17.00 uur in Aviodrome - Lelystad Airport...Uitnodiging Informatiemarkt Lelystad Airport zaterdag 29...

1
Uitnodiging Informatiemarkt Lelystad Airport zaterdag 29 oktober 2016 13.00 – 17.00 uur in Aviodrome Van regionale naar internationale passagiersluchthaven In april 2018 vertrekken de eerste passagiersvluchten vanaf een uitgebreid Lelystad Airport. De werkzaamheden beginnen: verlenging van de start- en landingsbaan; de bouw van een terminal; de aanleg van een ontsluitingsweg, een nieuwe afslag en verbreding A6, parkeerterreinen, etc. Langzaam maar zeker worden de contouren van de nieuwe luchthaven zichtbaar. Op zaterdag 29 oktober organiseren Lelystad Airport, Provincie Flevoland en Gemeente Lelystad in samenwerking met vele bij de luchthavenontwikkeling betrokken partijen een informatiemarkt. Deze vindt plaats van 13.00 – 17.00 uur in het Aviodrome. U bent van harte welkom! Deelnemers Ga in gesprek met: luchthavendirecteur Erik Lagerweij, gedeputeerde Jaap Lodders, wethouder Jop Fackeldey, vertegenwoordigers van ministerie I&M, Rijkswaterstaat, aannemer Dura Vermeer, Werkbedrijf Lelystad, Scala, ROC Flevoland/ROC Amsterdam, architect Benthem Crouwel, Lelystad Airport Businesspark, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart- centrum (presentatie geluidsimulaties), de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Lelystad (CROlL), veiligheidsdiensten en het georganiseerde (agrarische) bedrijfsleven in de omgeving. Themapresentaties: Bereikbaarheid: Hoe is de luchthaven met auto en openbaar vervoer bereikbaar? Werken en Leren: Is er werk? Opleidingen? Stages? Specialisaties? Luchthaven vanaf 2018: Hoe ziet de luchthaven eruit; wanneer is alles klaar? Leefbaarheid: Hoe past de luchthaven in zijn (agrarische) omgeving? Doe de bustour over het luchthaventerrein Speel de Luchtvaartquiz Bezoek ook het Aviodrome: Combineer uw bezoek aan de Informatiemarkt met een belevenis in het luchtvaartthemapark. Neem 29 oktober 2016 deze uitnodiging mee. Op vertoon hiervan heeft u gratis toegang tot het Aviodrome. LELYSTAD AIRPORT: DE BOUW BEGINT! Kijk voor meer informatie op www.uitbreidinglelystadairport.nl

Transcript of 17.00 uur in Aviodrome - Lelystad Airport...Uitnodiging Informatiemarkt Lelystad Airport zaterdag 29...

Page 1: 17.00 uur in Aviodrome - Lelystad Airport...Uitnodiging Informatiemarkt Lelystad Airport zaterdag 29 oktober 2016 13.00 – 17.00 uur in Aviodrome Van regionale naar internationale

Uitnodig ing

Informatiemarkt Lelystad Airport zaterdag 29 oktober 2016 13.00 – 17.00 uur in AviodromeVan regionale naar internationale passagiersluchthavenIn april 2018 vertrekken de eerste passagiersvluchten vanaf een uitgebreid Lelystad Airport. De werkzaamheden beginnen: verlenging van de start- en landingsbaan; de bouw van een terminal; de aanleg van een ontsluitingsweg, een nieuwe afslag en verbreding A6, parkeerterreinen, etc. Langzaam maar zeker worden de contouren van de nieuwe luchthaven zichtbaar.

Op zaterdag 29 oktober organiseren Lelystad Airport, Provincie Flevoland en Gemeente Lelystad in samenwerking met vele bij de luchthavenontwikkeling betrokken partijen een informatiemarkt. Deze vindt plaats van 13.00 – 17.00 uur in het Aviodrome.

U bent van harte welkom!

DeelnemersGa in gesprek met: luchthavendirecteur Erik Lagerweij, gedeputeerde Jaap Lodders, wethouder Jop Fackeldey, vertegenwoordigers van ministerie I&M, Rijkswaterstaat, aannemer Dura Vermeer, Werkbedrijf Lelystad, Scala, ROC Flevoland/ROC Amsterdam, architect Benthem Crouwel, Lelystad Airport Businesspark, het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart-centrum (presentatie geluidsimulaties), de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Lelystad (CROlL), veiligheidsdiensten en het georganiseerde (agrarische) bedrijfsleven in de omgeving.

Themapresentaties: Bereikbaarheid: Hoe is de luchthaven met auto en openbaar vervoer bereikbaar?Werken en Leren: Is er werk? Opleidingen? Stages? Specialisaties?Luchthaven vanaf 2018: Hoe ziet de luchthaven eruit; wanneer is alles klaar?Leefbaarheid: Hoe past de luchthaven in zijn (agrarische) omgeving?

Doe de bustour over het luchthaventerrein

Speel de Luchtvaartquiz

Bezoek ook het Aviodrome:

Combineer uw bezoek aan de Informatiemarkt met

een belevenis in het luchtvaartthemapark. Neem

29 oktober 2016 deze uitnodiging mee. Op vertoon

hiervan heeft u gratis toegang tot het Aviodrome.

LELYSTAD AIRPORT: DE BOUW BEGINT!

Kijk voor meer informatie op www.uitbreidinglelystadairport.nl