2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

16
Accessoires

description

Accessoires Als u voor de 3008 kiest, hebt u gekozen voor een “crossover”, origineel en vernieuwend, veilig en comfortabel. Pas uw 3008 aan uw eigen smaak aan door deze uit te rusten met accessoires, speciaal door Peugeot ontwikkeld voor dit model. Gemaakt volgens de Peugeot kwaliteitsstandaarden, passen zij perfect bij uw 3008 en verhogen nog meer uw rijplezier en veiligheid. Ontdek in deze brochure de accessoires, die uw 3008 nog meer eigen maken. 3

Transcript of 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Page 1: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Accessoires

Page 2: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

ACCENTUEER HET VERSCHIL !Als u voor de 3008 kiest, hebt u gekozen voor een “crossover”, origineel en vernieuwend, veilig en comfortabel.

Pas uw 3008 aan uw eigen smaak aan door deze uit te rusten met accessoires, speciaal door Peugeot ontwikkeld voor dit model.

Gemaakt volgens de Peugeot kwaliteitsstandaarden, passen zij perfect bij uw 3008 en verhogen nog meer uw rijplezier en veiligheid.

Ontdek in deze brochure de accessoires, die uw 3008 nog meer eigen maken.

Page 3: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

3

Page 4: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

BENADRUK DE UNIEKE STIJL

Achterspoiler Deze achterspoiler draagt extra bij aan de dynamiek van uw 3008 en geeft hem een extra sportief tintje.

Velgen Oxalis 18"De velgen accentueren de stijl van uw 3008 en benadrukkenhet persoonlijke karakter.

1

2

Versterk de vormen en originaliteit van de “crossover” 3008, door deze accessoires, die zijn unieke en vernieuwend karakter benadrukken. De stijl van Peugeot, zowel elegant als modern.

1 2

Page 5: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Oxalis 18"

Exona 18"Isara 16"

Galium 17"

Savara 17"

Lichtmetalen velgen

5

Page 6: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Stoelhoezen Brasilia Stoelhoezen Venise De stoelhoezen sluiten aan op de verschillende interieurtypes en zijn verkrijgbaar in twee modellen.

MAAK UW INTERIEUR NOG AANTREKKELIJKER

1

De 3008 is uw leefruimte. Maak deze nog praktischer, comfortabeler en rustgevender met speciaal ontwikkelde accessoires voor tijdens de reis.Beschikbaar in 2 tinten passen deze stoelhoezen naadloos in het interieur. De zij-airbags blijven normaal functioneren.

2

1 2

Page 7: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Kledinghanger aan hoofdsteunDeze chromen hanger kan aan de achter-zijde van de hoofdsteun worden bevestigd waardoor uw zicht niet zal worden beperkt.

ThermomoduleTemperatuur regelbaar van +5 tot +55º.

U kunt maximaal 3 literflessen op temperatuur houden (warm of koud) in deze thermomodule.

7

Carbon-look dorpel-instaplijsten RVS dorpel-instaplijstenSet zongordijnen voor de achterzijruitenU kunt de achterzijruiten van uw 3008 volledig verduisteren met deze set zon-

gordijnen. Ze zijn snel aan te brengen en te verwijderen, zonder extra voorzieningen.

DorpelinstaplijstenDe fraaie RVS dorpelinstaplijsten zijn voorzien van Peugeot-inscriptie en hebben dankzij hun slijtvastheid tevens een beschermende functie. Ook verkrijgbaar in Carbon-look.

Page 8: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

SpatsierstukkenDe spatsierstukken zijn perfectgeïntegreerd in het lijnenspel van de 3008. Ze geven uw 3008 een stijlvol en sportief accent.

Mat voor bagageruimteStof: moquette. Deze mat pastprecies bij de vloerbedekking in de auto.

Uitneembare bodembak voor de bagageruimteDe stevige en makkelijk te hanteren bodembak voor de bagageruimte is voorzien van Peugeot-inscriptie en kan zonder bevestiging wordengeïnstalleerd.

MattensetsDe matten beschermen de vaste voerbedekking. Verkrijgbaar in ver-schillende stoffen en uitvoeringen. Voor een juiste montage, zijn in de mat van de bestuurder bevestigings-clips gemonteerd.

1

31 2

Page 9: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Mattenset velours met biesMattenset moquette Mattenset rubber

2 3

9

Page 10: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

MAAK UW VRIJE TIJD COMFORTABELER

Allesdragers met snelbevestigingDeze allesdragers worden geplaatst in de speciaal daarvoor aangebrachte verzonken bevestigingsplaatsen op de dakrand. Spansleutels zijn overbodig; met een in de voet van de drager geïntegreerd hendeltje kunt u ze eenvoudig vastzetten en losmaken. De vormgeving is volledig in harmonie met de lijnen van de auto en de afsluitbare beschermkappen voorkomen diefstal. Ze zijn getest in de windtunnel en op duurzaamheid in reële rijomstandigheden. Ze hebben een draagver-mogen van 65 kg, en voldoet aan de Europese norm ‘city crash test’ en zijn TÜV gecertificeerd.

SkidragersDe afsluitbare skidragers zijn speciaal ontwikkeld voor de 3008-allesdragers en zijn eenvoudig

in het gebruik. De skidragers zijn geschikt voor het vervoeren van 4 tot 6 paar ski’s of 2 paar ski’s en 2 snowboards.

DakkofferMet een inhoud van 280 tot 430 liter en een aerodynamischevormgeving is de dakkoffer

voorzien van een goede vergrendeling met centrale multipunt sloten.

1 2

Uw 3008 is zo ontworpen dat deze eenvoudig aan uw wensen kan worden aangepast. Vergroot uw mogelijkheden en rust uw 3008 uit met accessoires, waardoor u alles mee kunt nemen op vakantie, op reis en in het weekend. Wat u maar wilt!

21

Page 11: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

11

3

FietsdragersHandige dragers waarbij de fiets met ‘het zadel naar boven’ op een aluminium rail met verstelbare velgklemmen

in een frameklem wordt geplaatst. De frameklem van geanodiseerd aluminium is voorzien van een automatische vergrendeling.3

4 5

TrekhaakVoor uw 3008 is een trekhaak met zwanenhals verkrijgbaar in zowel vaste uitvoering als één waarvan de kogel zonder gereedschap afneembaar is. Deze

betrouwbare kwaliteitsproducten hebben tal van proeven doorstaan om aan het strenge eisenpakket te kunnen voldoen. Ze dienen volgens Peugeot voor-schriften en specificaties gemonteerd te worden.

Trekhaak met afneembare kogel

Trekhaak met vaste kogel5

4

3

Page 12: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

BEVEILIG U TOT IN DETAIL!

1 2ParkeerhulpEen handige hulp bij het inparkeren en achteruit rijden.

InbraakbeveiligingSpeciaal voor de 3008 ontwikkeld: inbraakbeveiliging om te voorkomen dat onbevoeg-

den uw portieren, kofferbak of motorkap ongewenst openen. De knipperlichten maken het in-en uitschakelen zichtbaar.

MistlampenDe extra mistlampen verbeteren de verlichting van uw 3008.

KinderzitjeNaast de kinderzitjes met het Isofix-systeem, heeft Peugeot ook andere zitjes. Alle stoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming aan uw kleine passagier, van pasgeboren tot 36 kg.

1

3

De 3008 biedt u, uw passagiers en andere weggebruikers meer veiligheid. Rust uw 3008 uit met nog meer voorzieningen waardoor u in alle rust kunt rijden en uw auto onder alle omstandigheden kunt beheersen.

Romer Baby SafeRomer Duo

Kiddy Life Recaro Start

1

3

2

Page 13: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

13

SneeuwkettingenOnder winterse omstandigheden is een set sneeuwkettingen onmisbaar. U kunt deze kruiskettingen eenvoudig aanbrengen zonder dat u uw auto hoeft te verplaatsen. Naast het gebruik van sneeuwkettingen, kunt u kiezen voor extra veiligheid en

comfort door van oktober tot maart met winterbanden te rijden. Tijdens herfstige en/of winterse weersomstandigheden bieden

ze u meer grip en veiligheid.

Anti diefstalboutenDeze bouten verhinderen

ongewenste demontage van uw lichtmetalen velgen.

Peugeot EHBO-etui, gevarendriehoek, veiligheidsvestU kunt niet voorzichtig genoeg zijn… Het soepele EHBO-

etui bevat alles wat u nodig heeft om eerste hulp te bieden, variërend van pleisters tot een overlevingsdeken. De superreflecterende gevarendriehoek is eveneens een

onmisbaar accessoire, hij wordt geleverd in een stevige grijze etui. Het veiligheidsvest is voorzien van het Peugeot-logo.

LifeHammer®

Wanneer na een ongeluk de sluiting van de auto-gordel niet meer los te krijgen is en de portieren en ramen niet meer open

kunnen, biedt de LifeHammer® uitkomst in deze benarde positie. De dubbele hamer van de LifeHammer® heeft geharde punten,

die het zijraam in enkele seconden verbrijzelen. Het ingebouwde, vlijmscherpe Solingen mes snijdt met één haal de autogordel door. De LifeHammer® is eenvoudig te monteren en door zijn

fluorescerende kop in het donker altijd zichtbaar.

Page 14: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

RUST UW AUTO UIT MET DE BESTE MULTIMEDIAReis nog comfortabeler dankzij de beste high-tech multimedia.

iPod/MP3 interface Geniet van uw favoriete muziek-bestanden via MP3 of iPod rechtstreeks uit de speakers van uw 3008. Uw servicepunt informeert u graag over de mogelijkheden.

1

1

Page 15: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Bluetooth® handsfree carkit (vast)Voor optimale bereikbaarheid kan deze

handsfree carkit worden ingebouwd. Vraag uw servicepunt naar de mogelijkheden.

Portable navigatiesysteemDit navigatiesysteem beschikt over een Europakaart (afhankelijk van het model).

TomTom

15

Bluetooth® handsfree carkit

Handsfree Bluetooth®

Telefoneer terwijl u uw handen aan het stuur kan houden en uw GSM met Bluetooth® in uw zak of tas zit.

Page 16: 2010 Peugeot 3008 accessoires brochure

Vakkundig, vertrouwd en transparante tarievenAlleen al in Europa staan er meer dan 10.000 servicepunten tot uw beschikking. Peugeot beschikt over een wereldwijd hoog-gekwalificeerd servicenetwerk. Elk servicepunt beschikt over dehoogwaardige apparatuur en kennis om uw Peugeot snel en doel-treffend te onderhouden of repareren. Ze werken volgens dezelfde Peugeot normen en hanteren daarbij redelijke tarieven; een pret-tig gevoel bij de steeds meer vervagende Europese grenzen.

Onderdelen en accessoiresPeugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen alvorens ze goedgekeurd worden. Herkenbaar aan de speciale verpakking en goed voor een vol jaar Peugeot garantie zowel op materialen als arbeidsloon (natuurlijk niet bij normale slijtage).

Snelle service als het om onderdelendistributie gaatDe meeste onderdelen zijn op voorraad. En mocht iets toevallig eens niet in huis zijn, dan is het met het geautomatiseerde dis-tributiesysteem praktisch altijd binnen 24 uur ter plekke. Lange reparatieperioden zijn hierdoor nagenoeg uitgesloten en voor de tussentijd is er desgewenst vervangend vervoer mogelijk.

Peugeot OnderhoudssysteemPeugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepun-ten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Ook bij regulier onderhoud mogelijkheid voor Assistance-uitbreiding.

Peugeot Airco ServiceDe fabriek schrijft geen specifiek preventief airco-onderhoud voor. Toch is het zinvol de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Om optimaal gebruik te maken van uw airco-installatie heeft Peugeot drie verschillende con-troles ontwikkeld, met landelijk geldende adviesprijzen.

Peugeot AssistanceTijdens de contractuele garantietermijn kunt u in heel Europa rekenen op de gratis hulp van Peugeot Assistance bij techni-sche pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Voor bedrijfsauto’s geldt 3 jaar Peugeot Assistance.

Peugeot Erkend Schadeherstel Kies bij (ruit)schade aan uw auto altijd voor het Peugeot Erkend Schadebedrijf. Uitsluitend bedrijven die aan de cri-teria van Peugeot Nederland N.V. voldoen en zich daar ook contractueel aan onderworpen hebben, mogen het predi-kaat Peugeot Erkend Schadeherstel voeren. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht.

Peugeot Mobiliteit ServiceAls uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk Peugeot service-punt in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen.

Peugeot PakketprijzenVoor uitlaten, remmen, trekhaken, alarmsystemen, accu's, ruitenwissersets en de meeste accessoires zijn er concur-rerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW.

Peugeot ZekerheidscontractBinnen het eerste jaar van de tweejarige contractuele fabrieks-garantie kunt u het Peugeot Zekerheidscontract afsluiten: naar keuze 1, 2 of 3 jaar extra zekerheid, mits de auto niet meer dan 30.000 km heeft gereden. Hiermee bent u volledig gedekt tegen nagenoeg alle buitengewone reparatiekosten die niet onder normale slijtage vallen.

InformatieKijk voor meer informatie over Peugeot en haar dienst-verlening op www.peugeot.nl. Of bel gratis:0800 – PEUGEOT (7384368)

De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve u contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereproduceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

Peugeot Service

UIT

GA

VE

VAN

PEU

GEO

T N

EDER

LAN

D N

.V. 2

009.

AS/

AC

C/3

008/

09/0

5/25