Object Hoofdstraat Obergum 20, Winsum (Gn) · 2020. 6. 29. · Hoofdstraat Obergum 20, Winsum (Gn)...

Post on 28-Mar-2021

1 views 0 download

Transcript of Object Hoofdstraat Obergum 20, Winsum (Gn) · 2020. 6. 29. · Hoofdstraat Obergum 20, Winsum (Gn)...

Object Hoofdstraat Obergum 20, Winsum (Gn)

Soort Winkelruimte

Locatie Gelegen in het centrum van Winsum, op steenworp afstand van het dorpsplein. In de hoofd-straat zitten een aantal bekende zaken zoals de Blokker een snackbar, opticien, bloemenzaak en Stoffel Winters Schoenen. De winkelstraat ligt tussen de 2 grote kernen van Winsum in. Van het Obergum gedeelte waar de Albert Heijn, Etos en Gall & Gall en de Terstal is tot aan het dorps-plein. Dat levert een groot doorgaand publiek op in de straat.

Oppervlakte Begane grond: ca. 140 m² Eerste verdieping: 30 m² Totaal: ca. 170 m²

Frontbreedte Ca. 8,6 meter

Opleveringsniveau In de huidige staat. De winkelruimte is o.a. voorzien van hete lucht verwarming, LED-verlichting en toilet. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Aanvaarding In overleg

Huurvoorwaarden Huurperiode: 3 jaar Verlenging: in overleg Opzegtermijn: één jaar huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100) zekerheidsstelling: bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.

Huurprijs €15.000,- per jaar exclusief B.T.W.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gege-vens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kun-nen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

[18]

3. Tekeningen bestaande situatie

[19]