10gc Bruijn hst 2.6

52

description

 

Transcript of 10gc Bruijn hst 2.6

Page 1: 10gc Bruijn hst 2.6
Page 2: 10gc Bruijn hst 2.6

Glunderend van alle aandacht kijkt Monique naar Alwin, die net opgemerkt heeft dat het kleintje te voelen is. Het gaat vandaag nog gebeuren, Monique weet het heel zeker. Vandaag komt het kleine kindje ter wereld.

Page 3: 10gc Bruijn hst 2.6

En jawel, vrijwel meteen na die gedachte gaat de bevalling van start. Na twee uur van gillen, pijn, nog meer gillen, wanhopigheid en gescheld...

Page 4: 10gc Bruijn hst 2.6

“Hallo kleine Connor, heb jij nu al die problemen veroorzaakt?” de kersverse ouders kunnen wel gillen van geluk. Connor is helemaal compleet, en is een kleinere versie van zijn ouders.

Page 5: 10gc Bruijn hst 2.6

Maar bijna meteen daarna grijpt Monique weer naar haar buik. En inderdaad, kleine Tess komt ter wereld. Het is een kopietje van haar broer (alleen dan de vrouwelijke vorm :).

Page 6: 10gc Bruijn hst 2.6

Doodmoe dragen de ouders hun kinderen naar bed. De kamer is helemaal groen met geel en heel vrolijk. De tweeling valt bijna meteen in slaap.

Page 7: 10gc Bruijn hst 2.6

Maar ondanks al die drukte word Muffin natuuurlijk niet vergeten. Vrolijk geeft Alwin Muffin een knuffel. Vandaag is Muffin jarig. Als het hondje begint te janken zet Alwin hem op de grond.

Page 8: 10gc Bruijn hst 2.6

Het is tijd voor Muffin om op te groeien. Zijn vacht lost op tot wit, en van het zwart blijven alleen nog kleine vlekjes over. Een dalmatiër!

Page 9: 10gc Bruijn hst 2.6

Ookal is ze moe, Monique wil nog heel even aan haar plantjes werken, ze schreeuwen om aandacht. De tuin staat vol onkruid en de planten beginnen langzaam te verwelken van de dorst. Monique kan het niet langer aanzien.

Page 10: 10gc Bruijn hst 2.6

Ze begint het onkruid weg te trekken en gaat dan alle plantjes met de gieter af. Het is eigenlijk wel grappig bedenkt ze zich. Zelf deel van een tweeling en dan moeder van een tweeling. Misschien zit het in de familie.

Page 11: 10gc Bruijn hst 2.6

Een paar dagen later is het al weer tijd voor een verjaardag. (sorry, ik heb niet zo veel foto's gemaakt van de babytijd -_-'). Iedereen staat bij de taarten. Zelfs Muffin heeft zijn bot meegesleept om te kijken.

Page 12: 10gc Bruijn hst 2.6

En zo spelen twee peutertjes even later vrolijk met de blokken...

Page 13: 10gc Bruijn hst 2.6

Hoofdhuis

“....”“Ja, nee, ik begrijp het.”“...”“Nee, is goed. Dag mevrouw.”“...”Mirthe hangt teleurgesteld op.

Page 14: 10gc Bruijn hst 2.6

Ze loopt naar de woonkamer, waar Joël zit te spelen en pakt de jongen op. “Je bent jarig jongen!” zegt ze, en ze probeert een glimlach op haar gezicht te toveren. Maar Joël weet wel beter. Hij kruipt weg in haar nek en wrijft met zijn andere arm onhandig over Mirthe's rug.Geen adoptie... dat was ook wel even schrikken.

Page 15: 10gc Bruijn hst 2.6

Even later staan ze samen bij de taart. Mirthe glimlacht vrolijk naar haar zoontje, die vrolijk terug lacht, en blaast de kaarsjes voor hem uit.

Page 16: 10gc Bruijn hst 2.6

Als ze hem op de grond zet kijkt Joël naar zijn voeten, alsof hij tegen ze zeggen wil: 'kom op, spring dan!' (get on your feet, feet :). En uiteindelijk luisteren ze naar hem en springt hij de lucht in.

Page 17: 10gc Bruijn hst 2.6

En daar staat een grotere versie van peuter Joël! Lachend bekijkt hij zijn handen, (“Ze zijn nu echt veel groter! :D”) en pakt hij een stuk taart. Meteen daarna rent hij naar zijn nieuwe kamer.

Page 18: 10gc Bruijn hst 2.6

Hij kiest een ander setje kleren uit en kijkt rond in zijn kamer. Daarna klimt hij op zijn bed.

Page 19: 10gc Bruijn hst 2.6

Dromerig staart hij voor zich uit en wiegt heen en weer. Als hij gaat liggen, kan hij precies naar buiten kijken, waar de sneeuw al bijna weg is.

Page 20: 10gc Bruijn hst 2.6

Justin & Carine

Zielsgelukkig staat het stel, dat vandaag officieel gaat trouwen aan de rand van het bed. Vanmiddag... Eerst gaan ze verhuizen, dan word de bruiloft gehouden in de voortuin en als dat voorbij is gaan ze op huwelijksreis.

Page 21: 10gc Bruijn hst 2.6

Het is middag en Justin en Carine staan klaar. Achter hen verzamelt Justin's familie zich.

Page 22: 10gc Bruijn hst 2.6

Ze kijken elkaar aan en dat is voor Justin het teken om een ring uit zijn zak te halen.

Page 23: 10gc Bruijn hst 2.6

Iedereen klapt. Joël misschien nog wel het hardst. Hij gaat later ook trouwen, dat weet hij zeker. Net als oom Justin. (je zult zelfs wel moeten, lief stamhoudertje van me :))

Page 24: 10gc Bruijn hst 2.6

This one goes out to you and yours worldwideI say hey I be gone todayBut I be back around the waySeems like everywhere I goThe more I seethe less I know

Page 25: 10gc Bruijn hst 2.6

But I know one thingThat I love youI love you I love youI love you

Page 26: 10gc Bruijn hst 2.6

I’ve been a lot of places all around the wayI’ve seen a lot joy and I’ve seen a lot of painbut I don’t want to write a love song for the world,I just want to write a song about a boy and a girlJunkies on the corner always calling my nameAnd the kids on the corner playing ghetto gamesWhen I saw you getting down well I hoped it was youAnd when I looked into your eyes I knew it was true

Page 27: 10gc Bruijn hst 2.6

I say Hey I be gone todayBut I be back around the waySeems like everywhere I goThe more I seethe less I knowBut I know one thingThat I love youI love you

Page 28: 10gc Bruijn hst 2.6

Now I’m not a highly metaphysical manBut I know when the stars are alignedyou can bump into person in the middle of the roadlook into their eyes and you suddenly knowRocking in the dance hall moving with youDancing in the night in the middle of JuneMy momma told me don’t lose you‘cause the best luck I had was you

Page 29: 10gc Bruijn hst 2.6

And I said rocking in the dance hall moving with youI said Hey momma hey momma close to youRocking in the dance hall moving with youI said hey trippa trippa close to youRocking in the dance hall moving with youI said Hey Momma close to youRocking in the dance hall I saidhey momma hey momma hey momma hey momma

Page 30: 10gc Bruijn hst 2.6

My momma told me don’t lose youCause the best luck I had was youAnd I know one thing that I love youI said Hey I be gone today but I’ll be back around the wayIt seems like everywhere I goThe more I see the less I knowBut I know one thing for sureI love you

Page 31: 10gc Bruijn hst 2.6

~Michael Franti Spearhead – Say Hey (I Love You)

Page 32: 10gc Bruijn hst 2.6

Takemisu

“De reservering van kamer 231?” vraagt de man.Justin knikt. “Voor de huwelijksreis.” glimlacht hij.De man overhandigt hem de sleuteltjes. “Nog gefeliciteerd.”

Page 33: 10gc Bruijn hst 2.6

Ze bekijken hun huisje, pakken de spullen uit en dan besluit Carine om een tour te nemen.

Page 34: 10gc Bruijn hst 2.6

Een helikopter land op de weg en ze stappen in. Het is een beetje krap, maar ze houden zich goed vast.

Page 35: 10gc Bruijn hst 2.6

“Oke, dank u!”“...”“Nee, nee, maakt niet uit, juist fijn!”“...”“Dag mevrouw!!”

Hoofdhuis (alweer :)

Page 36: 10gc Bruijn hst 2.6

Met een grijns van hier tot ginder hangt ze, voor de tweede keer vandaag op.

Page 37: 10gc Bruijn hst 2.6

Vrolijk rent ze naar de woonkamer. Als een klein kind vliegt ze haar moeder in de armen. “Mam, mam, het gaat wel door!” Eline lacht. “Rustig meisje, wat was er precies gebeurd dan?” “Het was een vergissing, morgenochtend om 10 uur brengen ze ons adoptie kindje langs!”“Dat is geweldig!” klinkt ook Eline nu enthousiast.

Page 38: 10gc Bruijn hst 2.6

Buiten klinkt er getoeter van Leon die thuiskomt. Helemaal hyper racet Mirthe naar buiten en vliegt Leon om de hals, die haar lachend opvangt. “Wat is er?”

Page 39: 10gc Bruijn hst 2.6

Mirthe laat haar benen zakken. “De adoptie gaat door!” gilt ze. “Ze hadden zich vergist, morgen om 10 uur krijgen we een kindje!” De grijns om Leon's mond word steeds wijder. “Echt waar? Maar net belde je nog...” Mirthe snoert zijn mond met een kus. “Het gaat wel door! Ze belden net dat het een foutje was!” (dit vond ik zo'n leuke foto :))

Page 40: 10gc Bruijn hst 2.6

Gelukzalig zitten ze even later op de bank. Het dringt nu pas echt tot ze door. Een kind!

Page 41: 10gc Bruijn hst 2.6

Ook Joël deelt de feest-stemming van zijn ouders.

Page 42: 10gc Bruijn hst 2.6

Hij moet lachen om de vrolijkheid van iedereen (he, ik word er zelf helemaal vrolijk van :D) en stoeit nog een tijdje met zijn vader. Morgen is het weekeinde, en na dit grote nieuws... dus hij mag later naar bed.

Page 43: 10gc Bruijn hst 2.6

Joël is ondertussen het meest met de katten bezig. Hij geeft ze aandacht, maakt de kattenbak schoon... Morgen....

Page 44: 10gc Bruijn hst 2.6

De volgende dag klimt hij in de speeltuin, om de tijd zo snel mogelijk voorbij te laten gaan. Hij heeft een leuke familie hoor, maar met niemand valt te spelen. Nu komt er iemand van zijn leeftijd bij (1 dag jonger >o<). Zijn handen glibberen van de stang af en met een plof komt hij in het zand terecht.

Page 45: 10gc Bruijn hst 2.6

Hij klopt het zand van zijn broek af en rent rondjes om het draaiwiel (draaitoestel ding...?) om er daarna op te springen. Hij ziet het huis zo vaak voorbij gaan dat hij er duizelig van word en gaat naar binnen. Nog een kwartiertje...

Page 46: 10gc Bruijn hst 2.6

Twintig minuten speelt hij nog op het keyboard, hij wil namelijk later rockster worden heeft hij besloten.

Page 47: 10gc Bruijn hst 2.6

Dan gaat hij naast zijn moeder staan. “Mam ze zijn te laat.” Mirthe lacht om zijn ongeduld. “Vijf minuutjes maar, dat valt toch wel mee? ” er klinkt getoeter vanaf de straat. “Daar zijn ze al.”

Page 48: 10gc Bruijn hst 2.6

Er komt een meisje binnen. Ze lacht vrolijk en er speelt een spontane blik in haar ogen. Haar felle kleren laten haar blauwe ogen extra opvallen.

Page 49: 10gc Bruijn hst 2.6

Joël verliest meteen zijn ongeduld en lacht vrolijk terug. “Ik ben Joël.” zegt hij. “Ik ben Suze.” luid het antwoord.

Page 50: 10gc Bruijn hst 2.6

Suze lijkt heel blij met de speeltoestellen in de achtertuin en begint er meteen op te zwaaien. Joël volgt haar vrolijk en duwt het draaitoestel vooruit.

Page 51: 10gc Bruijn hst 2.6

Het begin van een mooie vriendschap...

Page 52: 10gc Bruijn hst 2.6