2010 - Juli en Augustus

12
juli/augustus 2010 nieuws Verkoop Telefoon: [026] 3190200 / Verkoop Fax: [026] 3190201 / E-mail: [email protected] / Website: www.gmi.nl 1 De vakantie staat weer te beginnen! Wekenlang de rust zoeken of juist activiteiten die voor ontspanning zorgen. Voor veel mensen zijn die rust & activiteiten de uitgelezen gelegenheid om van hun favoriete muziek te genieten. Muziek en vakantie horen bij elkaar; dat bewijzen miljoenen mensen ieder jaar opnieuw. Tot die conclusie komen wij ook en daarom is er nu ‘Summer Hits’: een zonnige compilatie van de beste christelijke muziek. Met zomerse songs van o.a. Leeland (onlangs nog op de EO Jongerendag en in augustus op het Xnoizz Flevo Festival), Michael W. Smith, Lincoln Brewster en nog vele anderen is het genieten van frisse muziek. En tegelijkertijd opgebouwd en bemoedigd worden. Wie zo uit zijn vakantie komt, haalt het beste er uit! ‘Summer Hits’ is natuurlijk niet uitsluitend bedoeld om in de vakantie van te genieten; deze CD bewijst zich het hele jaar door. Warm aanbevolen! Various Artists Summerhits CD – IME1305 – Integrity Media Europe - 12.50 POP ANDERE TOPTITELS DEZE MAAND: PAGINA 2 PAGINA 3 PAGINA 8 Als je Kerrie Roberts op straat zou tegenkomen, zou niets verraden dat deze dame een zeer bijzonder talent heeft. Kerrie heeft een bescheiden karakter, maar een groot, soulvol stemgeluid. En dat komt nu bovendrijven op haar debuut CD. Eén luisterbeurt naar de hitsingle ‘No Matter What’ overtuigt onmiddellijk, en dit debuut staat vol van dergelijke, dynamische songs: ‘Kerrie Roberts’ is popmuziek van de bovenste plank, met een soul randje. Als dochter van een predikant groeide Kerrie niet alleen al zingend op; ze kreeg ook een levensstijl van compassie naar de naaste voorgeleefd. Dit alles is verwerkt op dit bijzondere album, dat zeker tot de pop-toppers van het jaar gerekend mag worden. Kerrie Roberts Kerrie Roberts CD – RRA10147 – Reunion Records - 17.90 POP

description

GMI Music Muzieknieuws juli - augustus 2010

Transcript of 2010 - Juli en Augustus

juli/augustus 2010nieuws

Verkoop Telefoon: [026] 3190200 / Verkoop Fax: [026] 3190201 / E-mail: [email protected] / Website: www.gmi.nl

1

De vakantie staat weer te beginnen! Wekenlang de rust zoeken of juist activiteiten die voor ontspanning zorgen. Voor veel mensen zijn die rust & activiteiten de uitgelezen gelegenheid om van hun favoriete muziek te genieten. Muziek en vakantie horen bij elkaar; dat bewijzen miljoenen mensen ieder jaar opnieuw. Tot die conclusie komen wij ook en daarom is er nu ‘Summer Hits’: een zonnige compilatie van de beste christelijke muziek. Met zomerse songs van o.a. Leeland (onlangs nog op de EO Jongerendag en in augustus op het Xnoizz Flevo Festival), Michael W. Smith, Lincoln Brewster en nog vele anderen is het genieten van frisse muziek. En tegelijkertijd opgebouwd en bemoedigd worden. Wie zo uit zijn vakantie komt, haalt het beste er uit!‘Summer Hits’ is natuurlijk niet uitsluitend bedoeld om in de vakantie van te genieten; deze CD bewijst zich het hele jaar door. Warm aanbevolen!

Various Artists

Summerhits

CD – IME1305 – Integrity Media Europe - € 12.50

POP

andere tOPtitels deze maand:

PAGINA 2 PAGINA 3 PAGINA 8

Als je Kerrie Roberts op straat zou tegenkomen, zou niets verraden dat deze dame een zeer bijzonder talent heeft. Kerrie heeft een bescheiden karakter, maar een groot, soulvol stemgeluid. En dat komt nu bovendrijven op haar debuut CD. Eén luisterbeurt naar de hitsingle ‘No Matter What’ overtuigt onmiddellijk, en dit debuut staat vol van dergelijke, dynamische songs: ‘Kerrie Roberts’ is popmuziek van de bovenste plank, met een soul randje. Als dochter van een predikant groeide Kerrie niet alleen al zingend op; ze kreeg ook een levensstijl van compassie naar de naaste voorgeleefd. Dit alles is verwerkt op dit bijzondere album, dat zeker tot de pop-toppers van het jaar gerekend mag worden.

Kerrie Roberts

Kerrie Roberts

CD – RRA10147 – Reunion Records - € 17.90

POP

2

Sommige aanbiddingsleiders en artiesten brengen net dat beetje extra in hun muziek, wat het een unieke ‘smaak’ geeft. Joel Augé (spreek uit: Oozjee) is zo’n artiest. Met zijn emotievolle stemgeluid en vaak akoestisch getinte arrangementen hebben zijn aanbiddingsliederen vaak veel raakvlakken met het betere singer-songwriter werk. ‘Invisible Things’ mag wat dat betreft als het nieuwe paradepaardje van de Canadees gelden. Joel presenteert hier songs die ons aanspreken in onze dagelijkse realiteit en tegelijkertijd getuigen van Gods Almacht. En hij doet dit op een manier die dit zowel begrijpelijk als muzikaal artistiek vernieuwend is. ‘Invisible Things’ is een album dat snel een schare fans zal krijgen, en de onvermijdelijke mond op mond reclame belooft veel goeds voor Joel Augé in Nederland!

Invisible Things

Joel Augé

CD – 48112 – Integrity Music - E 17.90

mOdern wOrshiP

De New Wine conferenties, die jaar in jaar uit in het Verenigd Koninkrijk worden georganiseerd, brengen iedere keer weer duizenden mensen samen. In die omgeving klinken

getuigenissen, worden levens veranderd en krijgt het allemaal een stem in aansprekende aanbidding. ‘Glory To You’ is een weergave van de songs die rondom het afgelopen jaarthema op de New Wine conferenties klonken. Vernieuwend en aansprekend!

Glory To You

New Wine

CD – SUR5199 – Survivor Records

E 17.50

Traditiegetrouw verschijnt ieder jaar een compilatie van de southern gospel songs, die door het ‘Singing News’ magazine verkozen zijn.

De editie van 2010 is wat dat betreft een waar southern gospel feest, met indrukwekkende muziek van onder andere Greater Vision en Karen Peck & New River. Een aanrader voor wie in aanraking wil komen met nieuwe, hoogstaande southern gospel!

Various Artists

Singing News Top Ten 2010

CD – NH8090 – New Haven

E 17.90

Praise & wOrshiP sOuthern gOsPel

Sinds de Gaither Vocal Band haar nieuwe besetting –vijf man sterk- bekend maakte, verlangde ze er naar om een CD te maken als deze! Bill Gaither, Michael English, Wes Hampton, Mark Lowry en David Phelps stralen individueel al jaren; nu laten zij als ensemble ongeëvenaarde, nieuwe muziek horen die hoop doet leven in de harten van de luisteraar. Met verschillende concerten in Nederland in een vol Ahoy Rotterdam heeft de groep haar reputatie al meer dan bewezen.

‘Greatly Blessed’ is een absoluut nieuw hoogtepunt in de unieke geschiedenis van deze vocale supergroep. Met nieuwe liederen en nieuwe arrangementen van tijdloze favorieten is ‘Greatly Blessed’ een must voor de liefhebber van southern gospel van topkwaliteit – en dus ook zeker voor de vele fans van de Gaither Vocal Band. Dit is een CD die volop getuigt van het rijke leven met God; een leven dat rijk zegent! Laat u verrassen door ‘Greatly Blessed’.

Greatly Blessed

Gaither Vocal Band

CD – SHD6048 – Gaither Music - E 17.50

sOuthern gOsPel

3

Veel mensen vroegen zich af wat de afzonderlijke leden van het inmiddels afgezwaaide Delirious? nu gingen doen. Met de ‘One EP’ geven bassist Jonathan Thatcher en gitarist Stu Garrard alvast een antwoord. Met enkele Amerikaanse muziekvrienden vormen ze samen de nieuwe groep One Sonic Society. Qua geluid doet deze nieuwe formatie zeker niet onder voor Delirious?. De songs die ter kennismaking op dit mini-album klinken, zijn intelligente, groots opgebouwde moderne worship songs die niet zouden misstaan in een stadion of op een festival. Eén ding is zeker: de toekomst is hier voor de vele fans van Delirious?, en One Sonic Society zet de deur wijd open voor wie het horen wil!

One EP

One Sonic Society

CDEP – EW10924 – Essential Worship - E 5.95

mOdern wOrshiP

Jarenlang gaf het Britse Yfriday jongeren een stem om op hun eigen, eigentijdse manier hun geloof te uiten in muziek. De band gold als bevlogen, gepassioneerd en

dat klonk telkens weer door in de vele songs die ze op haar naam heeft geschreven. Aan het muzikale bestaan van Yfriday is inmiddels een einde gekomen, en ‘Everlasting God’ laat de Britten zeker niet ongemerkt afscheid nemen! Deze dubbel CD staat vol met de beste songs van het gezelschap. Gitaar worship van de bovenste plank!

Everlasting Friday; The Best Of

Yfriday

2CD – SUR5207 – Survivor Records

E 20.50

De titel van zijn derde album geeft volgens rapper Trip Lee precies aan waar hij zich bevindt. Aan de ene kant maakt hij deel uit van een

gevallen wereld hier op aarde en aan de andere kant heeft hij door Jezus deel aan een Hemels bestaan en perspectief. Met die dubbele bril presenteert de publieksfavoriet hier baanbrekend nieuwe urban / hip hop. Een niet te missen album voor de hip hop liefhebber!

Between Two Worlds

Trip Lee

CD – RR8153 – Reach Records

E 17.50

Praise & wOrshiP urban

Kathryn Scott is een aanbiddingsleidster die in haar manier van doen laat zien dat haar hart op de juiste plek zit. Haar integere, rustige en loepzuivere stemgeluid is het enige wat de meeste mensen van haar horen; ze wil niet het middelpunt van de aandacht zijn als het om aanbidding gaat. Die oprechte houding wordt weerspiegeld in haar muziek en steeds meer mensen leren haar liederen zo waarderen. ‘We Still Believe’ is een schitterend nieuw werk van Scott. Met fraaie piano invloeden en twee aansprekende duetten met Brian Doerksen (onlangs nog in Nederland) is dit album een meer dan waardige opvolger van de

recente favoriet ‘I Belong’. Met nieuwe liederen als ‘Child Of God’ en ‘Let It Come’ toont Kathryn Scott haar breekbaarheid in de muziek, en wie het hoort, ervaart het zelf. Zo’n talent is niet te leren; dat wordt je gegeven. ‘We Still Believe’ is een CD die we met gepaste trots kunnen presenteren! Een songbook is los verkrijgbaar.

We Still Believe

Katrhyn Scott

CD – 48332 – Integrity Music - E 17.90

SONGBOOK - SB48337 - Integrity Music - E 20.50

mOdern wOrshiP

Songbook

4

Hip hop artiest K-Drama stelt zich aan het grote publiek voor met een bijzonder concept album. ‘We Fit: The Workout Plan’ draait om het Bijbelboek 1 Timotheus, waar gesproken wordt over geestelijke

training. Met maar liefst 16 tracks is ‘We Fit: The Workout Plan’ zeker geen afgeslankte CD, en de prima ‘flow’ van K-Drama’s hip hop garandeert nu al een vervolg.

We Fit: The Workout Plan

K-Drama

CD – CMR30040 – Cross Movement

€ 14.50

‘Worship’s Biggest Anthems’ bevat precies wat het claimt te bevatten. De grootste, tijdloze worship songs die vandaag de dag klinken in zowel

kerken als stadions. Want dat is de grote kracht van deze liederen; ze nodigen als vanzelf uit tot meezingen en brengen muzikaal een ervaring die zich met weinig laat vergelijken! ‘Worship’s Biggest Anthems’ bevat selecties op een dubbel CD van o.a. Graham Kendrick, Brenton Brown, Miriam Webster en Matt Redman.

Various Artists

Worship’s Biggest Anthems

2CD – KM3124 – Kingsway Music

€ 20.50

hiP hOP Praise & wOrshiP

Lynda Randle is een alom gewaardeerde gast bij de Homecoming concerten van Bill & Gloria Gaither. En met goede reden! De liederen die ze als geen ander

kan vertolken, brengen hoop & bemoediging voor haar luisteraars. Op haar nieuwe CD ‘Woman After God’s Own Heart’ presenteert Lynda nieuwe en oude liederen die vrouwen bemoedigt om hun leven te leven naar God’s plan.

Woman After God’s Own Heart

Lynda Randle

CD – SHD2790 – Gaither Music

€ 14.50

‘Name Above All Names’ is de eerste CD van ALM UK onder hetIntegrity label. De band die beide organisaties gemeen hebben, is dievan een roeping om mensen in Gods Aanwezigheid te brengen. Voor

ALM UK zijn de liederen daarbij vaak een getuigenis van mensen die in haar kerk hun bestemming vinden. De gemeente is zeer actief in de opvang en begeleiding van mensen die ontspoord zijn. ‘Name Above All Names’ kent dan ook grootse, overtuigde songs als ‘Great And Glorious’, en het meeslepende titelnummer. Het is nieuwe aanbiddingsmuziek voor de komende jaren.

Name Above All Names

ALM UK

CD – 47852 – Integrity Music -

€ 17.90

sOuthern gOsPel mOdern wOrshiP

Reminder

De beste, meest hitgevoelige songs van de afgelopen jaren.. samen op één rijk gevulde CD – die moet je gewoon hebben! Het concept van ‘Gotta Have Hits’ mag dan simpel zijn, de kwaliteit is er zeker niet minder om! ‘Gotta

Have Hits’ richt zich, in tegenstelling tot ‘Gotta Have Gospel’ op de pop en rock, r&B; kortom, de hitradio muziek van dit moment. Met aansprekende hits van o.a. MercyMe, Israel Houghton, Kirk Franklin, Mary Mary, Kari Jobe en Skillet is dit een ideaal kado; ook voor jezelf!

Various Artists

Gotta Have Hits

CD – 48302 – INO Music – € 17.90

Het Micha Jaar is een jaar waarin christenen wereldwijd de handen ineen slaan in de strijd tegen sociaal onrecht en armoede. Het jaar begint op 10 oktober 2010. In de aanloop naar deze unieke periode biedt

‘You Have Shown Us’ als het ware de soundtrack bij deze beweging. Dit zijn aanbiddingsliederen die draaien rond het thema van rechtvaardigheid in God’s ogen en hulp voor de zwakke. Met songs van o.a. Chris Tomlin, Delirious?, Godfrey Birtill, Matt Redman en Martin Smith.

You Have Shown Us

Micah Challenge

CD – KM3130 – Kingsway Music - € 17.50

POP Praise & wOrshiP

NOT AcTUAl cOVER

5

De ‘Gotta Have Gospel’ is de laatste jaren uitgegroeid tot een betrouwbare bron van de toonaangevende (black)gospel van het moment. En gospel zou gospel niet zijn, als daar niet regelmatig bijzondere koren in te horen zijn. Door de jaren heen zijn er verschillende koren geweest die zelfs boven dat hoogstaande maaiveld uit staken, zoals Kirk Franklin’s koor en Greater Anointing (het koor van Tye Tribbett). ‘Gotta Have Gospel: Ultimate Choirs’ zet deze nu op een rijtje en het resultaat is een verzameling spetterende gospel zonder weerga! Op de CD is ook een video bijgevoegd met een uitvoering van het Atlanta West Pentacostal Church Choir, dat een gospeltalentenjacht won als koor met een uitvoering van Richard Smallwood’s ‘Anthem Of Praise’. De (los verkrijgbare) DVD bevat video’s van o.a. Kurt Carr, Fred Hammond en T.D. Jakes.

Various Artists

Gotta Have Gospel!: Ultimate Choirs

CD - GC76750 - Gospo Centric - € 17.90

DVD – DVDGC77118 - Gospo Centric – € 17.90

gOsPel

Critici omschrijven de muziek van singer songwriter John Mark McMillan als ‘gutsy, poetic rock ’n roll’: vernieuwend, gedurfd en poëtisch dus. Maar de zanger uit het Amerikaanse Carolina laat zich niet zo makkelijk in een vat gieten. Zijn eerste landelijke visitekaartje was bijvoorbeeld het indrukwekkende worship lied ‘How He Loves’. Nu is de tijd gekomen om in detail kennis te maken met McMillan. Op het debuut album ‘The Medicine’ komen alle ingrediënten die hem tot nu toe omschreven, samen. Met doordachte teksten, alledaagse inspiratie en een muzikale stijl die misschien het beste omschreven kan worden als een mix tussen Bruce Springsteen en de David Crowder Band, is John Mark McMillan de verademing in een muziekwereld die soms in herhaling valt. ‘The Medicine’ is grootse en toch intieme singer songwriter rock, en dat is een kunst op zich!

The Medicine

John Mark McMillian

CD – 48152 – Integrity Music – € 17.90

mOdern wOrshiP

Claude, Connie, Dean, Kim en Mike Hopper maken al jaren een onuitwisbare indruk op de Homecoming concerten. The Hoppers zijn dan ook een bijzondere familie met het unieke talent om southern gospel dicht bij de mensen te brengen en er een belevenis als geen ander van te maken. Op de CD en (los verkrijgbare) DVD zijn hoogtepunten van The Hoppers uiot verschillende Homecoming concerten verzameld zoals het schitterende ‘Jerusalem’ en meeslepende ‘Come On Children, Let’s Sing’. De DVD bevat ook een warm interview en blik op deze familie, gepresenteerd door Bill Gaither. Zowel de CD als DVD bevatten o.a.: Stepping On The Clouds, That’s Him, I’m A Citizen Of Two Worlds, Come On Children Let’s Sing, The Holy Hills Of Heaven Call Me, Jerusalem, Good News, Hope, It’s Shouting Time In Heaven, I’ve Come Too Far,

Jesus Saves, I Will Serve Thee, Yahweh.

The Best Of The Hoppers

The Hoppers

CD – SHD6061 – Gaither Music – € 14.50

DVD - DVDSHD6060 – Gaither Music – € 17.90

sOuthern gOsPel

Al deze cd’s nu voor 9.90p/stuk!*

Zinderende Zomer Aktiedecyfer downCrash 44832 - € 17,90 nU 9,90!

israel hoUghtonThePowerOfOne45512 - € 17,90 nU 9,90!

skilletAwakeard2554 - € 14,50 nU 9,90!

desperation bandLightUpTheWorld46912 - € 17,90 nU 9,90!

phil staceyIntoTheLightrra10140 - € 17,90 nU 9,90!

matt redmanWeShallNotBeShakensUr5136 - € 19,50 nU 9,90!

flatfoot 56 JungleOfTheMidwestSeafld10848 - € 14,50 nU 9,90!

tal & acaciaWakeMeer10878 - E 14,50 nU 9,90!

kari jobeKariJobe45502 - € 14,50 nU 9,90!

gaither vocal bandReunitedshd6044 - € 14,50 nU 9,90!

casting crownsTheAltarAndTheDoorbsr10117 - € 14,50 nU 9,90!

third dayLiveRevelationser10298 - € 19,50 nU 9,90!

monk & neagleTheTwenty-FirstTimerra10115 - € 14,50 nU 9,90!

brenton brownAdorationsUr5178 - € 17,90 nU 9,90!

michael w. smithANewHallelujahrra10133 - € 17,90 nU 9,90!

john wallerWhileI’mWaitingrra10132 - € 14,50 nU 9,90!

Al deze cd’s nu voor 9.90p/stuk!*

Zinderende Zomer AktiepillarConfessionser10904 - € 14,50 nU 9,90!

the isaacsNaturallyshd6014 - € 17,50 nU 9,90!

don moenIBelieveThereIsMore44502 - € 17,90 nU 9,90!

healerVariousArtists47532 - € 17,90 nU 9,90!

iworship 24:7426322 - € 17,50 nU 9,90!

jan visserLiedjesronddeBijbeldeel3gmi1243 - € 14,50 nU 9,90!

phil wickhamCannons42552 - € 14,50 nU 9,90!

thank yoU for the mUsic vol. 6 VariousArtistsgmi1289 - € 14,50 nU 9,90!

laUra storyGreatGodWhoSaves42432 - € 14,50 nU 9,90!

oslo gospel choir 20Years20Songsfx344 - € 17,90 nU 9,90!

leelandSoundOfMelodieser10812 - € 14,50 nU 9,90!

jars of clayTheLongFallBackToEarther10903 - € 17,90 nU 9,90!

rend collective experimentOrganicFamilyHymnalsUr5168 - € 19,50 nU 9,90!

chynna & vaUghanOneReasonrra10146 - € 14,50 nU 9,90!

* deze actie is geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2010

paUl balocheGlorious47292 - € 17,90 nU 9,90!

brian doerksenHolyGod41252 - € 17,90 nU 9,90!

8

Met ‘The Legacy Project’ gaat gospel zanger John P. Kee terug naar zijn wortels. Hij verzamelde de beste stemmen die hij kon vinden en nam songs op die in de gospelkwartet

traditie van weleer passen. Het maakt ‘The Legacy Project’ tot een

bijzondere CD, die de passie van John P. Kee combineert met de rijke traditie van gospelmuziek. Onmiskenbaar de meest tijdloze CD tot nu toe van John P. Kee!

The legacy Project

John P. Kee

CD – VR77248 – Verity Records

€ 17.90

Twintig jaar geleden startte met Promise Keepers een bijzondere beweging; mannen worden sindsdien wereldwijd bijeen gebracht rondom zeven beloften die hen

aansporen hun leefomgeving te veranderen. In dit jubileumjaar verschijnt nu ‘City Transformation Worship’, wat een weergave is van de unieke aanbidding tijdens de Promise Keepers evenementen. Met maar liefst 18 live praise & worship songs van o.a. Joel Chernoff, Marty Goetz, Karen Davis en Jordan Elias.

city Transformation Worship

Promise Keepers

CD – 700423 – City of Peace - € 17.90

gOsPel Praise & wOrshiP

Wie een dwarsdoorsnede wil van de huidige moderne worship, heeft de afgelopen jaren kunnen rekenen op ‘Live To Worship’. Deze verzamelreeks maakte de grensverleggende muziek –die meer dan eens op bijvoorbeeld Xnoizz te horen is- inzichtelijk en betaalbaar voor iedereen. De boodschap verliest ‘Live To Worship’ nooit uit het oog. Zowel de presentatie als de songs zijn gekozen om duidelijk te maken dat aanbidding ons doel in het leven is; of dat nu in woord, daad of levensstijl is. Het zesde deel van de serie bevat maar liefst 28 tracks op een dubbel CD, met bijdragen van o.a. Rend Collective Experiment (Flevo Festival 2010!), Brenton Brown, Ben Cantelon, Graham Kendrick, Cathy Burton, Eoghan Heaslip, Marc James, Miriam Webster en Phil Wickham (in juni nog live in Nederland).

Various Artists

Live To Worship 6

2CD – KM3127 – Kingsway Music - € 20.50

mOdern wOrshiP

In de jaren ’80 bracht de Britse groep Paradise de muziekwereld in vervoering met een bijzonder aanstekelijke mix van gospel en funk. Met hits als ‘One Mind Two Hearts’ en ‘Love Is The Answer’ bracht de groep een dansbare stijl

en inhoudelijke gospel samen als nooit tevoren. Met deze CD kan opnieuw genoten worden van de allerbeste hits van het gezelschap, dat door de jaren heen niets van haar aantrekkingskracht blijkt te zijn verloren!

The Best Of Paradise

Paradise

CD – FIER6058 – Fierce! - € 17.50

Dit CD-Rom songbook is een digitale verzameling van de bladmuziek van Keith & Kristyn Getty. Het echtpaar staat bekend om haar moderne hymns, waaronder ‘In Christ Alone’. ‘The Ultimate Keith & Kristyn Getty Songbook’ bevat de bladmuziek, gitaar akkoorden en tekstvellen bij maar liefst 50 van hun meest bekende en geliefde liederen. Het maakt dit songbook tot een uitstekende bron voor wie bijvoorbeeld

nieuwe muziek, passend in een traditionelere sfeer, in zijn of haar gemeente wil introduceren.

The Ultimate Keith & Krystin Getty Digital Songbook

Keith & Krystin Getty

DIGITAL SONGBOOK – DVDKM4335 – Kingsway

Music - € 17.50

gOsPel Praise & wOrshiP

NOT AcTUAl cOVER

De jaarlijkse live CD van Soul Survivor is veel meer dan een modern live worship album (en het is traditiegetrouw een van de beste!). Het biedt ook

een kijkje in het muzikale hart van een beweging die jongeren jaar in jaar uit aanspoort en onderwijst in geloof. Het is de bakermat geweest voor de muziek van o.a. Matt Redman en Tim Hughes en nog altijd is Soul Survivor een rijke bron als het om moderne worship gaat. ‘Be My Everything: The Best Of Soul Survivor Live (2005-2009)’ zet de mooiste opnamen van de afgelopen vijf Britse live CDs op een rij, en dat betekent songs als ‘How Great Is Our God, ‘Happy Day’ en ‘Everlasting God’. ‘Be My Everything’ laat natuurlijk de vaste aanbiddingsleiders op het festival horen, maar introduceert ook (voor Nederland) nieuwe namen zoals Andreana Arganda, Beth Croft en Sam Parker.

Be My Everything: Best of Soul Survivor (2005-2009)

Soul Survivor

CD – SUR5200 – Survivor

Records - € 17.50

Praise & wOrshiP

Nieuwe worship songs zijn makkelijker dan ooit aan te leren met dit songbook en digital songbook! Het

songbook bevat de akkoorden van meer dan 170 (!) liederen en een CD-Rom met bladmuziek en projecteerbare teksten. Het digitale songbook bevat al die ingrediënten digitaal.

Various Artists

Survivor Songbook 7

SONGBOOK – SBSUR4267 – Survivor Records - €17.50

DIGITAL SONGBOOK - DVDSUR4274 - Survivor Records -

€17.50

Praise & wOrshiP9

Je waant je als vanzelf in een bruisende, swingende kerk met Jasper Williams Jr. en het Salem Bible Church Mass Choir! De CD en DVD ineen laat u genieten van een concert waarin gospel en praise & worship feestelijk samenkomen, met klassiekers als ‘The Old

Landmark’ en ‘Down Through The Years’. De DVD bevat het volledige concert.

landmark

Jasper Williams Jr.

CD/DVD – CA8242 – Comin’ Atcha - € 17.90

gOsPel

FusebOX series

Joanne Hogg is vooral bekend als zangeres van Iona, maar haar schitterende stem is inmiddes ook de basis geweest van twee persoonlijke, intieme solo CDs. Een fraaie aanvulling voor Iona fans!

Personal / looking Into The light

Joanne Hogg2CD – KM3120 – Kingsway Music – € 20.50

Met moderne arrangementen en een verfrissende aanpak is Andy Bromley in rap tempo één van de meest geliefde Britse aanbiddingsleiders geworden. Beleef zijn twee recente albums nu samen in de ‘Fusebox’ serie!

love Mercy / One Way

Andy Bromley2CD – KM3121 – Kingsway Music – € 20.50

Twee van de meest geliefde albums van de Britse aanbiddingsleider die onder andere ‘In Christ Alone’ schreef.

See What A Morning / O church Arise

Stuart Townend2CD – KM3122 – Kingsway Music – € 20.50

De ideale manier om zo snel mogelijk je verzameling van de beste aanbiddingsleiders compleet te hebben: de Fuse Box Series. Twee CDs voor de prijs van één!

10

Aaron Keyes is aanbiddingsleider in de Grace Fellowship Church en maakt zich al jaren sterk voor Bijbels onderricht van college of aspirant aanbiddingsleiders. Zijn nieuwe CD ‘Not Guilty Anymore’ is wat dat

betreft een toonbeeld van zijn visie: aansprekende, moderne gitaarworship met een solide Bijbelse basis. Met songs als ‘Forever Worthy’, ‘Help Me Lord’ en ‘Not What My Hands’ heeft Keyes oog voor gerechtigheid tegenover genade, liefde naast verantwoordelijkheid en belijdenis naast actie. Het levert een evenwichtige, warm aanbevolen kennismaking op!

Not Guilty Anymore

Aaron Keyes

CD – KM3132 – Kingsway Music

€ 17.50

De iWorship ‘Resource System’ DVDs zijn ontworpen als makkelijk bruikbaar hulpmiddel bij de presentatie van aanbiddingsliederen in groepen. De DVD bevat verschillende audio opties die hulp bieden aan de begeleidingsband (click track, instrumentale track en achtergrondzang) en voor de groep worden de liederen voorzien van ondertiteling en fraaie animatiebeelden.

Een alles-in-een oplossing!

iWorship Resource System DVD T

iWorship

DVD – DVD48321 – Integrity Music

€ 17.90

Praise & wOrshiP Praise & wOrshiP

‘The Redemption Hymnal’ is een veelgebruikte en gewaardeerde zangbundel in Groot-Brittannië. En het is een bron gebleken van nieuwe kerkliederen die gevoelsmatig

teruggrijpen op de traditie van weleer, terwijl ze nieuwe liederen en muziek introduceren. In de ‘Hymnmakers’ serie is het dan ook niet meer dan passend dat in deze nieuwe uitgave in de reeks aandacht is voor liederen uit het Redemption Hymnal.

Songs Of The Redemption Hymnal

Hymnmakers

CD – KM3090 – Kingsway Music

€ 17.50

Simpel, opgewekt en intiem. Zo omschrijft Chris McClarney zijn zelfgeschreven aanbiddingsliederen. Al 15 jaar leidt deze man aanbidding in kerken in Amerika en Groot-

Brittannië. Zijn liederen (waaronder ‘Your Love Never Fails’) blijken daarbij telkens een snaar te raken omdat ze zo helder onder woorden brengen wat de basis is van alle aanbidding: Gods Liefde. Op ‘Defender’ kan men nu kennis maken met de muziek en missie van Chris.

Defender

Chris McClarney

CD – KM3108 – Kingsway Music -

€ 17.50

Praise & wOrshiP Praise & wOrshiP

Er is weinig inlevingsvermogen nodig om te beseffen dat ‘Beautiful One’ haarfijn aangeeft waarom moderne worship songs zoveel ontdekt en toegepast worden in bijeenkomsten. Deze dubbel CD staat boordevol

tracks van Tim Hughes, Graham Kendrick, Delirious?, Brenton Brown, Godfrey Birtill en het vernieuwende Rend Collective Experiment (binnenkort op Flevo Festival). Het zijn worship songs die de kern van een relatie met God raken, en dit op een muzikaal vernieuwende manier doen. Een dubbel CD die er toe doet!

Beautiful One

Mission Worship

2CD – KM3114 – Kingsway Music –

€ 20.50

Als je een modern aanbiddingslied hoort, trekt de tekst natuurlijk

de aandacht. Maar de muziek is minstens zo belangrijk. De muziek heeft een grote impact op mensen – ook geestelijk. Met de 3CD box ‘The Best Instrumental Worship Album…Ever!’ zijn maar liefst 50 aanbiddingsliederen in een fraaie, instrumentale uitvoering, te horen. Een veelzijdige box die een absolute aanrader is als kado, ter bemoediging of voor inhoudsvolle sfeer.

Various Artists

The Best Instrumen-tal Worship Album... Ever!

3CD – KM3119 – Kingsway Music -

€ 22,50

Praise & wOrshiP Praise & wOrshiP

11

EVENEMENTENDeze artiesten treDen binnenkort op in neDerlanD of hebben Dit onlangs geDaan. De iDeale gelegenheiD om hun muziek De plaats

te geven Die het verDient!

guy penroD6 augustus, schiphol-rijk

shd6052

the aftersaugustus, xnoizz flevo

47582

renD collective experimentaugustus, xnoizz flevo

sur5168

stellar kartaugustus, xnoizz flevo

48062

leelanDaugustus, xnoizz flevo

er10905

parachute banDaugustus, Den haag

44752

jars of clay1 september, amsterDam

er10903

paul balochenovember

47292

2

3

4

5

1

kinderen

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

pop

2

3

4

5

6

7

9

10

8

praise & worship

Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

toPPers

1

cAstING crowNsTHE AlTAR AND THE DOOR BSR10117

skIlletAWAKE aRd2554

trINItycADA DIA 003295

stellAr kArtEVERYTHING IS DIFFERENT NOW 48062

the coNvocAtIoNTHE cONVOcATION ime1298

IsrAel houGhtoNTHE POWER OF ONE 45512

IsrAel ANd New breedA DEEPER lEVEl 43152

kArI jobeKARI jOBE 45502

delIrIous?FAREWEll SHOW SuR5174

mIchAel w. smIthA NEW HAllElUjAH RRa10133

1

FIreProoF the movIeVARIOUSdVdPROV10033

2

3

4

5

the stAtler brothersTHE GOSPEl MUSIc OF, VOl. 2dVdShd6074

the stAtler brothersTHE GOSPEl MUSIc OF, VOl. 1dVdShd4899

GAIther vocAl bANdBETTER DAY dVdShd6030

delIrIous?FAREWEll SHOW dVdSuR5193

GMI Music - Geograaf 42 - 6921 EW Duiven - Postbus 4 - 6920 AA DuivenRabobank Didam - 63.97.46.705 - Postbank - 35.88.929Handelsregister - 09067766 - BTW nr. NL 007941316B01

Websitewww.gmi.nl

[email protected]

Verkoop Fax[026] 3190201

Verkoop Telefoon[026] 3190200

mercymeTHE GENEROUS MR. lOVEWEll48132

cAstING crowNsUNTIl THE WHOlE WORlD HEARSBSR10135

oPwekkINGslIedereN DEEl 33 OPw20101

oPwekkING joNGereNDEEl 13OPw20103

leelANdlOVE IS ON THE MOVEeR10905

Guy PeNrodBREATHE DEEPShd6052

trINItyESTE MOMENTO071209

come & worshIP: choose A hAllelujAhVARIOUS ARTISTSime1301

GAtewAy worshIPTHE MORE I SEEK YOU48012

oslo GosPel choIrcOME lET US SINGime1304

oPwekkING kIds DEEl 20 OPw20102

kINderkoor de bromvlIeGPzzzAlMEN 4 KIDS 2 gmi1295

cd vol vrolIjke kINderlIedjesMUzIEK = cOOl (DEEl 8) gmi1293

cd vol vrolIjke kINderlIedjes GElOVEN = GAAF (DEEl 7) gmi1260

cd vol vrolIjke kINderlIedjes GOD = GOED (DEEl 3) gmi1265