10G Courdon 3.0

download 10G Courdon 3.0

If you can't read please download the document

Transcript of 10G Courdon 3.0

10G Courdon 3.0

De vorige keer:

Kwam er een abrupt einde aan de update en vandaag ontdekken jullie waarom!

Nou daar sta ik dan zucht Cheyenne, Dit was niet helemaal het plan en totaal nit de bedoeling!Ik kan er met mijn verstand ook totaal niet bij... ik zal maar naar binnen gaan!

Ik kan niet vatten dat mijn hele familie dood is.. niet alleen ons gezin maar iedereen, en dan te bedenken als ik niet hier heen was gegaan om alvast rond te kijken... dat ik er dan ook niet meer was geweest!!Alleen maar omdat n of andere idioot met zijn vliegtuig op een andere knalde en ze dus beiden in ons dorp belande!!

De hele opleiding kan mij gestolen worden het liefst ga ik naar huis maar er is geen huis, alles is weg geen huis staat meer overeind... en nu is het ook nog belangrijker dan ooit dat ik de 10G voort zet, aangezien ik als enige van de hele familie over ben... het is zo oneerlijk allemaal nu!

Nou daar gaan we dan maar snikt Cheyenne, met veel moeite het studentenleven tegemoet, ik moet het doorzetten dat zouden papa en mama zo gewild hebben, evenals opa en oma, hoe moeilijk ook! Ik ben een Courdon en die geven nooit op, al is het nog zo zwaar!

Tijd om vier jaar te zwoegen, ik ga het redden!Ik zal mijn mam trots maken, ik begrijp nu haar reden om te stoppen met studeren, ik zal het voortzetten, ik zal de eerste Courdon zijn die afstudeert!

Hoi leuk dat je belt! () euhm ja... ik wil het er eigenlijk niet over hebben als je wilt weten hoe of wat lees dan liever de krant even, () ow vandaar naja ik wil het er evengoed niet over hebben sorry () ik ga straks nog even wat voor mezelf doen en dan heb ik college... () niet echt maar het moet wel, al heb ik geen ouders meer ik wil ze wel trots maken! () ja maar toch... stiekem hoop ik dat ze meekijken en zien hoe ik mij er doorheen ga slaan! () dankjewel, en bedankt ook voor je belletje, () ja we zien elkaar gauw weer! () doeii doeii,

Het mysterieDat klinkt wel als een aantrekkelijk boek laat ik die eens, whooo wat gebeurd er?!

Ooow maar natuurlijk!! dit is DE kast waar mama over schreef in het 10G boek, ow wat grappig zo ontstaat er ineens een nieuwe ruimte, en gewoon allemaal computers!Dit is beter dan in mijn uppie boven zitten, wat een ontdekking!

En dat was college, dan nu maar een snelle hap veel puf heb ik niet om te koken... en om nou te zeggen dat ik echt honger heb?

Het is dat het moet zucht ze...

Het is lekker maar toch smaakt het mij niet..Ja kromme logica maar het zij nou nmaal zo!

Ik heb het gewoon echt even gehad, de pijn het verdriet.. het geen afscheid hebben kunnen nemen, alles zo plotseling zo snel...

Door dit alles lukt die prut paper natuurlijk ook niet!!!Ik had thuis moeten blijven dan was alles nu klaar... dan hoefde ik niet te dealen met deze pijn met dit verdriet!!

Ik ga maar naar bed ik weet het anders ook niet meer.. ik kan mijn draai totaal nit vinden, al is dat misschien ook wel geen wonder op dit moment, waarom kent onze familie tegenslag op tegenslag? Wanneer gaat het eens wel voor de wind?

Het bed van pap en mam... zou mama aan deze kant hebben geslapen? Het voelt zo gek maar ook zo speciaal, ik hoop dat ik de slaap een beetje vatten kan...

Nou nog lekker vroeg... en vele nachtmerries verder maar ik ben er weer, hallo nieuwe dag wat ineens niet meer zo vanzelfsprekend lijkt...Kevin komt straks dus dat is wel een fijn lichtpuntje in deze dag!

Zo fris en fruitig om Kevin weer te gaan zien!Het voelt heel dubbel om juist nu zulke leuke en fijne dingen te beleven maar ik weet ook wat papa gezegd zou hebben, dus mij daar aan vasthoudend ga ik ervoor!

Ik zal het hek even van slot doen, wel zo handig als hij hier wil komen giechelt Cheyenne,

Anders kan hij er altijd nog overheen maar ja dat is ook niet altijd even praktisch!

Daar was ik dan, tijd om eindelijk eens dit huisje te bewonderen, na een ontmoeting heel wat appjes en telefoon gesprekken verder.Het is inderdaad tijd knikt Cheyenne, het is een fijn plekje, een plekje met veel herinneringen wat nog wel wat moeilijk is maar ja.. het is een fijne plek!

Hoe gaat het nu met je meid?Ups en downs zegt ze hoofdschuddend, het is nog zo vers...Kevin knikt, het is ook echt nog maar net gebeurd we zijn nog maar een weekje verder!Cheyenne knikt, ik weet het... laten we naar binnen gaan, samen onze opdracht maken of zo!

Je mag best dichterbij komen zitten Chey,Hmm ja dan leiden we elkaar alleen maar af... misschien wil ik wel afgeleid worden knipoogt Kevin.Oow jij bent er n hoor lacht Cheyenne!

Dat hebben we weer top gedaan samen, toch bijzonder dat we dezelfde opleiding volgen!Het moet zo zijn denk ik, knikt Cheyenne, dit is geen toeval..

Dat was een geweldige eerste kus!!Zo blij dat ik mijn eerste kus mocht delen met jou, omdat jij zo bijzonder en speciaal voor mij bent!

The student life is a good life!!Het is allemaal zo gek nog niet, toegegeven we zijn pas begonnen dus misschien is het ook wel de nieuwigheid die het super doet overkomen!Maar zolang het zo voelt houdt ik dat gevoel vast,

Als de omstandigheden anders waren dan was ik het volkomen met je eens, maar dat is ook niet meer dan logisch denk ik zo!

Dat is waar knikt Kevin, hmm ik ga zo toch even wat anders doen denk ik, iets waar ik meer zin in heb!

Voila dit pakt mij nu even meer, skillen is nu al belangrijk.

Kan je nagaan als we over een aantal jaar werken, alhoewel we dan wel een voorsprong hebben op collega's die geen universitaire opleiding gehad hebben!

Paahaapaaaa, maahaamaaaa... ik heb jullie zo nodig!Mijn zusje mijn broertjes... mijn hart is gebroken!!Dit heb ik nooit gewild.. nooit verwacht nog lang niet!

Nu Guinny maar eten geven snikt Cheyenne, een leven zonder dieren is niet voor mij denk ik, zelfs hier niet! Een beestje hoort erbij, misschien wel juist nu!

Klein knuffelbeest, je bent er net maar hoort er u al helemaal bij, wat zou het gaaf zijn als je na onze studie met ons mee kan naar huis, dat zou toch gaaf zijn! En wie weet maak je onze toekomstige kinderen wel mee, hoe geweldig zou dat zijn?!

Lievie... heb je gehuild?Cheyenne knikt, uhu..

Ik snap het kom eens hier het valt ook niet mee meis, je verliest niet n dierbaar iemand wat op zich al heel zwaar is, jij bent in n klap je hele familie kwijt, laat je maar lekker gaan het is ok!

*mwoaaaaah*Zo dan goedemorgen alweer...

Ja lacht Kevin, dat was de nacht alweer, beetje kunnen slapen? Cheyenne knikt, ja gaat wel we gaan gewoon door...

Sandwich tijd, overheerlijk ik ben er dol op, of ik het op deze manier ook lekker vind geen idee, maar ik moet er maar aan wennen!

Nou kijk jij bent al voorzien zo te zien, top dan kan ik nu rustig gaan eten, een nieuwe dag weer nieuwe kansen, we kunnen het! Met vallen en opstaan maar we kunnen het!

Oow heerlijk Kev dankjewel!Graag gedaan, Chey ik heb eens nagedacht en ik heb besloten te gaan lijnen, en dit is mijn start!Cheyenne knikt, ok.. hoe dat zo ineens?Ik doe het niet omdat het moet, niet voor jou al klinkt dat misschien hard, ik doe het voor mezelf omdat ik mij niet langer prettig voel zo!Cheyenne knikt, dat is wel de beste reden om te starten inderdaad, respect schat jij kan het, en ik steun je!

Nogmaals bedankt schat het was lekker, graag gedaan, ik ben even douchen!!

Ga je gang ik hou je niet tegen lacht Cheyenne,

Rekeningen hmm zo voelde papa en mama zich dus, bagger en lopen we nog achter ook dat is een dure.. shit zooi!!

Even een bakkie en dan kan ik er weer tegen, wat studie aan gaat dan, de rest is niet met koffie op te lossen het blijft voorlopig nog wel even een dingetje!

Play the game!Wat een logica ook van mij.. beginnen met lijnen en dan meteen op de bank kruipen om te gamen..

Nou ja rustig beginnen is het motto toch?

Even aan de bak zo gepiept..

Als het goed is tenminste, hier moet ik toch wel doorkomen dacht ik maar ja met mij weet je het nooit, ik kan net zo veranderlijk zijn als het weer!

Whoppaa, zo doe je dat, zo bereid je uit!Er zit een stukje logica in en als je die door hebt, dan is sims spelen een eitje!!Zo easy!! maar zo onwijs leuk, en ja dat durf ik wel te zeggen als kerel mompelt Kevin,

Even tijd om te knuffelen, even samenzijn voor we naar college gaan?

Altijd meisje, kom hier, jij bent belangrijker dan een spel!

Ik moet vliegen ik heb dadelijk mijn tussentijdse examen, jij bent later vandaag toch?Klopt, succes meid je kan het, en dan hoef je nog maar even ik straks ook en dan hebben we ons eerste jaar zo gehad, Cheyenne knikt, ja je zal vast gelijk hebben!

Ready to go!En hopen dat het goed gaat en dan nog even en inderdaad je hebt gelijk dan zit het eerste jaar er spoedig op!

Een dieet-proof ontbijt!En nog onwijs lekker ook, yoghurt met vers fruit, hmm kom maar op lacht Kevin, ik houdt er wel van ik snap niet dat ik het nooit eerder als ontbijt nam.. ja vroeger als kind maar dan kreeg ik het dat is anders.. dan moest je!

Uchee uchee,, schrokken is niet ok, de aardbei schoot even verkeerd!!

zo.. ff rustig nu lacht Kevin, even kalm...

Nog even opfrissen en ik ben er klaar voor, nog maar even en dan mag ik mijn tussentijdse examen gaan maken, ik heb er niet zo de zenuwen voor als Chey... ik zou mij meer druk maken om het examen aan het eind van dit studiejaar!

Al denk ik wel dat dat examen ook prima gaat lukken, ik moet zeggen dat het eerste jaar prima te doen is, ik had het mij veel zwaarder voorgesteld toen ik hier ging beginnen, maar dat kan ook persoonlijk zijn natuurlijk!

Dat is gelukt, op naar het eindexamen!Althans eindexamen... het einde van jaar 1, en dat komt nu steeds een heel stuk dichterbij ik zie er naar uit!!Dan naar jaar 2, dan zijn we al op de helft!!Hmm als het 2e jaar erop zit dan zijn we op de helft lacht Cheyenne,

Jij een schone kooi en vers voer, en dan kan jij er ook weer tegen Guinny, ik ben zo blij dat ik nu al zo ver ben, maar ik zou het graag met papa, mama en de rest delen zucht Cheyenne, ja dat valt zwaar!

Ik dacht al wel dat ik wat hoorde, vertel hoe ging het?!

Helemaal gehaald!Ik mag door naar mijn tweede semester, of eigenlijk ben ik nu gewoon door, dat betekend dus dat ik op de helft zit van het eerste jaar, het eind van dit jaar komt in zicht en dan mag ik mijzelf officieel tweedejaars gaan noemen!Gefeliciteerd liefje ik ben apetrots op je!!Nu jij knipoogt Cheyenne, jij kan het ook! Ik ga even lekker naar buiten een gezond kleurtje op doen, succes vast schat!

Dan maak ik een verantwoord soepje voor mijzelf, en dan kan ik straks ook mijn semester examen maken, ik heb er het volste vertrouwen in, laat maar komen!

Ultiem genieten dit, even rusten tussen het zwoegen door, al staan mijn gedachten niet stil, juist in het rusten gaat het rouwen vol op door!

De lentezon is duidelijk sterk genoeg, en het heeft mij wel even goed gedaan..

Even uit de stress stappen! Heerlijk, zo maar weer eens aan de bak dan al heb ik eerst wel trek in iets lekkers..

Et voila, hier ben ik alleen dan kan ik eens gek doen qua snack ik wil dat niet voor Kevin's zicht doen niet nu hij zo zijn best doet om af te vallen, dus dan maar in het geheim om het zo te zeggen!

Zo het hele boeltje weer aan kant, heerlijk gezond en vullend soepje, ik mag niet klagen!!

Op deze manier is het diten nog niet eens zo'n groot probleem, morgen maar eens naar de sportschool!!

Hallo Kevin de Beer hier, ik was laatst langs geweest, () juist, precies daarvoor inderdaad! () ja ik was even benieuwd hoe het er voor staat () nou dat klinkt geweldig, ik vind het super () ja hoor tot dan!

Altijd lekker een blikje shandy, zo nu en dan moet dat kunnen toch?En dan dadelijk maar weer knallen voor de studie, eerst een genietmomentje!

En tijd om in de boeken te duiken,Papa en mama, opa en oma... ze zouden allemaal trots zijn geweest op wat ik tot nu toe allemaal bereik, ik wil het delen...

Naja even niet aan denken zucht Cheyenne, studie!

Yes i did it, op naar het volgende semester en dan is het einde van het eerste jaar dichtbij!!

Chey en ik kunnen het wel samen, we slaan ons erdoorheen, ondanks haar rouw haar verdriet.. kan ze dit, want ze staat niet alleen!

En??

Net als jij keihard geslaagd! Het eerste semester heb ik in de pocket, op naar het einde van dit semester en dan door naar jaar 2!

Gefeliciteerd lieverd ik ben trots op je,Kom dit gaan we vieren allebei door naar semester 2, dat is wel wat lekkers waard!!

Chey ik bedenk mij nu pas.. moet ik dit wel doen met mijn dieet?

Joh het is maar 1 marshmallow je moet jezelf niet alles ontzeggen, ntje kan prima!

Je hebt gelijk lacht Kevin, die ene zal het hem niet doen!

Dat was weer een college en dus weg ochtend lacht Cheyenne, de dag is zo weer om!

Kevin knikt, inderdaad de dagen vliegen wel zo... en nu nog meer ik ga naar de sportschool, een stapje verder in het dieet!!

Cheyenne knikt, ik zie je straks dan wel weer,

Gelukkig had ik het beslag al mooi klaar staan, even een heerlijke bosbessenpannenkoek naar binnen werken, om de n of andere reden heb ik echt een craving naar pannenkoeken of zo...

Mijn heerlijke quilty pleasure, pannenkoeken en wafels!!Ik geef graag toe aan deze craving lacht Cheyenne, altijd lekker gewoon!!

Deze film is ook geen ruk aan zucht Cheyenne, als je samen kijkt wel.. maar of dan de film nou leuker wordt of dat de momenten samen gewoon leuker zijn, dit schiet ook niks op zo!!

Kijk eens Guinny, een beetje extra voer voor jou!Jij bent best fijn gezelschap hoor Guinny, zeker als Kevin niet thuis is, al moet ik zeggen dat ik apetrots ben hoe hij bezig is met zijn dieet, hij doet het gewoonweg super!!

Goed om te horen lacht Kevin, ik vind zelf ook wel dat ik erg goed bezig ben, niet dat ons huisdier daar oor naar heeft maar het gaat om het idee!

Ooow mafkees... kom hier!Hoe ging het?

Ja wel goed, rustig opbouwen ik heb een conditie van een stoeptegel dus dat is niet gek veel, nu eerst maar even een gezond maaltje voor na het sporten!

Gezond en verantwoord, en super lekker!

Je wordt nog eens een healthy guru lacht Cheyenne, geen fitgirl maar een fitmen!

Nou wie weet!! kwaad kan het in elk geval niet,

Ik heb echt veel respect voor je schat, echt je gaat er voor de volle 100% voor echt bewonderenswaardig!!

Dankje, knikt Kevin.Ik wil het ook voor de volle 100% en ik wil het voor mezelf, en moeten en willen is een verschil en dat is in dit geval in mijn voordeel denk ik!

Genoeg over mij nu over ons!We heffen het glas op jou, op mij, op ons!En op een mooie toekomst samen!

Op ons Chey, op ons!

Zo lief Kev... maar er is wel iets wat je moet weten!Ik... heb je wel eens gehoord van de 10G?Kevin knikt en begint te lachen, dat weet ik allang ik val niet meer onder de tijdsvloek, en ik had het boek zien staan, ik vind het allemaal prima, het is werkelijk goed zo we doen het fijn samen!

Je bent een schat, een man naar mijn hart!

Ik zal dat gevoel nog wat meer aanwakkeren lacht Kevin, kom eens mee naar buiten!!

Ja hoor lacht Cheyenne, wou je nou alweer een kampvuuravond?Hmm was een idee geweest lacht Kevin, maar nee dat is het eigenlijk niet nee! Blijf staan en laat je verrassen!

Lieve Cheyenne, ik ben echt onwijs dol op je, en ik ben ontzettend zeker van ons!En op dit moment is er maar n ding wat ik dolgraag wil, meer dan wat ook!

Lieve lieve Cheyenne Courdon!Wil je met mij trouwen en mij de gelukkigste man op aarde maken?

Ja ja ja ja,Natuurlijk trouw ik met je!!! Je bent de man van mijn dromen natuurlijk wil ik, i do i do, i DOOOOOOO!!

WAUW, dat was een pracht bekroning op gisteravond, en dan nu weer zo samen wakker worden, ondanks gemis en verdriet is het leven goed!

Beetje jammer dat we naar college moeten!

Ik niet ik heb een afspraak bij de ditiste, dus je mag alleen naar college vandaag!

Toe maar weer lacht Cheyenne, nou succes lieverd tot straks, we zullen ongeveer wel tegelijk thuis zijn!

Ik verwacht wel goede dingen eigenlijk straks, dat klinkt misschien opscheppend maar ja... ik heb er een onwijs goed gevoel over, ook omdat ik mijzelf al veel beter voel ook!

Dat was lekker!Nu gauw aankleden en op naar de ditiste hier op de campus, ik ben ontzettend benieuwd!

Hoppa dat was weer een college, en nu heerlijk aftellen naar het examen en dan hup het tweede jaar in rollen!

Ik heb nu zoveel om met papa en mama te delen, en zou dat ook graag doen... verloofd bijna het eerste jaar voltooid! Dingen die met hen gedeeld moeten worden maar niet meer kunnen....

Het valt nog altijd niet mee, ondanks dat het straks al een jaar geleden is, het afscheid is er nooit geweest en dat steekt zo ontzettend!!

Ik hoop van harte dat wanneer ik kinderen heb en mijn eind is gekomen, dat de kans tot afscheid er wel is.. dat is ook niet makkelijk, maar het is wel gemakkelijker!

Eerst dit opstel even snel afronden en opsturen en dan is het goed, nou ja nog wel even het examen maken natuurlijk!

Ik wist het wel top!Ze was onwijs goed over mij te spreken, ik heb mij dan ook heel streng aan het dieet gehouden, met n keer een uitzondering op die ene marshmallow!

Vertel hoe ging het?Onwijs goed, zo goed dat het mij nog meer motiveert ik ben er bijna, nog een klein stukje te gaan!!Maar dat is geweldig!! Kevin knikt, daarom ga ik even heerlijk sporten, hmm ik doe mee ik steun je ook in dat laatste stukje, een beetje beweging kan geen kwaad!

There we go lacht Kevin!Ik steun je lieverd we gaan er samen voor, ik werk mij ook in het zweet vandaag, samen het laatste stukje!

Ik ga alleen iets minder lang door.. en neem een flink stevig maaltje na, ik moet immers niet afvallen want dan blijft er niks van mij over!!

Ooow lieve Guinny, ons kindje lacht Cheyenne, Vrouwtje zal zo eens lekker eten beestje.. het zal zo wel klaar zijn!!

Zo dan, dat was de ronde van vandaag!Steeds een tandje bijzetten, het gaat steeds beter en beter ik kan steeds meer, ik ben apetrots op mezelf, en het boeit me niet of het arrogant klinkt of niet, ik flik het toch even!

Heerlijk!!Een stevig maal na een workout, en voor de andere workout, we houden het leuk en spannend giechelt Cheyenne,