120907 vzcc pres

8
Consultancy Begeleiding van organisaties die klantgericht(er) willen opereren. Bedrijfsbrede scope met als invalshoek een optimale klantoriëntatie. Gewerkt voor o.a. Microsoft PinkRoccade ISKRA (Polen) Marlies Dekkers Philips International Ministerie van Justitie Contact: Wim van Zon Boreelstraat 51a T 0628 579 051 3039 WJ Rotterdam E [email protected] Creatieve Concepten Ontwikkelen van complete campagnes en het begeleiden van de uitwerking en uitvoering . Specialist in multi- channel en dialoog marketing. Gewerkt voor o.a. DeltaLloyd Zorg Kon. Nederlandse Munt Origin Sonera Business St. Caméléon Philharmonique STAD010 Art en Copy Supervisie over ingehuurde creatieven waardoor kwaliteit en effectiviteit gewaarborgd worden. Groot netwerk met de juiste specialisten, zowel on- als offline. Gewerkt voor o.a. DJC Kon. Nederlandse Munt 4DMS Oracle Education EMEA Yamaha Motor Europe Hoyer Transport Group Canon Photo & Video

description

Korte .presentatie over de activiteiten van Van Zon CC

Transcript of 120907 vzcc pres

Page 1: 120907 vzcc pres

ConsultancyBegeleiding van organisaties

die klantgericht(er) willen opereren. Bedrijfsbrede scope met als invalshoek een optimale klantoriëntatie.

Gewerkt voor o.a.Microsoft PinkRoccade ISKRA (Polen) Marlies Dekkers Philips InternationalMinisterie van Justitie

Contact: Wim van Zon Boreelstraat 51a T 0628 579 0513039 WJ Rotterdam E [email protected]

Creatieve Concepten

Ontwikkelen van complete campagnes en het begeleiden van de uitwerking en uitvoering . Specialist in multi-channel en dialoog marketing.

Gewerkt voor o.a.DeltaLloyd Zorg Kon. Nederlandse Munt Origin Sonera BusinessSt. Caméléon PhilharmoniqueSTAD010

Art en CopySupervisie over ingehuurde

creatieven waardoor kwaliteit en effectiviteit gewaarborgd worden. Groot netwerk met de juiste specialisten, zowel on- als offline.

Gewerkt voor o.a.DJC Kon. Nederlandse Munt 4DMSOracle Education EMEAYamaha Motor EuropeHoyer Transport GroupCanon Photo & Video

Page 2: 120907 vzcc pres

Ambitie: Op het gebied van klantgerichte marketing en communicatie onderscheidende diensten leveren.

Dit doen we vanuit de overtuiging dat klantgericht opereren de beste garantie is voor een winstgevende bedrijfsvoering over een lange termijn.

Zowel op het gebied van relationship marketing consultancy, bij het ontwikkelen van creatieve concepten als bij het uitwerken van artwork en begeleiding van marketing services, is deze ambitie leidraad.

Page 3: 120907 vzcc pres

Consultancy: Geen blauwdrukken maar wel een toolbox waarmee organisaties altijd verzekerd zijn van een op hun situatie toegesneden begeleiding.

Gericht op het succesvol opereren in een steeds veranderende markt.

Gebaseerd op de volgende uitgangspunten:-Marketing raakt aan alle geledingen van een organisatie-Een klantgerichte marketingaanpak leidt tot korte- en langetermijn-resultaten.-Meten = weten. Dat geldt voor de interne situatie en voor kennis van de markt. Bij aanvang van een project en uiteraard ook om voort-gangsresultaten zichtbaar te maken.-Samenwerking – een gedeeld commitment leidt tot de beste resultaten.-Transparantie.

Page 4: 120907 vzcc pres

Creatieve concepten:

VZCC ontwikkelt campagneconcepten waarin effectiviteit centraal staat.

Als de doelstellingen geformuleerd zijn ontwikkelt VZCC concepten waarin inhoud, vorm, in te zetten media, tijdpaden, tests en meetpunten zijn opgenomen.

In de meeste gevallen worden multimediale trajecten voorgesteld waarin speciaal aandacht gegeven wordt aan de afstemming tussen de uitingen.

VZCC verzorgt ook de begeleiding van de uitwerking en kan de volledige verantwoordelijkheid voor campagnes tot en met de eindevaluatie voor haar rekening nemen.

Page 5: 120907 vzcc pres

Art en Copy: VZCC formeert teams die een marcom-campagne van A tot Z kunnen uitvoeren. Niet alleen voor wat betreft concept, copy en artwork.Maar ook voor - drukwerkbegeleiding, - de voor- en achterkant van een website, - het begeleiden van de responseverwerking.

VZCC is de regisseur en tevens aanspeelpunt voor de opdrachtgever.

Page 6: 120907 vzcc pres

Het netwerk:

Page 7: 120907 vzcc pres

Sub Brands:

Contact Wim van Zon Boreelstraat 51a T 0628 579 0513039 WJ RotterdamE [email protected]

Pakhuis 6

Gewerkt voor o.a.DeltaLloyd Zorg

Vertegenwoordigt kunstenaars:

Fabienne Stadnicka (F)Olivier de Cayron (F)Easton Davy (USA)Ilse Lichtenberger (O)Nathalie Bourdreux (F)

Music Inspired Art

Organisatie van kunsttentoon-stellingen en events die muziek-gerelateerd zijn.

Projecten o.a.:Organisatie jaarlijkse North

Sea Jazz art showContinue tentoonstellingen in

Grounds Rotterdam en North Sea Jazz Club Amsterdam

Bedrijfsconcept Music + Art

Page 8: 120907 vzcc pres

Images: Pakhuis 6 Music Inspired Art