2010 Hyundai 5 jaar driedubbele garantie

8
5 JAAR DRIEDUBBELE GARANTIE De beste kwaliteit, de minste zorgen

description

5 jaar DrieDubbele Garantie De beste kwaliteit, de minste zorgen De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan 4,75 miljoen auto’s. rond 2013 moeten het zelfs 6,3 miljoen auto’s per jaar worden.

Transcript of 2010 Hyundai 5 jaar driedubbele garantie

5 jaar DrieDubbele GarantieDe beste kwaliteit, de minste zorgen

De beste kwaliteit, de beste garantieHyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan 4,75 miljoen auto’s. rond 2013 moeten het zelfs 6,3 miljoen auto’s per jaar worden.

Om die toppositie vast te houden, investeert Hyundai voortdurend in Research & Development (R&D). In Korea staat het grootste onderzoekscentrum ter wereld waar elk onderdeel van de auto in eigen beheer wordt ontwikkeld en waar wordt gewerkt aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Hierdoor behoort Hyundai op deze drie onderdelen tot de beste ter wereld. Bovendien staan in Europa en de Verenigde Staten ook nog grote onderzoekscentra die zorgen voor de ontwikkeling van modellen die specifiek zijn afgestemd op de wensen van deze belangrijke markten.

Met succesAl meer dan tien jaar investeert Hyundai onafgebroken in betrouwbaarheid en kwaliteit. Nieuwe technieken en materialen, steeds verfijndere productie systemen: in elke fase staat kwaliteit centraal. Sinds een aantal jaren halen Hyundai’s steeds weer de hoogste scores in onafhankelijke kwaliteitsonderzoeken. Dus 5 jaar garantieWie de beste kwaliteit levert, kan ook de beste garantie bieden. Dus geeft Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie op product- en fabricagefouten, zonder

beperkingen. De garantie geldt voor alle nieuwe personenautomodellen die vanaf 2011 worden uitgebracht of vernieuwd – tenzij anders aangegeven.

Zonder beperkingenNiet al leen de kwaliteit is toonaangevend, ook de garantie van Hyundai stelt een nieuwe maatstaf die uniek is in de autobranche. Want Hyundai biedt garantie op product- en fabricage-fouten, zonder beperking, zoals bij andere merken, van het aantal kilometers en zonder uitsluiting van onderdelen als een accu en audiosysteem. Verder heeft Hyundai een zeer uitgebreide mobiliteitsservice in heel Europa.

Zijn echt alle kosten gedekt?Hyundai garandeert dat geen enkel onderdeel van de auto als gevolg van een product- of fabricagefout defect raakt. Uiteraard zijn onderdelen die als gevolg van het gebruik moeten worden vervangen, zoals een olie- of luchtfilter, niet gedekt. Ook vallen normale sporen van gebruik die kunnen optreden in bekleding, het normaal verouderen/verkleuren van onderdelen, het verslijten van een koppeling of remblokken en het defect raken van een lampje niet onder de dekking.

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie*

• 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten• 5 jaar gratis hulp bij problemen onderweg• 5 jaar gratis preventieve controles door de

Hyundai Erkend Reparateur

* Altijd 100 procent vergoeding van reparatiekosten, ook in het laatste garantiejaar; géén kilometer beperkingen; direct hulp bij problemen onderweg in heel Europa; ook hulp bij pech na fout bestuurder.

De Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie geldt vanaf 2011 voor alle personenautomodellen van Hyundai.

5 jaar garantie … op alles!Hyundai geeft een langere garantie dan wettelijk vereist. en niet alleen is de Hyundai-garantie langer, de garantie is ook zeer uitgebreid.

Wettelijk is een merk verplicht 2 jaar garantie te geven. Sommige autofabrikanten doen dan heel gul met 3 jaar garantie of iets meer. Maar vaak gelden dan beperkingen. Zoals een maximumkilometrage, een beperkte vergoeding van reparatiekosten in de laatste jaren van de garantietermijn en zelfs uitsluiting van bepaalde onderdelen van de garantie.En bij Hyundai? Géén kilometerbeperking. Geen afnemende vergoedingen. Geen uitsluiting van onderdelen. Zo simpel is het. Is de accu defect na 4,5 jaar en 175.000 km? Dan krijgt u van ons gratis een nieuwe accu. Want wij geven 5 jaar Driedubbele Garantie.

Wij zeuren niet over voorwaarden en kleine lettertjes, we lossen het gewoon op.

12 jaar carrosseriegarantieVanaf modeljaar 2011 geldt voor elke Hyundai- personenauto een garantie tegen doorroesten van binnenuit van maar liefst 12 jaar. Door een juiste keuze van basismaterialen, een design dat ophoping van vocht voorkomt, de beste laktechnieken en een uitgebreide bescherming met was, zijn roestproblemen van binnenuit eigenlijk onmogelijk. Om dit te onder-strepen geldt een zeer langdurige garantie.

5 jaar Hyundai MobiliteitsgarantieHyundai geeft 5 jaar lang gratis hulp bij problemen onderweg. Waar u ook bent, wat er ook gebeurt: 7 dagen per week kunt u 24 uur per dag met 1 telefoontje de problemen oplossen. Onze hulp is gratis.De hulp bij pech onderweg geldt in Nederland, in Europa en in de eigen woonplaats. Niet alleen helpen we bij een eventueel defect aan de auto, ook als de sleutel zich in een afgesloten auto bevindt, de accu leeg is doordat de binnenverlichting nog brandde of bij een lekke band komen we in actie na 1 telefoontje. Want zoiets kan toch iedereen gebeuren? Dan gaan we niet zeuren en we sturen zeker geen rekening. We helpen. Door de auto ter plaatse te repareren, door eventueel vervangend vervoer te regelen of een andere passende oplossing aan te bieden. Met de gratis Hyundai Mobiliteitsgarantie bespaart u gemiddeld tussen de € 70,- en € 120,- per jaar.

5 jaar gratis preventieve inspectiesProblemen oplossen is goed, problemen voorkomen is nog beter. Daarom bieden onze meer dan 130 servicepunten 5 jaar lang gratis preventieve inspecties aan.Elke auto is een brok verfijnde techniek. Controle en onderhoud zijn belangrijk voor het probleemloos, langdurig en veilig functioneren ervan. U kunt controles van bandenspanning, afstelling van de verlichting, metingen van het oliepeil en dergelijke gewoon zelf doen – maar als u geen tijd heeft, kunt u tweemaal per jaar gratis bij de Hyundai Erkend Reparateur terecht voor een zomer- en winterinspectie.

Wij zeuren niet over voor ­waarden en kleine lettertjes, we lossen het gewoon op.

Nóg langere garantie, kan dat?

Meer zekerheid? Geen probleem. u kunt de garantie op uw Hyundai uitbreiden tot 7 jaar. De kosten zijn laag en wie meteen bij aanschaf van de auto kiest voor de Hyundai Verlengde Garantie, is nog voordeliger uit. Deze garantie is overdraagbaar, dus bij verkoop of inruil is uw auto meer waard.

Hyundai Verlengde GarantieBij de Hyundai Verlengde Garantie is automatisch ook de Hyundai Mobiliteitsgarantie inbegrepen – dus u bent meteen verzekerd van hulp onderweg. In heel Europa kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag op ons rekenen. De Hyundai Verlengde Garantie voor het 6e en 7e jaar is geldig voor benzinemodellen tot een maximum kilometerstand van 200.000 km en voor dieselmodellen tot een maximum kilometerstand van 250.000 km. Enkele onderdelen zijn uitgesloten.

Kies nú voor meer voordeelU kunt de garantie van uw nieuwe Hyundai verlengen voordat de geldende garantietermijn is verstreken. Kiest u meteen bij aanschaf van de auto voor de 2 jaar Hyundai Verlengde Garantie, dan bent u tientallen euro’s voordeliger uit.

Voor meer informatie, zie de brochure Hyundai Verlengde Garantie.

Tarieven Hyundai Verlengde Garantie (in euro’s)

6e jaar 6e+7e jaar 6e+7e jaar voor snelle beslissers

Hyundai i10 (vanaf modeljaar 2011) 262 471 450

Hyundai i20 (vanaf modeljaar 2011) 291 524 500

Hyundai i30 (vanaf modeljaar 2011) 330 594 550

Hyundai ix20 319 574 525

Hyundai ix35 414 745 700

Andere modellen: zie de brochure Hyundai Verlengde Garantie

Extra MobiliteitsgarantieBij verlenging van de Driedubbele Garantie krijgt u automatisch ook Hyundai Mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u in heel Europa verzekerd van hulp bij problemen onderweg. U kunt ook kiezen om alleen de Hyundai Mobiliteitsgarantie te verlengen, zonder de overige garanties. Indien u uitbreiding van de Hyundai Mobiliteitsgarantie combineert met het voorgeschreven onderhoud aan uw auto, kunnen we de extra Hyundai Mobiliteitsgarantie uitbreiden voor een vriendenprijs van € 27,50.

Maximale zorgKwaliteit is een van de belangrijkste pijlers onder het wereldwijde succes van Hyundai. Van ingenieur tot inkoper en productiemedewerker: iedere medewerker

besteedt maximale aandacht aan uw Hyundai. Ook na de koop van uw auto profiteert u van onze kwaliteits-zorg. Tijdens het voorgeschreven onderhoud, tijdens de gratis carrosseriecontrole en tijdens de kosteloze zomer- en winterinspectie staat kwaliteit centraal. Op deze manier houden we uw auto in topconditie.Om te voldoen aan de voorwaarden van de Hyundai Verlengde Garantie, gelden twee spelregels:• Onderhoud laten uitvoeren volgens fabrieks-

voorschriften.• Carrosserie-inspecties laten uitvoeren volgens

fabrieksvoorschriften.

Bovenstaande omschrijving is een samenvatting van de garantievoorwaarden. Meer informatie hierover vindt u in het Hyundai Service & Garantieboekje.

MBG

AR10

12

HyUNDAI BEHOUDT HET RECHT VOOR OM MODEllEN, KlEUREN EN UITRUSTINGEN TE

WIjZIGEN ZONDER VOORAfGAANDE AANKONDIGING EN ZONDER VERPlICHTING DE

REEDS OP DE MARKT ZIjNDE AUTO’S TE WIjZIGEN. RAADPlEEG VOOR AllE ZEKERHEID

UW DEAlER. DRUK- EN ZETfOUTEN VOORBEHOUDEN.

Hyundai: een wereldmerk

Hyundai is een van de succesvolste en snelst groeiende automerken van

dit moment. Het dynamische merk onderscheidt zich met complete en

betaalbare producten van topkwaliteit en streeft een leidende positie

na op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en CO2-reductie.

Hyundai hecht veel waarde aan hoge kwaliteit en besteedt nadruk-

kelijk aandacht aan Europees design. Met eigen onderzoekscentra,

designcenters, fabrieken en assemblages op alle continenten staat

Hyundai dicht bij de klant en kunnen nieuwe modellen haarfijn op de

wensen van de kopers worden afgestemd. Voor Europa worden de

nieuwste Hyundai-modellen ontwikkeld in Duitsland. In Rüsselsheim

bevindt zich Hyundai’s Europese designcenter, waar technici werken

aan nieuwe motoren, transmissies en ondersteltechniek. In Offenbach

zetelt Hyundai Motor Europe, dat de productontwikkeling, het design en

de verkoop van Hyundai in Europa coördineert.

Hyundai wordt in 193 landen via meer dan 5.000 dealers verkocht.

In totaal zijn 75.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam.

In Nederland (125 verkooppunten) behoort Hyundai al ruim vijf jaar

bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten. Hyundai is

Official Partner van de fIfA en UEfA.

Uw Hyundai-dealer: