hetelement.eu · Web viewstaat er een sportdag op het programma. Omdat je je moet inspannen,...

Post on 21-Jan-2020

0 views 0 download

Transcript of hetelement.eu · Web viewstaat er een sportdag op het programma. Omdat je je moet inspannen,...

Aan de tweedejaars leerlingen van Het Element van schooljaar 2019-2020

Amersfoort, 16 juli 2019

Beste leerling,

Dit is een brief met informatie voor jou en je ouder(s)/verzorger(s).

Het eerste jaar op onze school zit erop en je gaat volgend schooljaar verder met je opleiding in het door jou gekozen profiel. Dan zien we elkaar weer terug en ga je kennismaken met je (nieuwe) klasgenoten en je mentoren. Denk er wel aan vóór 22 juli a.s. je boeken te bestellen bij Iddink via www.iddink.nl. Let op: niet je klas is hierbij leidend, maar het profiel dat je gekozen hebt. Zo kan het zijn dat je bijv. in klas 2T zit, maar het profiel BWI hebt gekozen. Op de boekenlijst dien je dan te kiezen voor 2BWI.

Hieronder staan de mentoren van leerjaar 2 per klas vermeld.

2H (profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie): Mevr. M. van Os2TE (profielen PIE, BWI, Economie en ondernemen): Mevr. R. Salemink en mevr. J. van der Weide2T (profielen BWI en M&T): Dhr. K. Aabaslama2Z1 (profiel Zorg en Welzijn): Mevr. L. van Schellen en T. van Oosten2Z2 (profiel Zorg en Welzijn): Dhr. J. Schrijer

Op woensdag 4 september 2019 begint de school voor jou. Deze eerste dag na de vakantie zal in het teken staan van kennismaking. Hieronder staat alvast het programma van deze week:

Maandag 2 en dinsdag 3 september 2019 zijn vrije dagen voor alle leerlingen.

Op woensdag 4 september 2019 verwachten we je voor de introductiedag om 10.45 uur op school. Je ontmoet dan je mentoren en je nieuwe klasgenoten. Ook worden wat schoolse zaken zoals het lesrooster, kluissleutel en schoolregels door je mentor uitgelegd. Vervolgens ga je samen met je klas kennismaken.

Donderdag 5 september 2019 staat er een sportdag op het programma. Omdat je je moet inspannen, adviseren we je sportkleding, eten en drinken mee te nemen. Op woensdag hoor je hoe laat je donderdag verwacht wordt.

Op vrijdag 6 september 2019 beginnen de lessen voor leerjaar 2 volgens het nieuwe rooster. Dan zul je dus je materialen in orde moeten hebben. Vergeet dan ook niet om deze spullen -samen met je boeken- mee te nemen!

Tot zover het programma van jouw eerste schoolweek in klas 2 op Het Element. Gelukkig is het nog (lang) niet zover, dus geniet nu maar van je vakantie! Wij kijken er naar uit je woensdag 4 september 2019 weer te ontmoeten!

Met hartelijke (vakantie)groet, namens de mentoren van klas 2,

HET ELEMENT

M. AskampJ. de Wijs

Afdelingsleiders