2011 Leaflet Medische Specialisten1

3
2011 WinWinCompany E.M. van Rosmalen WAT KAN PREVENTIEVE GEZONDHEID U ALS MEDISCH SPECIALST OPLEVEREN? Opportunity meeting voor Medici door Medici

description

Wat kan preventieve gezondheid u als medisch specialst opleveren? Opportunity meeting voor Medici door Medici. Waarom moeten artsen voor WIN kiezen?

Transcript of 2011 Leaflet Medische Specialisten1

Page 1: 2011 Leaflet Medische Specialisten1

 

 

 

 

2011    

WinWinCompany    E.M.  van  Rosmalen    

WAT  KAN  PREVENTIEVE  GEZONDHEID  U  ALS  MEDISCH  SPECIALST  OPLEVEREN?  Opportunity  meeting  voor  Medici  door  Medici  

Page 2: 2011 Leaflet Medische Specialisten1

[email protected]     030-­‐6390014    

 

Enkele cijfers:

• Volgens cijfers van het CBS stierven in 2007 133.022 personen. Daarvan stierf 30,7% aan kanker en (eveneens) 30,7% aan hart- en vaatziekten.

• De site van de KWF Kankerbestrijding leert ons dat jaarlijks zo’n 65.000 mensen met de diagnose kanker worden geconfronteerd. De kans dat iemand voor zijn 75e kanker krijgt is bij mannen 30% en bij vrouwen 23%. De meeste mensen die de diagnose kanker krijgen zijn 60. In 2009 overleden zo’n 37.000 mensen aan de ziekte

• Ook diabetes, of suikerziekte, is een ziekte die steeds meer voorkomt in Nederland. Volgens de site van het Diabetes Fonds hebben nu bijna een miljoen mensen in Nederland diabetes. Dat is inclusief 250.000 mensen die nog niet weten dat ze diabetes hebben. De verwachting is dat in 2025 1,3 miljoen Nederlanders de ziekte zal hebben.

• Nederland hoort in Europa bij de braafste jongetjes van de klas, en toch: bijna de helft van de mensen in Nederland is te dik, ruim 10% is obees. Een schrikbarende hoeveelheid en nog erger is het feit dat dit percentage nog steeds groeit. Ook het aantal te dikke kinderen zal in rap tempo toenemen, 1 op de 7 kinderen is nu te dik. Volgens het Nicis zal in 2015 20% van de kinderen te dik zijn.

Geen wonder dat mensen meer en meer interesse tonen in preventieve gezondheid. De belangstelling voor Bodyscans neemt toe omdat bij een vroegtijdige diagnose de kans op herstel aanzienlijk wordt vergroot. Nog beter is om bewuster te leven. Meer bewegen, gezonder eten en het gebruiken van voedingssupplementen.

Duizenden Medische Specialisten over de hele wereld hebben goede ervaringen met de voedingssupplementen van de WinWinCompany. Tijdens speciale bijeenkomsten worden Medische Specialisten die meer willen weten over preventieve gezondheid geïnformeerd door andere Medische Specialisten die reeds goede ervaringen hebben met onze producten.

Page 3: 2011 Leaflet Medische Specialisten1

[email protected]     030-­‐6390014    

Deze producten kunnen een oplossing bieden voor familie, vrienden, kennissen of patiënten die behoefte hebben:

• gewicht te verliezen, • naar een meer gezonde levensstijl • om klachten met eenvoudige middelen aan te pakken

Verder biedt dit programma ook een alternatief voor de financiële gevolgen van de steeds groter wordende macht van de verzekeringsmaatschappijen en overheid.

Uiteraard worden alle producten van ons in de Physicians’ Desk Reference® (PDR®) for Nonprescription Drugs and Dietary Supplements, het gezaghebbende naslagwerk voor professionele zorgverleners, vermeld.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op http://www.topcarriere.eu/category/medische-specialisten/ of neem contact met ons op en ontvang een persoonlijke uitnodiging voor deelname aan het eerstvolgende seminar.