Werkspoorkathedraal — Home€¦ · Created Date: 6/9/2017 8:42:09 AM

Post on 09-Oct-2020

0 views 0 download

Transcript of Werkspoorkathedraal — Home€¦ · Created Date: 6/9/2017 8:42:09 AM

ROutebeschrijving voor bezoekers van events in deWerkspoorkatheDraal

Met het Openbaar VervoerMet het OV bereikt u de Werkspoorkathedraal het snelst wanneer u de Sprinter van NS neemt en uitstapt bij station Utrecht Zuilen. Vanaf Utrecht Centraal rijdt de Sprinter in 3 minuten naar Utrecht Zuilen. Vanaf dit station loopt u ongeveer in 10 minuten richting Tractieweg 41, zoals datis weergegeven in uw routeplanner. Wanneer u aankomt, ziet u links van u als eerst de parkeerplaats. Sla linksaf en loop rechtdoor langs de parkeerplaats. Daarna loopt u rechts de hoek om, richting de Nijverheidsweg; aan deze zijde bevinden zich de studio’s (zie plattegrond).

Een andere optie is om de bus te nemen vanaf Utrecht Centraal. Lijn 5 richting Cartesiusweg vertrekt vanaf perron C3 aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal. Deze bus rijdt in ongeveer 20 minuten naar de uitstaphalte Gietijzerstraat. Vanaf deze halte loopt u in ongeveer 5 minuten richting Tractieweg 41, zoals dat is weergegeven in uw routeplanner.

Met De FietsMocht u met de fiets naar de Werkspoorkathedraal komen, dan kunt u links van de parkeerplaats uw fiets plaatsen. Vanaf hier loopt u rechtdoor; de studio’s bevinden zich aan de zijde van de Nijverheidsweg (zie plattegrond).

Met De autoIndien u met de auto naar de Werkspoorkathedraal komt, zal uw navigatiesysteem u naar de zijde van Tractieweg 41 sturen. Wanneer u voor de ingang staat, vindt u aan de linkerzijde de parkeerplaats van de Werkspoorkathedraal. Hier kunt u uw auto parkeren. Vanaf dit punt gaat u links de hoek om en loopt u rechtdoor. De studio’s bevinden zich aan de zijde van de Nijverheidsweg (zie plattegrond).

WerkspoorkathedraalgeeFt je ruimte

TRACTIEWEG 413535 AP UtrechtNederland

+31 (0)30 30 50 333werkspoorkathedraal.nl

Zie foto en plattegrond voor een compleet beeld van de bedrijven die binnen de Werkspoorkathedraal zijn gevestigd.

Nij

ver

heid

sw

eg

TR

AC

TIE

WEG

TR

AC

TIE

WEG

SPUITerij

EntreeEvents

TR

AN

SFO

RM

ATO

RH

UIS

EVENEMENTENHAL WERKSPOORKATHEDRAAL

PARKEREN

STUDIO A

STUDIO B

STUDIO C

STUDIO D

STUDIO E

STUDIO F

STUDIO G

STUDIO H

Navigeer op:Tractieweg 41

Utrecht