2010 Hyundai Matrix BR NL

20

description

Hyundai Matrix haalt het beste uit het leven U wilt alleen het beste voor uw dierbaren. De Hyundai Matrix biedt het beste vervoer, met een hoog veiligheids- en comfortniveau, veel binnenruimte en een uitstekend zicht rondom.

Transcript of 2010 Hyundai Matrix BR NL

Page 1: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 2: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 3: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Hyundai Matrix haalt het beste uit het levenDe fraai vormgegeven Hyundai Matrix met de smalle grille, druppelvormige koplampen en contrasterende zwarte luchtinlaat in de voor-

bumper sluit visueel geheel aan bij de andere Hyundai-modellen. De geliefde gezinsauto deelt daarmee ook het hoge niveau van kwali-

teit, betrouwbaarheid, praktische bruikbaarheid en veiligheid. Tegelijkertijd heeft de Matrix een flexibel en zuinig karakter dat dit model

zo populair maakt bij jonge gezinnen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor maximaal plezier met de Hyundai Matrix.

Page 4: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Compact ruimtewonderDe originele lijnen van de Hyundai Matrix zijn getekend door Pininfarina, het

wereldberoemde Italiaanse designhuis. Dankzij het korte en hoge, maar elegante

ontwerp neemt de Matrix weinig plek in op de weg, terwijl hij een overvloed aan

interieurruimte biedt.

Vloeiend vormgegeven voor- en achterbumpers en grote koplampen geven de

Hyundai Matrix een moderne en vriendelijke uitstraling. De ruime keus aan

lakkleuren en velgontwerpen stellen u in staat het uiterlijk aan uw eigen smaak

aan te passen.

U wilt alleen het beste voor uw dierbaren. De Hyundai Matrix biedt het beste vervoer, met een hoog veiligheids- en comfortniveau, veel binnenruimte en een uitstekend zicht rondom.

Page 5: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 6: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 7: 2010 Hyundai Matrix BR NL

FlexibiliteitDe in delen neerklapbare achterbank vergroot snel de bagageruimte en biedt plaats aan grote spullen. Met de bank op zijn plek is er 345 liter laadruimte.

Na het wegklappen van de zitplaatsen ontstaat er een laadruimte van 1.284 liter. De achterbank is bovendien verschuifbaar waardoor gekozen kan

worden voor extra bagageruimte of veel beenruimte.

Page 8: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 9: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Prettige omgevingDe overzichtelijkheid en efficiëntie van het interieur vallen meteen op zodra u achter het stuur plaatsneemt. De lichte en ruimtelijke sfeer is te

danken aan de diep uitgesneden ramen, de hoge zitpositie en het functioneel ingedeelde dashboard. Alle benodigdheden voor een soepele en

veilige rit zijn binnen handbereik. De handgeschakelde versnellingsbak is geplaatst in het dashboard en behoort tot de standaarduitrusting.

Optioneel is de Hyundai Matrix ook leverbaar met een automatische transmissie (links afgebeeld). Airconditioning is standaard in de Hyundai

Matrix en de luxe StyleVersion heeft zelfs Climate control. Stap binnen in het mini-universum van de Hyundai Matrix.

InformatiecentrumDe snelheidsmeter en andere instrumentenbevinden zich samen met de optioneleboordcomputer onder een koepel in het midden van het dashboard.

WaarschuwingslampjesDirect boven het stuurwiel informeert een compacte verzamelingwaarschuwingslampjes de bestuurder over hoe de auto presteert.

Gemak dient de mensDoor het relatief hoge dak en de zorgvuldig gekozenwielbasis is de zitpositie meer rechtop dan in conven-tionele personenauto’s, is er volop hoofdruimte voorzelfs de langste inzittenden en is het makkelijker in- enuitstappen. Achterpassagiers hebben ook een goedzicht op de weg dankzij de verhoogde zitpositie.

Page 10: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 11: 2010 Hyundai Matrix BR NL

De geheime ingrediëntenEr gaat meer schuil onder zijn vlot gelijnde carrosserie dan het oog ziet als de Matrix langsrijdt. De degelijke en uitgebalanceerde techniek van de

auto zijn aan het zicht onttrokken. Zonde eigenlijk, want de inspanningen van Hyundai-ingenieurs zijn vanaf de eerste schetsen tot aan de uiteindelijke

productie van wereldklasse. De constructie van het onderstel, de aandrijflijnen, de veiligheid en de mechanische componenten voor de besturing en

de wielophanging; het zijn de perfecte ingrediënten voor vele betrouwbare, economisch verantwoorde en veilige kilometers in de Hyundai Matrix.

Passieve veiligheidDe veiligheid van de inzittenden staat voorop. De stijve veiligheidskooi is op belangrijke punten versterkt met staal met hoge treksterkte. Verstevigingsbalken inde flanken en kreukelzones aan de voor- en achterzijde absorberen onverhooptebotsenergie.

1.6i benzinemotor. De tweede generatie van Hyundai’s Alpha-motor biedt een aantrekkelijke mix van prestaties, verfijning, brandstofefficiëntie en lage emissies. Hij produceert 103 pk (76 kW) bij 5.800 toeren per minuut en is naar keuze leverbaar met eenhandgeschakelde of automatische transmissie.

1.000 2.000 3.000 4.000 5.000 6.000

Vermogen (pk)

20

30

40

50

60

70

80

90

100

110

120

130

140

Toerental (t.p.m.)

Koppel (Nm

)

30

40

55

65

75

90

100

1.6i benzinemotor

Page 12: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 13: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Geniet van het leven met Hyundai!Het uitzoeken van een nieuwe auto is een van de leukere dingen in het leven.

Daarbij is het belangrijk om de juiste keuze te maken, aangezien de auto jaren-

lang een betrouwbaar lid van de familie moet zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat

de Hyundai Matrix perfect is voor elk actief gezin – met zijn vlotte

styling, compacte formaat, riante binnenruimte, complete uitrusting, hoge

veiligheidsniveau, lage gebruikskosten en betrouwbare techniek. Waar wacht u

nog op?

Page 14: 2010 Hyundai Matrix BR NL

IN DETAIL

Mistlampen vóórDe mistlampen zijn vloeiend opgenomen in de nieuwe voor-bumper, die gekenmerkt wordt door een vloeiend en krach-tig vormgegeven grille. (vanaf DynamicVersion)

FamilielidMet zijn fraai vormgegeven grille, motorkap en voorscher-men sluit de Hyundai Matrix helemaal aan bij het design vande Hyundai-familie.

Mistlampen achterDe gestroomlijnde achterbumper met de daarin geïntegreer-de mistlampen dragen bij aan een nog aantrekkelijkere ensportievere uitstraling.

Prettig sturenDe hoogteverstelling van het stuurwiel zorgt ervoor dat vrijweliedereen een comfortabele en prettige rijpositie kan vinden.Dankzij de stuurbekrachtiging hoeft de bestuurder zich minder in te spannen terwijl hij de wegligging perfect aanvoelt.

Elektrisch bedienbare zijruitenDe bedieningsschakelaars voor de elektrisch bedienbareruiten en buitenspiegels zijn in het deurpaneel gegroepeerd.

Climate controlHet bedieningspaneel van de Climate control (standaard opStyleVersion) bevat een digitale display.

Derde remlichtHet hoog gemonteerde derde remlicht met led-techniek is inde achterspoiler geïntegreerd.

12-voltaansluitingMet de 12-voltaansluiting in de console tussen de voor-stoelen kunnen mobiele telefoons, spelcomputers, laptopsen andere elektronica opgeladen worden (standaard op StyleVersion).

KoplampenDe uitstraling is hightech dankzij de grotere heldere koplampunits die de bolling van de carrosserie volgen en netjes in het plaatwerk geïntegreerd zijn.

Page 15: 2010 Hyundai Matrix BR NL

HandschoenkastjeIn het diepe en brede handschoenkastje in het dashboardkunnen waardevolle voorwerpen veilig opgeborgen worden.

Multi-boxDit handige opbergvakje in de middenconsole biedt plaatsaan allerlei kleine spullen.

Opbergvak aan bestuurderszijdeHet brede, open opbergvak onder de stuurkolom is ruim genoeg voor een zaklamp en andere nuttige voorwerpen.

15” stalen velgen met ‘sporty design’wieldeksels

Standaard op ActiveVersion en DynamicVersion

15” zes-spaaks lichtmetalen velgenStandaard op StyleVersion.

Bekerhouder aan passagierszijdeDe voorpassagier beschikt over een uittrekbare beker-houder die zich onder het rechter ventilatierooster op hetdashboard bevindt.

Armsteun achterDe opklapbare armsteun zit geïntegreerd in de rugleuningvan de achterbank en heeft een rechthoekige uitsparing vooronder meer drinkbekers (standaard vanaf DynamicVersion).

AfstandsbedieningDe sleutelhanger aan de startsleutel bevat een elektronischezender waarmee op enkele meters afstand de deuren ontgrendeld en vergrendeld kunnen worden (standaard vanaf DynamicVersion).

BagagenetDe bagageruimte is uitgerust met bevestigingshaken en eenflexibel bagagenet om losse voorwerpen mee vast te zetten.

Page 16: 2010 Hyundai Matrix BR NL
Page 17: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Afmetingen

1.740 1.485 815 2.6004.060

635

1.68

5

eenheid: mm

Page 18: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Hyundai, de kracht van kwaliteit

Development & Design Center, Rüsselsheim

U staat op het punt te kiezen voor het merk Hyundai, één van de grootste en succesvolsteauto fabrikanten ter wereld. Hyundai biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting en betaalbare topkwaliteit. Veiligheid, betrouwbaarheid en een stijlvolle uitstraling zijn daarbij vanzelfsprekend.

Hyundai timmert hard aan de weg. Door omvangrijke investeringen in technologisch onderzoek en nieuwe modellen heeft Hyundai een moderne generatie auto’s ontwikkeld die nauwgezet zijn afgestemd op de smaak en stijl van de veeleisende automobilist van nu.

De combinatie van topkwaliteit, een sterk design en een aantrekkelijke prijs is uniek. Hyundai biedt al deze voordelen. Bij de ontwikkeling van onze auto’s staat hoogwaardig materiaalgebruik voorop. Doordachte constructies verfijnen het productieproces met als gevolg dat tijdens de fabrikage van elke Hyundai een hoge kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Als gevolg hiervan levert Hyundai veilige auto's met hoge betrouwbaarheid en een lage kilometerkostprijs. De ontwerpers in Hyundai’s Europese Design Center zorgen daarnaast voor een dynamische, sympathieke en moderne styling die u zeker zal aanspreken. Dankzij een effi ciënte productie zijn de prijzen zeer concurrerend: u betaalt dus minder voor topkwaliteit en design.

Het modellengamma van Hyundai is zeer uitgebreid. Alle auto’s zijn voorzien van sterke en zuinige hightech benzine- of dieselmotoren die desgewenst kunnen worden gekoppeld aan een automatische tranmissie. Welke voorkeur en welk budget u ook heeft; er is altijd volop keuze. Dat verklaart het succes van ons merk wereldwijd en ook in Nederland, waar Hyundai al jaren tot de tien meest succesvolle en bestverkopende merken behoort.

Gedegen en attente service

Wie een Hyundai koopt, weet zich ook verzekerd van een gedegen en attente serviceorganisatie. In Nederland staan 144 Hyundai-partners voor u klaar. Ook in andere Europese landen beschikt Hyundai over een omvangrijk servicenetwerk. De adressen staan in het overzicht dat bij aflevering in elke nieuwe Hyundai ligt.

Bij deze servicebedrijven werken enthousiaste technici die zijn opgeleid volgens de zeer hoge standaarden die Hyundai wereldwijd hanteert. Deze professionals weten niet alleen alles van techniek. Onze technici begrijpen ook wat klanten verwachten als ze de auto brengen voor onderhoud of reparatie: een complete prijsopgave vooraf, heldere informatie, duidelijke afspraken en een attente houding.

Onderhoud op MaatIedere Hyundai-rijder is anders. Dus iedere Hyundai wordt anders gebruikt. Daarom biedt Hyundai Onderhoud op Maat. Voor een vaste, lage prijs verzorgt de Erkend Reparateur al het onderhoud en de reparaties gedurende de afgesproken periode en het aantal kilo meters. Vraag uw dealer naar de brochure.

Hyundai AutoverzekeringEen uitstekende verzekering tegen een opmerkelijk laag tarief: dat is de Hyundai Autoverzekering. Met maar liefst drie jaar nieuwwaardegarantie. Uw eigen dealer verzorgt alle bijkomende werkzaamheden, zoals herstel van een eventuele schade. Wel zo prettig, wel zo zeker. Lees ook de brochure.

Accessoires Veel keuze, hoge kwaliteit en goed advies: ook op het gebied van accessoires heeft Hyundai veel in huis. Voor alle modellen is een uitgebreid accessoireover-zicht beschikbaar. Vraag dus even naar de accessoirebrochure en de prijslijst.

Page 19: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Hyundai Lease: Uw partner in business

Een eigen design, ruimte, veiligheid, comfort en krachtige dieselmotoren met automatische transmissie: de zakelijk rijder weet dat Hyundai veel te bieden heeft. Hyundai Lease staat daarbij garant voor complete dienstverlening en persoonlijk contact met de Hyundai-dealer. Daarbij biedt Hyundai Lease keuze uit twee leasepakketten.

De keuze uit twee pakketten geeft de rijder de ruimte om te kiezen voor een service- en tariefniveau dat bij hem of haar past. Standaard biedt Hyundai Lease het ECONOMY leasepakket. Dat biedt een aantrekkelijk leasetarief plus een goed serviceniveau. De rijder die meer gemak, service en extra’s wenst, kan kiezen voor het uitgebreide EXCELLENT leasepakket, inclusief onder meer Haal- & Brengservice bij onderhoud, een navigatiesysteem en winterbanden. Over Hyundai Lease is een aparte brochure beschikbaar.

• Een scherp leasetarief waarin de volgende servicecomponenten zijn opgenomen:- rente en afschrijving;

- houderschapsbelasting; - verzekering;

- reparatie, onderhoud en banden;- Hyundai-mobiliteitsgarantie voor de gehele looptijd van het contract.

• Uit te breiden met een (inter)nationale tankpas.• U ontvangt de HMotion, het merkblad voor Hyundai-rijders.• Uitgebreide afl everset.

Het ECONOMY leasepakket

Hyundai Finance: Maatwerk voor particulierenEen verantwoorde en aantrek-kelijke financiering regelt u eenvoudig via uw dealer dankzij Hyundai Financial Services. U kunt kiezen welke vorm het beste bij u past.

Hyundai Budget MobiliteitEen heldere vorm van financieren – met een vast maandbedrag en met de mo-gelijkheid de maandlasten te verlagen door een slottermijn te kiezen.

Hyundai Flexibele MobiliteitDe naam zegt het al: Hyundai Flexibele Mobiliteit beweegt met uw wensen mee. Bij deze financiering kunt u tus-sentijds al afgeloste bedragen opnieuw opnemen en ook tussentijds extra afl ossen.

Hyundai Persoonlijke MobiliteitEen vast bedrag per maand, een vaste looptijd en toch plezierig maatwerk. Met Hyundai Persoonlijke Mobiliteit kunt u het bedrag en de looptijd zo kiezen dat het maandbedrag past bij uw wensen.

Hyundai Continue MobiliteitElke drie jaar rijdt u in de nieuwste Hyundai – voor een vast bedrag per maand. Dat is Hyundai Continue Mobi-liteit. Het is mogelijk dankzij Hyundai’s unieke restwaardegarantie, de loya-liteitsbonus voor u en de uitgekiende financiering van uw auto.

Financieren is maatwerk: de Hyun-dai-dealer kan u informeren over de mogelijkheden en voorwaarden en heeft meer documentatie voor u. Kijk ook op www.hyundai.nl.

Alle service van het ECONOMY leasepakket en de volgende extra’s:• Binnen 5 werkdagen een afspraak voor

een onderhoudsbeurt.• 1 set winterbanden op stalen velgen.

Opslag van de banden wordt door ons geregeld.• Haal- & Brengservice bij iedere

onderhoudsbeurt.• Na elke beurt wordt uw Hyundai

gewassen en gestofzuigd bij u afgeleverd.• Radio/cd-speler met navigatie.• Vervangend vervoer.• Uit te breiden met een (inter)nationale

tankpas.

Het EXCELLENT leasepakket

Financial lease:Met financial lease schaft u een nieuwe of gebruikte Hyundai aan en houdt u toch middelen vrij om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Hyundai hanteert scherpe tarieven en biedt u met deze leasevorm veel vrijheid. Lagere maandlasten door een aanbetaling, versneld aflossen en zelf keuzes maken over onderhoud en verzekering: u heeft de regie zelf in handen.

Voordelen Financial lease:

- U krijgt een auto op maat tegen een scherp tarief - U bent verzekerd van een aantrekkelijke rente - Door middel van een aanbetaling verlaagt u het leasetarief - U heeft zelf de regie in handen

Page 20: 2010 Hyundai Matrix BR NL

Greenib Car b.v., Postbus 281, 2170 AG Sassenheim.Telefoon: (0252) 240 340 Fax: (0252) 240 349. www.hyundai.nl

DE IN DEZE FOLDER GEBRUIKTE FOTO’S ZIJN UITSLUITEND BEDOELD TER ILLUSTRATIE, EN KUNNEN WAT BETREFT DE SPECIFICATIES AFWIJKEN VAN DE STANDAARD SPECIFICATIES PER TYPE. AAN DE FOTO’S KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND. VOOR DE JUISTE SPECIFICATIES PER TYPE VERWIJZEN WIJ U NAAR DE APARTE SPECIFICATIEBLADEN. WIJ BEHOUDEN HET RECHT VOOR OM MODELLEN, KLEUREN EN UITRUSTINGEN TE WIJZIGEN ZONDER VOORAFGAANDE AANKONDIGING EN ZONDER VERPLICHTING DE REEDS OP DE MARKT ZIJNDE AUTO’S TE WIJZIGEN.

RAADPLEEG VOOR ALLE ZEKERHEID UW DEALER. HET IS MOGELIJK DAT SOMMIGE VAN DE GETOONDE OF OMSCHREVEN OPTIES IN DEZE BROCHURE NIET TOT DE STANDAARD UITRUSTING BEHOREN. DEZE ZIJN VEELAL BESCHIKBAAR TEGEN MEERPRIJS. DRUK- EN ZETFOUTEN VOORBEHOUDEN.

Hyundai Multipointgarantie

Voor u is belangrijk dat u niet alleen verzekerd bent van een betrouwbare auto van hoogstaande

kwaliteit, maar ook van alle mogelijke service na de aanschaf. Bij Hyundai geldt de Multipointgarantie die

bestaat uit 3 jaar productgarantie, 6 jaar carrosseriegarantie en 3 jaar Mobiliteitsgarantie. Bovendien is er

3 jaar lang géén kilometerbeperking. De Mobiliteitsgarantie

geeft zeven dagen per week, 24 uur per dag recht op hulp

(reparatie, transport, vervangend vervoer) bij pech onderweg.

Uw Hyundai dealer:

MB

MA

0809

01