skile-raren.

  - Voor Winter 2011-2012 zijn er weer een aantal resorts gerenoveerd. Bijvoorbeeld Sandpiper Bay in Florida, VS. Dit resort heeft na renovatie een upgrade gekregen van drie naar vier Drietanden en is een ideale locatie voor liefhebbers van zon, tennis en golf. Daarnaast heeft Club Med Phuket in Thailand een nieuwe look gekregen. Restaurant, bar en receptie hebben een nieuw design gekregen en er is een specialiteiten-restaurant en een stiltezwembad toegevoegd.

  Consumenten- en/of reisagentenacties: Club Med biedt tot 28 oktober een Vroegboekkorting voor alle winterboekingen. Daarnaast zijn er altijd aantrekkelijke kinderprijzen en speciale aanbiedingen voor honeymooners en singles. Vraag naar de voorwaarden van de aanbiedingen.

  CorendonGidsen: Corendon heeft deze winter heel veel nieuws! Het is de dikste wintergids ooit en het unieke is dat Corendon meer hotels aanbiedt in Egypte dan in Turkije, n van de hoogtepunten van komende winter. noviteiten:- Corendon zal deze winter met Corendon Dutch Airlines haar vluchten naar Egypte uitbereiden naar zeven vluchten per week: Iedere woensdag naar Luxor voor de Nijlcruises, iedere maandag, woensdag en zaterdag naar Hurghada en iedere dinsdag en vrijdag naar Sharm El Sheikh. Naast Hurghada en Luxor zijn Sharm El Sheikh, Taba, Dahab, Nuweiba, Safaga en El Queseir nieuw in het assortiment van Corendon.

  - Naast prachtige strandresorts biedt Corendon in Egypte drie verschillende Nijlcruises aan. Al dan niet in combinatie met een strandvakantie en bezoek aan onder meer de piramides in Caro. Een 8-daagse Nijlcruise is boekbaar vanaf 299 per persoon.

  - Eilat is nieuw in het programma van Corendon. In de jaren 80 was Eilat een populaire winterzon bestemming bij Nederlanders. Corendon vliegt deze winter met Corendon Dutch Airlines vanaf 27 november elke week tweemaal (op donderdag en zondag) naar het Israelische Eilat. Gemiddeld is het hier 25 graden en zijn er acht zonuren per dag. Met slechts n regendag per maand is het heerlijk vertoeven op de mooie zandstranden. Eilat is zeer westers georinteerd en de gezellige boulevard biedt volop vertier. Naast een strandvakantie kun je in Isral ook perfect een prachtige rondreis maken. Corendon biedt er twee aan waarvan n met een bezoek aan het prachtige Jordani. Het hoogtepunt van Corendon is het feit dat er weer gevlo-gen gaat worden op Eilat.

  Vakantietip: Een bezoek aan Noord Cyprus. Hier is het ook in de wintermaanden aangenaam vertoeven op dit prachtige eiland. Het is en blijft een stukje onontdekt en pure bestemming in de Middellandse Zee.

  Winternoviteiten 2011/2012

  Reisburo_actueel_nr14.indd 17 04-08-11 10:23

 • Kijk voor het laatste nieuws op www.reisburoactueel.nl Kijk voor het laatste nieuws op www.reisburoactueel.nl

  Reisburo Special

  18

  Costa Cruisesnoviteiten: - MINI CRUISES Short break cruises: Speciaal voor diegenen die graag eens een cruise willen maken, maar geen hele week weg willen of kunnen zijn. In de lente en herfst van 2012 biedt de Costa Atlantica geheel nieuwe 3/4/5 nachten mini cruises met opstapmogelijkheden in Savona, Barcelona of Marseille.

  - VAN ZUID-AMERIKA NAAR AZI De klassieke zeevaarders routes: Costa Victoria vertrekt vanaf Santos op 7 maart 2012 naar Shanghai met een exclusieve 72-daagse cruise bestaande uit vier verschillende etappes die de consument apart kan boeken. De eerste etappe van Santos naar Savona duurt zeventien dagen. De tweede etappe start op 24 maart 2012 vanaf Savona naar Dubai en duurt achttien dagen. De derde etappe start 11 april 2012 en gaat vanaf Dubai naar Singapore in twintig dagen. Daarna vaart de Costa Victoria de vierde etappe naar Shanghai gedurende een 17-daagse cruise.

  - RODE ZEE Zon en zee gedurende het hele jaar: Het gehele jaar is Costa aanwezig in de Rode Zee. Van 20 november 2011 tot 26 maart 2012 biedt de Grand Voyager cruises van zeven nachten aan op de Rode Zee met stops in Egypte, Isral en Jordani. Het schip is zeer geschikt voor het varen op de Rode Zee en heeft de service, stijl en sfeer van Costa Cruises. Van 26 maart 2012 tot het eind van het jaar vaart de Costa Marina een 7-daagse cruise op de Rode Zee.

  Consumenten- en/of reisagentenacties: Reisagenten kunnen voorde-lig cruisen met Costa! Houd de Travel & Friends aanbiedingen in de gaten of stuur een mail aan Tanja Coric, Sales Representative van Costa: coric@be.costa.it

  de Jong IntraGidsen: Voor komend seizoen brengt de Jong Intra de volgende gidsen uit: Wintersport, Excursie en rondreizen (inclusief kerstreizen), Duitsland, Steden en Verre bestemmingennoviteiten:- Nieuw in het aanbod van de Jong Intra zijn win-tersport naar Spanje (Sierra Nevada), Alpe dHuez (Frankrijk) en Andorra. Ook biedt de Jong Intra Vakanties klanten de mogelijkheid om duur-zaam te wintersporten. De Explorer hotels in Oberstdorf (Duitsland) en Gaschurn (Oostenrijk) staan in het teken van milieubewustzijn en duur-zaamheid. Meer informatie over deze groene hotels is terug te vinden op pagina 26 en 27 van de wintersportbrochure.

  - Binnen het aanbod verre reizen heeft de Jong Intra drie nieuwe topreizen: 16-daagse rondreis Avontuurelijk Suriname, 12-daagse Aircruise Western Wonder en 10-daagse Aircruise Eastern Wonder.

  - Op het steden- en autoproduct gelden versoepelde annuleringsvoorwaarden. Tot vijf werkdagen vr vertrek, kunnen losse hotelovernachtingen binnen Europa kosteloos worden geannuleerd! (Alleen geldig voor boeking gemaakt door een reisbureau).

  Vakantietip: Suriname, een prachtige bestemming, voor zowel natuur- cul-tuurliefhebbers, waar nog geen sprake is van massatoerisme en duurzaamheid het keyword is!

  discoveryGidsen: Discovery, Incredible Travel Experiencesenoviteiten: - Discovery heeft een exclusief contract met de internationale touroperator Intrepid en kan alle (meer dan 400) reizen van Intrepid boek