Update 4 Fam Bloomwood.

Post on 14-Jul-2015

175 views 0 download

Transcript of Update 4 Fam Bloomwood.

We zijn weer bij Floor.

Iedereen sliep in huize Bloomwood.

Het was namelijk zondag avond, morgen weer school.

En morgen weer aan de bak op het werk.

6 uur was het, en Floor stond op, maakte haar bed netjes op.‘Weer een nieuwe week..’ zei ze tegen zichzelf.

Ze liep naar de douche, ontdeed zich van haar kleding & sprong onder een warme douche. Mmm, wat kon dat lekker zijn als je net wakker was.

‘Mwuaaaaaaaaaaaaaaaaaaah..’ gaapte Fay, die inmiddels ook was opgestaan.

Ze maakte haar bed op, en zuchtte diep. Vandaag weer school..

Maarja, het was te doen, ze zou namelijk Rick weer zien vandaag. <3

Na haar moeder, liep ze naar de douche. Het was soms wel een geklooi hoor, met dat lange haar, misschien moest er binnenkort maar een stukje vanaf.

Na dat Fay zich had afgedroogd, had aangekleed, haar make-up op had gedaan en haar haren had geföhnd en gedaan, zocht ze haar moeder op.

He, waarom moesten mama en Fay nou precies in zijn kamer lopen kletsen! Hij had graag nog even blijven liggen maarja. NIEUWE SCHOOLDAG!

Om 7 uur stond de carpool voor de deur. Floor stapte in, op weg naar een dag lesgeven!

En om 8 uur stond de schoolbus voor de deur en was het weekend echt gedaan.

Om 1 uur kwam Fay uit school. Met een glimlach van oor tot oor! Ze had dan misschien een 5 voor wiskunde, ze had Rick wel weer gezien! =)

Ze ging binnen een beetje zitten simmen.

3 uur en Floor was uit haar werk. Lekker vroeg, wat was het toch heerlijk, een baan in het onderwijs. ;)

Freek was ook thuis, hij liep uit de bus en vouwde zijn rapport open, en zag allemaal achten en negens! Wat knap!

Nadat Freek met Floor & Fay een lekkere kop thee had gedronken, vrouwen huishouden hé, ging ie ff een poosje op de computer.

Floor & Fay kletste nog wat na, tot de telefoon ging.‘Hallo met Floor Bloomwood.’‘……..’ ‘Ja, ik zal haar roepen, FAYY! TELEFOON!’ riep Floor.

‘Hallo met Fay?!’‘………’‘RICK! <3 Wat zeg je? Een verassing? Wat dan?!’

‘……’‘Ja nu wil ik het weten ook..xd, okeee! Tot morgen! Ik hou van je!’‘……’

Inmiddels was Floor aan het avond eten begonnen.‘Mam wat eten we vandaag?’ riep Freek vanaf de pc.‘Spaghetti schat, je favoriete maaltje.’ ;)

En niet veel later zaten ze aan een heerlijk bordje spaghetti.‘Mam echt super lekker!’ zei Freek maar tegelijk liet hij een boer glippen.‘Pardon mevrouw de champion.’

Aan tafel had Freek gevraagd of z’n grote zus hem wou helpen met z’n huiswerk. En of ze dat wou, ze wou later inmiddels, net als haar moeder docente worden. En terwijl ze lekker samen bezig waren, waste Floor af.

‘Bedankt Fay! Ik begrijp het nu eindelijk.’‘Ik doe het graag broertje! Kom, we gaan slapen.’

En toen gingen ze allemaal rustig slapen.

De volgende ochtend vroeg had Freek Fay’s poppenhuis alweer gevonden en hem op d’r kamer neer gezet. Meteen was hij er mee gaan spelen.

Floor was ook al vroeg uit de veren, ze liep naar de badkamer om een douche te nemen, nee he?! De douche kapot, nou dan maar repareren!

En toen moest iedereen weer naar school of werk…

Na een hele lange schooldag kwam Fay thuis, ze legde haar huiswerk op haar bureau, deed d’r werk kleding aan en liep naar de carpool. HAAR EERSTE WERKDAG! Weliswaar niet in het onderwijs, maar als bordenwasser. In de carriere Horeca.

Inmiddels waren Floor & Freek thuis en gaven elkaar een knuffel.

Floor had een collega mee naar huis genomen, die zwanger was heel raar, wie gaat er dan nog werken, maar eigenlijk stuurde ze Suzanne meteen wee naar huis, want ze moest nog wat aan haar skills werken. Ze ging oefenen voor de spiegel, voor Charisma.

Freek had ook iemand meegenomen van school, Nick, zijn neefje. Na wat spelen moesten ze al weer afscheid nemen. Want Nick moest aan zijn huiswerk.

Na een klein uurtje kwam Fay thuis, helemaal kapot van al dat werk.Maar, ze had wel promotie gemaakt! Naar drive-in medewerkster.

Dit was het weer voor even, tot de volgende update! <3