100% Cloud - SpotOnMedicsspotonmedics.nl/wp-content/uploads/2017/06/Whitepaper... · 2017-06-06 ·...

of 16/16
Een interview met onze partner: Stan Megens Implementatiespecialist bij Everclouds Everclouds is Google Cloud Partner Interesse of meer informatie? • Bekijk de video’s: Youtube.com/SpotOnMedics • Ga naar Spotonmedics.nl/software/100-cloud/ • Neem contact op met uw praktijkadviseur 100% Cloud VOOR DE Uw e-mail en documenten in de cloud. Log in waar en wanneer u maar wilt. Op elk apparaat. SpotOnMedics FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK
 • date post

  07-Jul-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of 100% Cloud - SpotOnMedicsspotonmedics.nl/wp-content/uploads/2017/06/Whitepaper... · 2017-06-06 ·...

 • Een interview met onze partner: Stan MegensImplementatiespecialist bij EvercloudsEverclouds is Google Cloud Partner

  Interesse of meer informatie?• Bekijk de video’s: Youtube.com/SpotOnMedics• Ga naar Spotonmedics.nl/software/100-cloud/• Neem contact op met uw praktijkadviseur

  100% Cloud

  VOOR DE

  Uw e-mail en documenten in de cloud. Log in waar en wanneer u maar wilt.

  Op elk apparaat.

  SpotOnMedics

  FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK

  SpotOnMedics

 • EEN OVERZICHT: WAT IS 100% CLOUD?

  Met 100% Cloud benadert u uw e-mail, documenten en software via een browser. U werkt dus niet meer lokaal. Oftewel; u heeft geen software en documenten meer op uw apparaat (desktop, laptop, tablet) staan. Alles is online opgeslagen in de cloud. Veilig achter een wachtwoord en altijd en overal toegankelijk. Log-in waar en wanneer u maar wilt. Op elk apparaat. Stap over op 100% Cloud en bespaar direct op uw ICT-kosten. Dat geldt ook voor úw fysiotherapiepraktijk!

  Eenvoudig bestanden opslaan, bewerken en delen binnen uw praktijk. Allemaal via Google Drive. U werkt met online programma’s voor tekstverwerking, spreadsheets en presentaties. Uw therapeuten hebben altijd en overal toegang tot hun documenten en deze pogramma’s. Bovendien kunnen zij efficiënt (en tegelijkertijd) samenwerken in gedeelde documenten. Werk bijvoorbeeld samen aan een kwaliteitsplan of deel de notulen van het teamoverleg.

  U logt in op Google voor uw e-mail. U heeft maar liefst 30 GB opslagruimte voor uw inbox. De overstap is zeer eenvoudig, we richten alles voor u in. U krijgt een eigen e-maildomein, zoals @praktijknaam.nl, en maakt zo veel adressen aan als u maar wilt. U kunt zowel op uw desktop, tablet als smartphone inloggen en aan de slag.

  Uw documenten in de cloud

  Uw e-mail in de cloud

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  2 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • U kunt volledig zonder server(s) werken. Geen aanschaf, beheer en onderhoudskosten meer. Maar ook het stroomverbruik van uw server vervalt. Dit is al snel 500 euro per jaar. Voor slechts 40 euro per gebruiker per jaar stapt u over op 100% Cloud. U betaalt dus een vast bedrag per gebruiker, per jaar. Hierdoor betaalt u nooit te veel. Komt er een medewerker bij? Dan maakt u eenvoudig een extra account aan.

  100% Cloud is dé manier om heel snel en efficiënt uw informatiebeveiliging op orde te brengen binnen uw praktijk. Technisch gezien staat Google namelijk bovenaan als het gaat om informatiebeveiliging. Al uw documenten en e-mails staan veilig en versleuteld achter een wachtwoord. Wilt u nog meer beveiliging, dan kunt u gebruik maken van twee-staps authenticatie. Al uw data staat op één plek en slingert niet meer rond op laptops, USB sticks, Dropbox of privé mailboxen.

  Binnen FysioOne kunt u direct doorlinken naar uw documenten in Google Drive. Ook kunt u inkoopfacturen via Google Drive direct in uw SpotOnMedics Financieel boekhouding schieten. Wel zo efficiënt!

  Uw documenten in de cloud

  Bespaar op uw ICT-kosten

  Alles goed beveiligd

  Geïntegreerd in FysioOne

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 3

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • MET 100% CLOUD MAAKT U GEBRUIK VAN DE G SUITE VAN GOOGLE

  G Suite bestaat uit een set van online applicaties waarmee uw praktijk volledig in de cloud kan werken. U benadert deze applicaties via uw browser, bij voorkeur via Google Chrome. We lichten een aantal veelgebruikte applicaties toe:

  Gmail: Krijg wereldklasse e-mail op uw eigen domeinnaam. Stel geavanceerde e-mailregels in, denk niet meer na over virussen en spam. Gebruikt over de hele wereld door 500+ miljoen mensen.

  Google Agenda: Van deze functie zal u geen of in beperkte mate gebruik maken, gezien alle (patiënt)afspraken in SpotOnMedics FysioOne gemaakt worden.

  Google Drive: Sla uw bestanden op in de cloud. Verlies nooit meer data. Synchroniseer uw data met al uw apparaten. Werk samen in hetzelfde document. U krijgt 30 GB opslagruimte.

  Google Docs: Maak documenten in de cloud. Werk samen in één document en deel uw documenten met anderen. Microsoft Office compatible.

  Google Spreadsheets: Maak spreadsheets in de cloud. Werk samen in één sheet en deel uw sheets met anderen. Microsoft Office compatible.

  Google Keep: Sla uw notities en lijstjes op in de Cloud. Overzichtelijk in categorieën, zoals u het zelf wilt. Noteer wat u denkt, waar u ook bent. Alles wordt gesynchroniseerd met uw apparaten.

  Google Hangouts: Blijf eenvoudig in contact met elkaar. U kunt berichten sturen, bellen en videogesprekken voeren.

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  4 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN...

  SpotOnMedics biedt samen met Everclouds de dienst 100% Cloud aan. Everclouds is officieel Google Cloud Partner. Kiest u voor 100% Cloud, dan zullen de specialisten van Everclouds uw implementatietraject begeleiden. In deze whitepaper vragen wij Stan Megens, implementatiespecialist bij Everclouds, alles wat u wilt weten over deze dienst.

  Al vele praktijken gingen u voor. Waarom werkt uw praktijk eigenlijk nog niet 100% in de cloud?

  STAN MEGENS

  Everclouds (Google Cloud Partner)

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 5

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • Stan Megens: “Wij leveren de dienst 100% Cloud in samenwerking met SpotOnMedics. Het betekent dat je al je data in de cloud hebt staan. Je hebt niets meer lokaal staan. Zelfs je software haal je uit de cloud, dus je installeert geen lokale software meer. Je hoeft het ook niet meer te beheren of te updaten. Je gaat gewoon met een simpele webbrowser naar Google, je logt in en je kunt alles doen met al je data.”

  WAT IS 100% CLOUD PRECIES?

  Stan Megens: “Het doel van 100% Cloud is om een traditionele fysiotherapiepraktijk te transformeren tot een digitale praktijk. En dan een digitale praktijk zonder sores. Waar ICT gewoon altijd werkt. Waar ICT weinig kost. Waar mensen prettig werken. Waar ze niet alleen maar bezig zijn om de zaak in de lucht te houden, maar ook vooruit kunnen.”

  WAT IS HET DOEL VAN 100% CLOUD?

  WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN 100% CLOUD?

  Stan Megens: “Wat wij vaak terughoren van onze klanten is de betrouwbaarheid. Vaak hoor je pas na een half jaar of een jaar dat mensen zich plotseling beseffen dat ze geen enkele storing meer hebben gehad. Geen enkele interruptie. Zonder sores, zonder ICT support, zonder hulp. En de kosten natuurlijk. Het is gewoon goedkoper. Ik vind het zelf ook heel mooi dat het een groene oplossing is. Het is groener dan je eigen server draaien en Google gebruikt 100% groene stroom. En last but not least… veiligheid! Veiligheid is erg belangrijk. Google voldoet daar volledig aan. Het is technisch gesproken de beste oplossing die er is voor databeveiliging en e-mail.”

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  6 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • Stan Megens: “Wij als Everclouds leveren al jarenlang clouddiensten op basis van Google. In de zomer van 2016 kwamen we in contact met SpotOnMedics. Toen zijn we samen begonnen met de 100% Cloud dienst. Wij merkten als Everclouds dat we bedrijven wel in de cloud konden helpen, maar dat het primaire proces dan vaak alsnog niet in de cloud zat. SpotOnMedics kwam juist vanuit de andere kant. Zij merkten dat het primaire proces perfect werkt vanuit de cloud, maar dat de secundaire processen zoals e-mail en bestandsbeheer, alsnog achterbleven. Daardoor had een praktijk nog steeds een server en een ICT infrastructuur nodig met het bijkomende beheer. De samenwerking tussen Everclouds en SpotOnMedics zorgt ervoor dat een fysiotherapiepraktijk echt 100% in de cloud kan werken en helemaal niets meer nodig heeft aan traditionele ICT diensten.”

  WANNEER ZIJN JULLIE MET 100% CLOUD GESTART?

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 7

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • Stan Megens: “100% Cloud bestaat uit verschillende producten. Ten eerste is FysioOne natuurlijk dé methode om je fysiotherapiepraktijk in de cloud te runnen. Dat is het primaire proces. Daarnaast heb je alle producten die je nodig hebt voor je secundaire processen. In eerste instantie is dat je mail. Met 100% Cloud gebruik je daar Gmail voor. Naast je mail heb je nog je documentopslag. Dat doe je met Google Drive in de cloud, waardoor je dus altijd bij je bestanden kunt. Daarnaast biedt Google een hele suite van applicaties voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, et cetera. Dat zit ook allemaal in de 100% Cloud dienst. “

  WAARUIT BESTAAT DE 100% CLOUD DIENST?

  Stan Megens: “De integratie tussen SpotOnMedics FysioOne en 100% Cloud zit hem wat mij betreft heel sterk in de visie. Echt 100% Cloud. Geen servers, geen toestanden en betrouwbare ICT. Praktisch gezien zitten er ook een aantal handige integraties in. Je kunt vanuit FysioOne heel eenvoudig naar je e-mail. Je kunt direct naar bepaalde mappen of documenten in Google Drive. Als je SpotOnMedics Financieel gebruikt dan is er ook een integratie tussen Google Drive en je boekhoudpakket. Je kunt je facturen eenvoudig in Google Drive zetten en ze worden automatisch opgepikt.”

  HOE WERKT DE INTEGRATIE MET FYSIOONE?

  VOOR WELKE PRAKTIJKEN IS 100% CLOUD GESCHIKT?

  Stan Megens: “100% Cloud is geschikt voor alle praktijken, groot en klein. Google schaalt natuurlijk enorm. Er zijn al hele grote bedrijven over op Google, maar ook voor kleinere praktijken is het geschikt. Het is veel simpeler, je hebt geen ICT infrastructuur nodig. Voor grotere praktijken is gemakkelijk samenwerken een belangrijk voordeel. Kortom, alle praktijken kunnen voordeel hebben bij 100% Cloud.”

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  8 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • WAARUIT BESTAAT DE 100% CLOUD DIENST?

  HOE WERKT DE INTEGRATIE MET FYSIOONE?

  VOOR WELKE PRAKTIJKEN IS 100% CLOUD GESCHIKT?

  Stan Megens: “Ik denk dat praktijken behoefte hebben aan een oplossing die altijd werkt. Daarnaast wil je lage ICT- kosten en natuurlijk betrouwbaarheid. Je wilt niet over de ICT nadenken, het moet gewoon werken. Je primaire proces is je praktijkvoering. De fysiotherapie die je geeft aan je patiënten. En ICT moet dat faciliteren. Daarnaast zie je dat de manier van werken gewoon veranderd is. Je wilt niet meer naar de praktijk hoeven rijden om dingen te kunnen doen. Je wilt altijd bij je data kunnen. Zowel thuis, als langs het voetbalveld of bij een cliëntbezoek aan huis. Je wilt dan ook vanaf je mobiel bij je data kunnen. Dat zijn zaken die wij uit het veld horen op dit moment. En dat kan allemaal met de 100% Cloud oplossing.”

  WAAR HEBBEN PRAKTIJKEN BEHOEFTE AAN?

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 9

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • Stan Megens: “100% Cloud kan een praktijk heel goed helpen rondom informatiebeveiliging. Voor de zorgsector geldt de NEN7510 normering. Kijk, als je data bij Google staat dan staat het sowieso achter een wachtwoord. Bovendien adviseren we overal twee-staps authenticatie. Dus je moet niet alleen je wachtwoord weten, maar je moet ook je telefoon bij je hebben. Dat is de norm die de banken ook hanteren. Technisch gezien staat Google bovenaan voor wat betreft informatiebeveiliging. Dat niveau zal een kleinere partij nooit halen. Wat ook belangrijk is, is de praktische beveiliging. Bij traditionele oplossingen komt het vaak voor dat de zaak enorm is dichtgetimmerd, waardoor het heel moeilijk is om bij je data te komen. Dan gaan mensen workarounds verzinnen. Ze gaan e-mails doorsturen naar hun privé adres, nemen USB-sticks mee en zetten data op hun laptop. Dat zijn begrijpelijke dingen die heel vaak gebeuren, zowel op kantoor als in een fysiotherapiepraktijk. Met 100% Cloud zijn die workarounds niet meer nodig. Je bent daardoor veel beter beschermd tegen datalekken.”

  WAT KUN JE VERTELLEN OVER100% CLOUD EN INFORMATIEBEVEILIGING?

  Stan Megens: “Wij komen bij veel praktijken. Het grootste deel daarvan heeft het nog niet goed genoeg geregeld. Informatiebeveiliging is ook gewoon erg moeilijk. En je hebt niet iedere week de tijd om naar ICT infrastructuur te kijken. Wij komen nog wel tegen dat de server letterlijk onder de trap staat, met nog wat randapparatuur er omheen in een donker kastje. Soms nog met een extra ventilator erboven. Tja, dat is natuurlijk niet echt veilig. Vaak is het een lokale ICT partner die daar de beveiliging van doet. Als zij dat heel goed en frequent voor je doen, dan lopen de kosten flink op. En als ze het minder goed doen, dan loop je serieuze risico’s. Veel mensen zien hacken nog als een soort inbreken, waarbij een inbreker een profiel trekt. Valt hier iets te halen? Maar zo werkt het met hacken helemaal niet. Hackers gaan gewoon op iedere infrastructuur naar binnen waar ze naar binnen kunnen. Dat gaat volledig geautomatiseerd. Je merkt het nu aan de crypto-virussen. Die komen regelmatig in het nieuws. Honderden tot duizenden bedrijven worden gehackt. Dat zijn bijvoorbeeld grote ziekenhuizen, maar het kunnen net zo goed kleinere partijen zijn. De grotere komen in het nieuws, de kleinere niet.”

  ZIJN ER VEEL PRAKTIJKEN DIE NU RISICO LOPEN?

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  10 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • WAT KUN JE VERTELLEN OVER100% CLOUD EN INFORMATIEBEVEILIGING?

  Stan Megens: “We hebben laatst nog een praktijk gehad die het slachtoffer was geworden van zo’n crypto-virus. Je moet dan een paar honderd euro betalen om je data terug te krijgen en vaak lukt dat niet. Vaak betalen ze wel, maar krijgen ze hun data alsnog niet terug. Dan ben je, afhankelijk van je back-ups, al je data van de afgelopen jaren kwijt. Dat is een enorme ramp. Dat moet je te allen tijde zien te voorkomen. En met 100% Cloud lukt dat gewoon. Je bent niet meer kwetsbaar voor dat soort aanvallen in ieder geval.”

  KOM JIJ WEL EENS PRAKTIJKEN TEGEN DIE GEHACKT ZIJN?

  ZIJN ER VEEL PRAKTIJKEN DIE NU RISICO LOPEN?

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 11

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • Stan Megens: “Als een bedrijf is aangevallen door een crypto-virus kunnen wij helaas ook niet meer helpen. Zeer pijnlijk, maar dan is het echt te laat. We adviseren bedrijven daarom om er nu al over na te denken. Je ziet die eisen ook vanuit de overheid komen. Denk aan de NEN7510 normen. Die zijn er niet voor niets. Je moet echt iets doen. Je kunt niet doorgaan op de oude manier en maar hopen dat het goed gaat. Natuurlijk kun je ook voor een andere oplossing kiezen. Kijk goed om je heen en kijk wat het je biedt. Maar weet wel dat 100% Cloud dé manier is om heel snel en heel efficiënt je informatiebeveiliging op orde te brengen”

  WAT IS JOUW ADVIES VOOR ALLE FYSIOTHERAPIEPRAKTIJKEN?

  WELKE SITUATIES KOM JE ZOAL TEGENBIJ FYSIOTHERAPIEPRAKTIJKEN?

  Stan Megens: “Bij traditionele praktijken komen we eigenlijk twee varianten tegen van de huidige situatie. Bij de ene variant staat nog steeds een lokale server. Letterlijk onder de trap, of in de meterkast. Soms nog met een extra apparaat ernaast voor de back-ups. En iets om stroomstoringen te ondervangen. Sommige praktijken hebben ook een VPN om meerdere vestigingen te kunnen verbinden. De toegang van buitenaf moet dan geregeld worden en dat is vaak een complexe en dure situatie. In twee tot drie weken kunnen we zo’n partij overbrengen naar 100% Cloud, waarna ze eigenlijk helemaal niets meer nodig hebben. De hele infrastructuur kan afgebroken worden. Dat maakt alles veel simpeler en veiliger. De andere situatie die we vaak tegenkomen, is dat de praktijk al wat meer heeft geïnvesteerd. Of eigenlijk gewoon veel hogere kosten heeft. Zij kiezen ervoor om alles in een datacenter te runnen. Zij werken dan meestal met een remote desktop of Citrix oplossing. Dat is technisch gezien al geavanceerder. Ook zeker veiliger en betrouwbaarder. Er hangt alleen een enorm prijskaartje aan. Je ziet dat die praktijken toch al snel 10 keer meer uitgeven dan wat ze zouden uitgeven aan onze 100% Cloud oplossing. Het voordeel van de 100% Cloud oplossing zoals wij dat aanbieden is ook nog dat je echt overal bij je data kunt. Ook mobiel. Dat is meestal een stuk lastiger met een remote desktop of Citrix omgeving.”

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  12 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • WAT IS JOUW ADVIES VOOR ALLE FYSIOTHERAPIEPRAKTIJKEN?

  WELKE SITUATIES KOM JE ZOAL TEGENBIJ FYSIOTHERAPIEPRAKTIJKEN?

  Stan Megens: “Met 100% Cloud bespaar je op vele fronten. Eén van de belangrijkste dingen is dat je geen verstoringen meer hebt in je werkproces en dus geen dure, declarabele uren verliest. De betrouwbaarheid van 100% Cloud zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt. Ten tweede bespaar je de kosten die je normaal gesproken hebt voor je ICT infrastructuur, je systeembeheerder, je software, je hardware, je afschrijvingen. Dat zijn allemaal forse kostenposten. In een praktijk met 10 medewerkers zit je zo tussen de € 4.000 en € 8.000 per jaar. Afhankelijk van hoe je het ingericht hebt natuurlijk. Daarnaast zijn er nog kleinere kosten. Een server die in huis staat verbruikt meestal zo’n 250 watt. Als je dat uitrekent op jaarbasis zit je al snel op € 500,- per jaar extra. Dat lijkt misschien niet zo veel, maar de licenties voor 100% Cloud zijn slechts € 40 per persoon per jaar. Oftewel, alleen je huidige stroomkosten zijn al hoger dan de licentiekosten van je 100% Cloud oplossing. Dat is inclusief e-mail, tekstverwerker, spreadsheet programma, dataopslag, noem maar op. Die € 40 per gebruiker per jaar is echt weinig als je het vergelijkt met een traditionele oplossing.”

  WAT KAN EEN PRAKTIJK BESPARENMET 100% CLOUD?

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 13

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • Stan Megens: “Het implementatieproject is vrij kortlopend. Normaal gesproken kunnen we partijen in twee tot drie weken overzetten. Dat is vanaf het tekenen van de offerte totdat ze 100% in de Cloud werken. We doen eerst een intake. We bepalen in overleg met de klant wat de ideale configuratie is voor de praktijk en die maken we aan. Vervolgens kiezen we wanneer we “live” gaan, dus de dag waarop de praktijk overstapt. Wij zorgen voor alles aan de achterkant. We zorgen voor de datamigraties en we zorgen dat als je inlogt in je nieuwe infrastructuur al je oude data daar is. Wat we heel belangrijk vinden is een goede training. Je hebt nu eenmaal een nieuw product met veel meer mogelijkheden. Trainingen werken ook heel goed voor het commitment van je personeel. Je geeft ermee aan dat je je personeel serieus neemt.”

  HOE ZIET HET IMPLEMENTATIETRAJECT ERUIT?

  Stan Megens: “Ik denk dat er grote behoefte is aan 100% Cloud. Wij zien dat de wereld is veranderd en daarmee ook de manier van zorgverlening binnen de praktijk. Vroeger had je een vaste locatie, een vaste werkplek en één machine. Nu zijn bijna alle praktijken veel dynamischer, met meerdere vestigingen. Je wilt dus ook mobiel kunnen werken. Dat zijn enorme uitdagingen binnen de traditionele ICT, want je wilt ook je veiligheid garanderen. De 100% Cloud dienst lost dat voor je op. Vanaf ieder apparaat kun je bij je data, ook vanaf je smartphone of tablet dus. Je kunt veel makkelijker samenwerken. Werk bijvoorbeeld tegelijkertijd aan hetzelfde kwaliteitsplan. Of laat collega’s even meekijken naar een behandelplan. Ben je bij een patiënt thuis? Dan kan je ook gewoon overal bij.”

  DE (PARAMEDISCHE) WERELD IS VERANDERD.WAT IS DE ROL VAN 100% CLOUD?

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

  14 SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD

 • HOE ZIET HET IMPLEMENTATIETRAJECT ERUIT? 100% CLOUD GEBRUIKERS AAN HET WOORD

  “We zagen de integratie, innovatie, automatisering en efficiëntie(winst). Dat is waarom we wisten dat we moesten overstappen naar SpotOnMedics. Door de integratie van 100% Cloud hoeven we geen updates meer uit te voeren, checks te doen, etc. Dit levert ons een hoge kostenbesparing op. In de tussentijd zijn we onze oude serverruimte aan het opruimen. Een heerlijk gevoel, alles in de cloud!”

  BERT HARTSTRA

  Maatschapslid Fysiotherapie Havenstraat

  “Automatische opslag van de documenten, samen werken in hetzelfde document, snel en overzichtelijk en daarbij ook nog goedkoop! Bijna te mooi om waar te zijn. En toch is het zo!”

  MARK DE VOS

  Maatschapslid Bakker & De Vos

  WAAROM WERKT U EIGENLIJK NOG NIET IN DE CLOUD?

  Doe de test op: Spotonmedics.nl/software/100-cloud

  SPOTONMEDICS + EVERCLOUDS = 100% CLOUD 15

  WHITEPAPER 100 % CLOUD

 • HEEFT U INTERESSE?

  SpotOnMedics

  • Bekijk de video’s: Youtube.com/SpotOnMedics• Ga naar Spotonmedics.nl/software/100-cloud

  • Neem contact op met uw praktijkadviseur

  Bent u benieuwd hoe u de ICT / infrastructuur binnen uw praktijk kunt verbeteren? Doe de test en voer een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze cloud specialisten!

  U vindt de test op: Spotonmedics.nl/software/100-cloud