10G Courdon 1.0

download 10G Courdon 1.0

If you can't read please download the document

Embed Size (px)

Transcript of 10G Courdon 1.0

10G Courdon1.0

J'aimy Courdon,

Coco & Borro

Ok... ik weet dat ik uit een armoedig gezin kom maar dit slaat alles, de wetenschappers beloofden zoveel moois en wanneer ik de 10G niet zou aangaan zou Arbordale verloren gaan met al zijn inwoners, tja welke keus maak je dan net je ouders verloren en je honden die het ternauwernood gered hebben... wanhoop drijft je tot rare keuzes, maar als ik dit krot zo zie beloofd het mij niet veel goeds!

Het is nog erger dan ik dacht jammert J'aimy, zelfs in onze armoede thuis leefden we beter, ik vond het al een wonder op zich dat ik mijn honden hier mocht houden maar hier kunnen zij toch ook niet leven? Hier kan ik ook niet leven....

Goh leven hier mompelt J'aimy, aha jij bent die mafkees moppert de krantenjongen, dankzij jou wandel ik een vreselijk lange route voor je prut krant, jemig pak aan dat ding ik moet nog naar school, get a life freak!!

Nou als iedereen in de buurt hier zo is... dan vraag ik mij af hoe lang ik het hier ga volhouden, ik koos ook niet bewust hiervoor en al deed ik dat wel, is het dan nodig mij zo uit te schelden en zo tekeer te gaan?? ok een huisdieren baan voor mijn doggies, elk geld is nu meer en meer dan welkom!

En dan bezorgen de wetenschappers je gewoon even een computer als beloning omdat Borro en Coco nu een baantje hebben, wel overduidelijk met de notitie dat het tijd wordt dat ik werk zoek en een man vind, moet het allemaal zo gehaast? Goed voorlopig een baan die goed verdiend niet de baan die ik wil... ik zou de dans wereld in willen en een eigen bedrijfje aan huis erbij mijn eigen dierenzaak, zelf dieren fokken en verkopen, dat was in mijn tienerjaren al mijn droom, maar voor nu maar even zo het geld is zo hard nodig!! en volgens mij hoor ik wat buiten, de computer word in elk geval verkocht welkom geld!!

De nieuwe buurtbewoonster van de 10G?Euh ja maar hoe weet jij dat? De kranten stonden er vol mee, en ik heb er best wel interesse in, hoe zoiets start, de tijdsvloek die op ons rust, de vrees om het verloren gaan van Arbordale, wow wacht even nu wordt het mij te veel, tijdsvloek? Waar heb je het over daar is mij niks van bekend!!

Jij zal er ook niks van merken, wij buurtbewoners van Arbordale des te meer de tijd voor ons is stil gezet we worden niet ouder, tenzij we samenleven of trouwen met een 10G familielid, wow bizar mompelt J'aimy...Menno knikt, trouwens ik ben Menno, euh ja J'aimy, aangenaam!

Je bent best een leuke meid J'aimy, en ik heb er onwijs veel bewondering voor dat je deze challenge aan gaat, maar ja je bent echt leuk!Ow wel nou.. ik euhh,, niet zo verlegen lacht Menno, je bent echt heel leuk!

Pssst, hee!! psst J'aimy, sist de vrouw, pssssst kom eens hier, snel een beetje!!

Euhm excuseer mij even mompelt J'aimy, er loopt raar gespuis rond op mijn kavel ik handel dit even af!

Eindelijk, luister ik ben de zigeunerin van deze buurt ik ben door een bekende bron van je gestuurd, de wetenschappers zucht J'aimy, wat wilt u? Ik bied voor een mooi prijsje wat liefdesdrankjes aan die Menno en jij zijn geschapen voor elkaar, neem dit drankje en je wind hem binnen no time om je vinger, vertrouw me!

Ik moet nu echt gaan maar bel me morgen, dan neem ik mee wat ik mee moet nemen en dan trek ik bij je in laten we samen de toekomst tegemoet gaan het voelt zo goed!J'aimy knikt, we hebben niks te verliezen we gaan ervoor, snel dat wel maar ik durf het aan!

Vandaag is het dan zover, ik ga samen wonen met Menno!! Ik baal alleen ontzettend dat ik het niet meer kan delen, mijn ouders heb ik niet meer dat breekt juist nu mijn hart nog meer, dit zijn dingen die wil je juist met je ouders delen.... ja triest...

Jullie lijken gelukkig geen last te hebben van dit alles, de brand, dat mijn ouders er niet meer zijn, dit nare krot... als het goed is gaan we een goede toekomst tegemoet lieverds, en jij gaat zo aan het werk Coco, je draagt wel fijn je steentje bij zo net als Borro, jullie zijn geweldige viervoeters, echt!

Toch is het raar hoe mijn hele toekomst geleidt wordt door wetenschappers, het zal vast een mooie toekomst worden tenminste dat hoop ik dan toch! Maar ineens is het geen eigen keuze meer in het leven... het is zo voorspeld nu, maar Menno is een schat met hem tref ik het wel echt!

Zo goed begin van de dag, al was het vooral nodig om te skillen voor mijn werk, en alvast voor mijn hopelijk toekomstige werk, dan moet je conditie toch echt wel goed in orde zijn, ik zou het vaker moeten doen, het voelt goed!

Jullie hebben honger h schatten van me, dat gaan we regelen, jullie brokjes komen eraan en ach omdat het kan doe ik er wat lekker vlees door, soms moeten jullie ook lekker verwend worden, soms mag dat even!

Mijn hemel J'aimy wat ben je allemaal aan het doen?Op zoek naar schatten of iets van waarde, ik heb er alles voor over om wat geld te verdienen, joh gooi dat gat dicht ik ben er nu en alles gaat goed komen dat beloof ik je, hoe zie je dat dan voor je zucht J'aimy, dat vertel ik je later eerst ga ik mij hier een beetje settelen..

Zo en dan nu mijn zaken verkopen dat levert een flinke duit op, J'aimy weet nog van niks maar de verbouwing zal gaan opschieten, ik ken de juiste mensen voor een mooi prijsje, ze gaat zielsgelukkig zijn, alles gaat goed komen en de 10G gaan wij een mooie basis geven...

Deze rekeningen betaal ik alvast snel dan hoeft mijn vrouwtje daar al niet over in te zitten, we hebben geld zat nu maar dat weet ze natuurlijk nog niet, en ik wil niet dat ze schrikt van de rekeningen omdat ze denkt dat het budget nog zo klein is, straks vertel ik het haar wel.. wat zal ze gelukkig zijn, en dat is haar zo gegund,

Braaf zo Borro, netjes hoe je dat doet.. laten we gauw vertrekken de baas wil dat we op tijd aankomen daar, je bent belangrijk in je werk dus laten we gaan!

J'aimy je gaat zo met een gerust hart naar je werk maak je niet druk of je wel of geen promotie krijgt, nou Menno we hebben het nodig, Menno schud zijn hoofd, ik heb geld zat en ik heb twee bedrijven verkocht we hebben genoeg, ik heb niks gezegd omdat je zou vallen voor wie ik ben en niet voor mijn geld, maar we gaan het redden ik ga zo wat zaakjes regelen zodat de verbouwing morgen nog van start kan gaan, we gaan o.a jou droom waar maken!

Ow Menno, je geld speelt voor mij geen rol, maar het is geweldig dat ik mijn dromen kan laten uitkomen, maar hoe wist je?

Ik vond je ontwerp in het 10G boek en las over je droom wat dieren aangaat, we gaan het waar maken ik lever je ontwerp in en alles komt goed! Jij gaat zo werken en ik ga naar die afspraak, geloof mij morgen gaan ze beginnen dat verzeker ik je, ik ken zo mijn mensen!

Zo alles is rond en precies wat ik dacht morgen gaan ze beginnen, alles komt helemaal goed, en ook J'aimy had gelijk er liggen hier wel degelijk schatten begraven dit levert ook weer een mooie duit op, maar hoe het hier komt en van wie het is? Laat die vijfduizend maar binnen rollen, daar kan ik iets prachtigs van halen voor J'aimy...

Aaargh Menno... ik vind je een schat en echt fijn dat je dit zo snel kon regelen maar die pokke herrie al om 7:00??!! Je moet toch zo werken lacht Menno je moet er sowieso nu uit, ja dan nog moppert ze dat hoeft niet met die takke herrie!Iemand een humeurtje? Je gaat me nog dankbaar zijn geloof me!

Een korte eerste update maar toch al vrij veel gebeurd!

Hoe alles verder verloopt, de verbouwing en het leven van deze familie dat zien jullie in de volgende update!!